FOR VELFERDSSTATEN

Kampanjen “Velferd uten profitt” er en partipolitisk uavhengig kampanje med mål om å sette en stopper for velferdsprofitørene i stortingsvalget 2017.

NIDAROS BLUES

Bluesfestival med lokale helter, norske toppnavn og internasjonale stjerner i Trondheim fra 19. - 23 april 2017.

Trondheim

ETNEMARKNADEN

Etnemarknaden er Vestlandets største kultur og handelsarrangement i sitt slag, med 200 utstillarar og ei fantastisk festivalscene. Me har ca 35-40.000 besøkende i løpet 4 dagar i byrjinga av august kvart år.

DIAFORA IDRETT OG FRITID Torvik

Velkommen til OptimaSki! Vil du være med i et treningsfellesskap som gir deg mestringsfølelse, maksimal utholdenhetseffekt, idrettsglede og optimal teknikkutvikling, satt i system og tilpasset din hverdag. Vi vil hjelpe deg å prestere bedre på Vasaloppet og Birkebeinerrennet. Oskar Svärd og Optima ski teamet starter prosessen din NÅ; SIGN IN!

Meråker

World Championships of Performing Arts

World Championships of Performing Arts Andrè Santagati og Kjetil Paulsen har fått jobben som official national directors Norge og Sverige for verdens største talentkonkurranse i scenekunst World championship of performing arts.

Oslo

Borealis

Borealis er en festival for eksperimentell musikk. Det er et sted for eventyrlysten lytting, og her feirer vi musikken som ikke lar seg sette inn i velkjente rammer.

Bergen

Norbuss Busspartner

Velkommen Norbuss Busspartner! Norbuss Busspartner er et bussfirma som tilbyr en rekke forskjellige turer for de fleste anledninger.

Hurum

YAMIR BLOMSTER HANDEL & INTERIØR

Velkommen til YAMIR BLOMSTER HANDEL & INTERIØR Vi er et selskap som har spesialisert oss på planlegging av: • Bryllup • Dekorasjon • Service • Blomster og eksporttjenester • Interiørutforming og innredning • Blomstertjeneseter for hoteller, restauranter og hjem.

Oslo

EVIATE AS

Velkommen til Eviate! Eviate ble startet i 2009 av Joakim Eide, og het den gangen Tommejom Media. Siden 2012 har vi opperert under navnet Eviate og er i dag en godt etablert leverandør av lydutstyr, eventtjenester og underholdning på Sotra og i Bergen.

Fjell

TEAM ULLEVÅLSETER

Team Ullevålseter - Med og uten hjelm

Oslo

FITJAR FESTIVALFOREINING

- ein tradisjonsrik festival som verte arrangert kvart år! Me byr på kjende artistar og god stemning.

Fitjar

IL VALDER

IL Valder skal gjere Valderøya til en betre plass å bu. Kulturhuset kan leies til små og store selskap for inntil 75 personer.

Giske

GLOWFACTORY AS

Velkommen til Glowfactory! Glowfactory.no er et datterselskap av Eira Import AS. Vi er Norges største leverandør av glow og partyprodukter til privatpersoner og bedrifter. Og vi er stadig i vekst.

Moss

ÅSANE BOWLING & EVENTSENTER AS

Velkommen til Åsane Bowling & Eventsenter As! Vi holder til i Åsane og tilbyr: • Bowling • Shuffleboard • Bar • Airhockey • Multi simultaor med Golf • Fotball og skytte simulatorer

Bergen

HEINE KOLLTVEIT COACHING

FOREDRAG, KURS OG WORKSHOP Vil du ha et godt, lærerikt, motiverende og underholdene foredrag eller kurs til din bedrift, organisasjon eller forening?

Trondheim

KARLSØYFESTIVALEN

Karlsøyfestivalen er en fest for og ei feiring av alle positive motkrefter! Den skal gjenspeile, gjenskape og fremme alle de alternative kreftene som kjemper for en annen og bedre verden preget av solidaritet, medfølelse og kjærlighet

Karlsøy

TRANSITEATRET-BERGEN

Transiteatret-Bergen arbeider i skjæringspunktet mellom musikk og teater med utviklingen av et samtidsorientert og kritisk eksperimentelt teater.

Bergen

TORGALMENNING 3B TANNLEGEPRAKSIS AS

Velkommen til Torgallmenningen 3B Tannlegepraksis! Vi er en tannlegepraksis som holder til på Torgallmenningen i Bergen sentrum. Vi tar gjerne i mot nye kunder og yter også akutthjelp.

Bergen

STIFTELSEN SKIFESTIVALEN

Hol Kommune har, tradisjonen tro, den store glede å ønske deltakere og ledere velkommen til Geilo og Skifestivalen 2017.

Oslo

DIRDAL IDRETTSLAG

I Dirdal og omegn har det alltid vært mange folk som har vært opptatt av idrett og sport. Mange spilte nok fotball på marka hjemme på garden, eller gikk litt på ski på stølen, men alt var på fritt initiativ og sporadisk. Etterhvert som tiden gikk ble det klart at det var behov for å få de tilfeldige sportsbegivenhetene i mer organiserte former.

Gjesdal

CELIAS - Dugnad til gode formål

Velkommen til Celias! Dugnad til gode formål! Dette er blitt en svært populær dugnad blant idrettslag, skoleklasser, andre lag og foreninger.

Lørenskog

NORWAY TAMIL FILM FESTIVAL

Norges Tamil filmfestival er en feiring av globale tamilske filmer, bred publikumsfestival som foregår over fem dager fra 25. april. Festivalens hjerte skal være i Oslo og på Lørenskog hus, der "Tamiler Award" prisutdeling og konsert vil være høydepunktet, stedet der festivalteamet, gjester og andre filminteresserte møtes.

Oslo

Glazed and Amused

Glazed & Amused tilbyr deg å male på keramikk og på lerret. Vi har ca. 100 forskjellige keramikk-gjenstander og mengder med farger. Du vil også finne andre hjelpemidler som sjablonger, svamper, bøker for inspirasjon og andre ting til hjelp i prosessen. Lærretene er i forskjellige størrelser. Keramikk-gjenstandene er spisesikre.

Oslo

SONIC PRODUCTIONS

Sonic Productions er enkelpersonsforetaket til musikkprodusent Klaas Snoek. Sonic Productions tilbyr diverse tjenester innen lydproduksjon, musikkproduksjon og komposisjon.

Oslo

EPICEVENT AS

Totalleverandør av eventutstyr.

Larvik

MIDNATTSOL AS

Vi tilbyr følgende: Overnatting - Restaurant m/alle rettigheter - Kurs/Konferanse - Alle typer arrangement - Blåturer - Båtutleie - Fisketurer - Visning ved Arctic Aqua - RIB-turer

Ibestad

KOPERVIK KEBAB AS

Velkommen til Kopervik Kebab & Iskrembar! Vi holder til i Kopervik. Kom innom oss i dag for å få servert deilig mat samt iskrem. Åpningstider: Mandag - torsdag: 12:00 - 22:00 Fredag - Lørdag: 12:00 - 03:30 Søndag: 12:00 - 22:00

Karmøy

SOLBAKKEN SELSKAPSHAGE ALBERTSEN

Solbakken selskapshage ligger på Sundøy i Leirfjord kommune ca 40 minutter fra Mosjøen og 30 min fra Sandnessjøen. Øya er en del av Alstenøya hvor Sandnessjøen er regionssenter. Sundøy ligger på østsiden av fjellrekken De Syv Søstre. Sundøy er tilknyttet fastlandet med bro.

Leirfjord

Hankø Fjordhotell & Spa

Når du kommer til Hankø opplever du med det samme at hverdagens travelhet og bekymringer kommer i andre rekke. Her kommer din velvære først, og vi gjør alt for å imøtekomme dine ønsker og behov.

Fredrikstad

BRA LEVERT

Skal du arrangere konserter, kurs, konferanser, seminar, event, osv. Vil du at folk skal ha det moro og at det er innhold i forestillingen, ja da er Louis Jacoby en innertier.

Larvik
1 - 30 av 170 resultater