Nærmere fjorden kommer du ikke!

Bakernes Paradis ligger på Lauvvik ved Høgsfjorden, 20 minutter med bil fra Sandnes og ca 40 minutter med båt fra Sandnes Brygge. 40 minutter med båt fra Stavanger og 45 minutter med bil fra Stavanger. 

Vi byr på  hjemmelaget mat, god kaffe og hjemmebakst, Landhandelen i Heimahuset vil ha åpent med mye flott håndverk, interiør, lokale matprodukter og nybakt brød.

En flott plass hvor hele familien virkelig kan nyte dagen. Fiske fra kaia, lekehus, stylter og grønne sletter. Sesongen er åpnet.

Bli med og opplev dette paradiset omringet av fjord og fjell. Vi arrangerer både kurs og konferanser, sommerfester og teambuilding for inntil 400 personer. Vi kan også tilby mange spennende aktiviteter tilpasset ditt arrangement.

Har dere behov for overnatting ordner vi med transport til nærmeste hotell i Kronengruppen, historiske Kronen Gaard Hotell som ligger kun 15 min kjøring fra Bakernes Paradis. Ellers har vi flere overnattigsmuligheter i Sandnes. 

Mat og selskap
Det viktigste blir for oss å tilrettelegge for en dag som gir gode minner, hvor dere skal få slappe av og nyte god mat i herlige omgivelser. Hvert år pusser vi opp og forbedrer de gamle bygningene her på Lauvvik. Mye arbeid gjenstår i Bakernes Paradis. Veldig mye. Vi gleder oss til fortsettelsen!

Den gamle lokalbåten har hatt Lauvvik som anløp ved kaien en gang i tida, på vei inn mot Selvikvåg, Oltesvik, Dirdal og Frafjord. Nå har vi gjenåpnet denne dypvannskaien. Vi er klare for å ta i mot både store og små båter.

Kurs og møter
Ønsker du å arrangere et annerledes møte i fredfulle og vakre omgivelser? Vi har flotte lokaler!

Aktiviteter
Tilbring dagen på Bakernes Paradis. Vi har aktiviteter for både store og små. For å nevne noen så kan du bade, fiske fra kaien, finne krabber i vannkanten, gå på stylter, sykle, og bygge sandslott i sandkassen. Vi har til og med hagespill som kubb, krokket og boccia til utlån.

I samarbeid med Anne Magrethe Vikeså arrangerer vi også teambuildings aktiviteter til ditt arrangement. Les mer om aktivitetene her.

Ønsker dere guidede turer eller tips til andre spennende aktiviteter har vi et godt samarbeid med Guidecompaniet. Ta kontakt dersom dere ønsker mer informasjon.

TV 2 Torget-referanse: 100326174

Kontakt

Telefon 51 60 83 00
Email Send epost
Nettside Klikk her

Sted

Adresse Lauvvikveien 265
4308 SANDNES
Kommune Sandnes
Fylke Rogaland
Land Norge
Del med andre