Skal du arrangere konserter, kurs, konferanser, seminar, event, osv. Vil du at folk skal ha det moro og at det er innhold i forestillingen, ja da er Louis Jacoby en innertier.

Han er den nære og sprelske kunstneren i næringslivssammenheng og er en mester til å tilpasse stoffet tematisk til enhver anledning med sine hysterisk morsomme kåserier som passer i de fleste anledninger, enten det gjelder helse, vinklubb, kona som skal kle på seg, alternativ medisin, å komme igjennom flykontrollen osv.

Folk ler seg fillete av hans intelligente og språklige eminente humor og når Louis Jacoby farter rundt på kulturhus, scener og private arrangement, så går det for fulle hus.

Når det gjelder fulle hus, så har Louis Jacoby også et konsept som heter «Hjemme hos Louis Jacoby» Her trosset hele 550 personer øsende regn for å få med seg Louis Jacoby og Halvdan Sivertsen og det ble en magisk aften.

Ønsker du å booke Louis Jacoby, enten til en konsert i et kulturhus, festival, kurs, konferanse, seminar eller i annen regi, så kan vi også tilrettelegge, skreddersy arrangementet som foreksempel «Hjemme hos Louis Jacoby» med mat og drikke, slik at det blir en helaften.

Louis Jacoby er en mann med mange talenter og overraskelser, både som visesanger og forfatter. I programmet Wesenstund var han fast huspoet i hele 6 år.

Han har fått Prøysenprisen, Herman Wildenweys poesipris og han er også kåret til Ølhund og har sitt eget ølmerke som rett og slett heter «Louis Jacoby»

En av hans viser, Hverdag er kåret til en av Norges nasjonalviser, han har vunnet Nitimens sommervisekonkurranse, sammen med Lars Martin Myhre med sangen, En sommer er aldri over.

Louis Jacoby har også ligget flere ganger på Norsktoppen, derav 2 ganger på førsteplass, men han har også gitt ut flere bøker som Min erotiske hund, Min beduggede vinklubb, Om å spise østers, Den muntre venteværelseboka og Den store ølviseboka.

 

 

TV 2 Torget-referanse: 100326058

Kontakt

Kontaktperson Karl Johnny Hanøy
Telefon 918 23 960
Email Send epost
Nettside Klikk her

Sted

Adresse Agnesveien 7
3292 STAVERN
Kommune Larvik
Fylke Vestfold
Land Norge
Del med andre