Velkommen til Flight Simulations Norway!

Vi er stolte av å kunne tilby en erfaring og opplevelse helt utenom det vanlige. Vi setter nemlig deg i høysetet inne i en full skala, fixed base trainer, B737 800 passasjerfly simulator.

Simulatoren vår er for mennesker i alle aldre og ferdigheter. Vi har instruktører som vil guide deg gjennom en flytur helt fra oppstart, til landing. Ut vinduet vil du se verden i en digital utgave med en dybde som vil ta pusten fra deg. De fleste flyplasser i hele verden er installert i systemet vårt, så uansett hvor du kommer fra, så skal du kunne gjenkjenne store deler av området vi flyr over. Alt dette kombinert med en 240 graders synsvinkel i full HD.

Simulatoren som vi mener selv er av beste kvalitet med tanke på Software og hardware, er til en hver tid oppdatert og oppgradert med nyeste teknologi tilgjengelig. Vår simulator er av type: FBTD "Fixed Base Training Device"

En dynamisk verden

For en innlevelse og dybde så langt som en virtuell verden kan gi deg, vil alt fra catering service til fuel, stuere og pushback kjøretøy jobbe rundt flyet ditt på de fleste store flyplasser i simulatoren vår.

Flyredd?

Mange sliter med det å være redd for å fly. Vi ønsker å tilby våre kunder muligheten til å delta på intimkurs sammen med en av oss. Det betyr at du ikke trenger melde deg på sammen med mange andre, men at kurset handler om kun deg.

Hvor er vi?
Vi ligger i samme bygning som Letohallen Hotell, ca 10-15 Minutters kjøretid fra Gardermoen. Følg E6 Nord og ta av på avkjørsel 54 og ta til venstre over E6.

Velkommen til oss!

TV 2 Torget-referanse: 100325968

Kontakt

Telefon 90413606
Email Send epost
Nettside Klikk her

Sted

Adresse Breenvegen 6
2032 MAURA
Kommune Nannestad
Fylke Akershus
Land Norge
Del med andre