Stavern-Festen
arrangeres den 15 og 16 Juli. Skråvika, Stavern. Musikk festival, med musikk i de fleste sjangere. Liker du DJ`s EDM, da er lørdagen din.

Billettpriser:
Dagspass. Fredag 15 Juli. 550,- + gebyr.
Dagspass. Lørdag 16 Juli. 550,- + gebyr.
2 dagers pass 15 og 16 Juli. 750,- + gebyr.

Stavern-Festen ble for første gang arrangert sommeren 1933 og ble fort en populær sommerfest for byens borgere, turister, tilreisende og datidens kjendiser, som blant annet Lalla Carlsen, med fler.

Spesielt stas med Stavern-Festene var det nok, da både ordfører Einar Schøning, dikter Herman Wildenvey, billedhugger Ørnulf Bast, byens borgere og næringsdrivende var involverte, enten som deltagere i opptoget som gikk i Staverns gater, skuespill på verftet eller som en skuelysten deltager av selve Stavern-Festen.

Ta en reise tilbake til fortiden, hele 80 år (jubileum) og lytt til en nostalgisk radioreportasjen i fra Stavern-Festen, den 19 Juli 1936. 

Vi skal med dette etablere, ta tak i en gammel historisk tradisjon og få folkefesten Stavern-Festen på beina igjen, slik at Stavern igjen kan få sine sommerfester som vil kunne glede både liten og stor, næring og forening.

Artistrekken/Line-upen er spennende og vi vil slippe artister og nyheter fortløpende i tiden fremover. Det vil bli lokale band, nasjonale og utenlanske Dj`s/produsenter og det vil bli en naturlig oppbygging av musikksjanger, hvor vi får en med en turnover på lørdagen, hvor vi retter oss mot fremtiden, og med artister og dj`s/produsenter i gaten «Kygo» Her kommer Jack Taylor, som også produserte, låten Rise Again, for og til Petter Nortug, og andre artister som Westvik, AndyWho og SAXITY fra Tyskland med fler.  Målsetningen er å treffe flest mulig, med riktig oppbygging og rekkefølge.

Det og skape, etablere og utvikle gamle Stavern-Festen til en varig årlig begivenhet, er ikke gjort på en to tre, men man må starte et sted og den 15 og 16 Juli 2016 er jo en start, og vi ønsker at nettopp DU vil komme, og være vår gjest, i Stavern, den 15 og 16 Juli 2016.

Stavern-Festen skal være, musikk, glede, fellesskap og toleranse. Stavern-Festen jo i bunn og grunn en del av Stavern sin eiendom og historie, og dette skal vi bygge videre på i fellesskap.

 

TV 2 Torget-referanse: 100325931

Kontakt

Email Send epost
Nettside Klikk her

Sted

Adresse Postboks 180
3291 STAVERN
Kommune Larvik
Fylke Vestfold
Land Norge
Del med andre