World Championships of Performing Arts

World Championships of Performing Arts Andrè Santagati og Kjetil Paulsen har fått jobben som official national directors Norge og Sverige for verdens største talentkonkurranse i scenekunst World championship of performing arts.

Oslo

YAMIR BLOMSTER HANDEL & INTERIØR

Velkommen til YAMIR BLOMSTER HANDEL & INTERIØR Vi er et selskap som har spesialisert oss på planlegging av: • Bryllup • Dekorasjon • Service • Blomster og eksporttjenester • Interiørutforming og innredning • Blomstertjeneseter for hoteller, restauranter og hjem.

Oslo

EVIATE AS

Velkommen til Eviate! Eviate ble startet i 2009 av Joakim Eide, og het den gangen Tommejom Media. Siden 2012 har vi opperert under navnet Eviate og er i dag en godt etablert leverandør av lydutstyr, eventtjenester og underholdning på Sotra og i Bergen.

Fjell

EPICEVENT AS

Totalleverandør av eventutstyr.

Larvik

STAVERN-FESTEN

Stavern-Festen arrangeres den 15 og 16 Juli. Skråvika, Stavern. Musikk festival, med musikk i de fleste sjangere. Liker du DJ`s EDM, da er lørdagen din.

Larvik

DALANE EVENT AS

Underholdningsleverandør med hovedkontor i Egersund.

Eigersund

STIRLING STATION

Skinnvare kolleksjon, kurs i skinn og tre, barneburdager, besøksgård og events!

Nes

Nr1utleie.no

Velkommen til Nr1Utelie.no! Alt du trenger å leie til ditt arrangement.

Bamble

KIM CAMP & NORDIC SAFARI

Over 1500 safaris er gjennomført i all slags vær og føreforhold med personer fra alle kontinenter. Overnatting i telt i – 48 grader celsius i Nord-Finland til + 60 grader celsius i Turkana nord i Kenya. Ingen turer er avlyst grunnet dårlig vær. Vi har øvet personell og godt utstyr til førstehjelp, brannslukning og samband.

HERRE-SKJELBRED

Planlegger du konfirmasjon eller større arrangement?

Andebu

GREFSENKOLLEN DRIFT AS

VELKOMMEN TIL GREFSENKOLLEN! Grefsenkollen er laftet tømmer, historie og tradisjon i møte med en svært ambisiøs restaurant og fantastisk utsikt over byen og fjorden.

Oslo

STUNT SQUAD AS

Cateringfirma på Vålerenga. Leverer mat til alle anledninger, fra dagens middag til selskapsbuffeter og treretters middager. Catering med cred!

Oslo

SMARTLAGER NORGE AS

Lagerutsalget med de Smarte og Rimelige Produktene til Jobb og Fritid. Vi sender ut til hele landet.

Larvik

GIGTRIGGER AS

Ideen til gigseat oppsto på festival. Vond rygg og slitne lårmuskler er ofte bivirkninger av flotte kulturopplevelser, men plutselig sto den visuelle utformingen klart for meg: Et trappetrinn, satt rett på bakken! En innovativ løsning i all sin enkelhet.

Bodø

ROGALAND FRITIDSPARK AS

Kongeparken er hovedkvart for magi og spenning. Her kan hele familien kose seg med over 50 aktiviteter og opplevelser.

Gjesdal
1 - 15 av 15 resultater