Clarion Collection Hotel Tollboden 

Et godt sted å bo når du ikke er hjemme. Vi er gode på glede, omtanke og mat- både for gjester, kursdeltakere og ikke minst for drammenserne. Velkommen!

Clarion Collection Hotel Tollboden ligger sentralt i Strømsø bydel med et variert utvalg av butikker, restauranter og kafeer. Du finner også byens attraksjoner Drammens Museum, Spiraltoppen og Bragenes Torg i nærheten.

Hotellet
På Clarion Collection Hotel Tollboden bor du med Drammens unike historie og kultur i veggene. Her bor du i en ærverdig bygning med røtter tilbake til 1600-tallet da bydelen Strømsø i Drammen var en av Norges viktigste havner. Hotellets vegger er utsmykket med kunst av lokale kunstnere og utstillinger som forteller om byens sjøfartshistorie.

Nærområdet
Drammen har en levende golfkultur. Vi er stolte av å sponse Drammen Golfbane som ligger kun 10 kilometer unna hotellet. Her arrangerer vi vår egen golfcup og tilbyr egen golfpakke som inkluderer greenfee. Om vinteren er området rundt Drammen perfekt for både langrennski og alpint. Bare 10 minutter fra hotellet finner du to alpinanlegg, Haukås og Aron. En halvtimes biltur tar deg til Kongsberg Skisenter med utfordringer for både nybegynner og de mer erfarne.

Møterom
Hotellets konferanseavdeling har syv konferanserom med plass til opp til 70 personer. Les mer om våre møterom her >>

Måltider
Hos oss skal du finne roen og følelsen av å komme hjem. Vi serverer derfor et lettere måltid mellom kl. 18.00 og 21.00 hver kveld slik at du skal slippe å bekymre deg for å gå sulten. Hotellet har også egen lobbybar hvor du kan slappe av med en forfriskende drink og småretter.

Trening og velvære
Vi vet hvor viktig det er å holde seg i form selv om du er ute å reiser. I hotellets fitness-avdeling finner du tredemølle, treningssykkel og multigym. Fitness-avdelingen er åpen mellom kl. 06:00 og 23:00.

Åpningstidene kan variere i ferier og utvalgte helger. Kontakt hotellet for aktuelle åpningstider under ditt opphold.

Historie
Hotellets bygning ble reist av forretningsmann og tollforvalter Daniel Knoff i 1668. Knoff startet sin karriere som generaltollforvalter sønnafjells og senere overtollinspektør på midten av 1600-tallet. Han var en av kongens nærmeste menn og fikk tilnavnet "Kongen av Strømsø" for sin innsats for utviklingen av havneområdet. Den dag i dag lever Knoffs livsverk videre i hotellets mange utstillinger.

 

 

TV 2 Torget-referanse: 100325821

Kontakt

Telefon 32 80 51 00
Email Send epost
Nettside Klikk her

Sted

Adresse Tollbugata 43
3044 DRAMMEN
Kommune Drammen
Fylke Buskerud
Land Norge
Del med andre