FOR VELFERDSSTATEN

Kampanjen “Velferd uten profitt” er en partipolitisk uavhengig kampanje med mål om å sette en stopper for velferdsprofitørene i stortingsvalget 2017.

EVIATE AS

Velkommen til Eviate! Eviate ble startet i 2009 av Joakim Eide, og het den gangen Tommejom Media. Siden 2012 har vi opperert under navnet Eviate og er i dag en godt etablert leverandør av lydutstyr, eventtjenester og underholdning på Sotra og i Bergen.

Fjell

MIDNATTSOL AS

Vi tilbyr følgende: Overnatting - Restaurant m/alle rettigheter - Kurs/Konferanse - Alle typer arrangement - Blåturer - Båtutleie - Fisketurer - Visning ved Arctic Aqua - RIB-turer

Ibestad

Hankø Fjordhotell & Spa

Når du kommer til Hankø opplever du med det samme at hverdagens travelhet og bekymringer kommer i andre rekke. Her kommer din velvære først, og vi gjør alt for å imøtekomme dine ønsker og behov.

Fredrikstad

HOTEL TOLLBODEN AS

Clarion Collection Hotel Tollboden ligger sentralt i Strømsø bydel med et variert utvalg av butikker, restauranter og kafeer. Du finner også byens attraksjoner Drammens Museum, Spiraltoppen og Bragenes Torg i nærheten.

Drammen

HOVDEN BYGG & NATURSERVICE AS

Bygging av hus - Hytter - Restaurering av eldre bygg etc - Preparantservice - Utstopping av fugler og dyr - Kursvirksomhet

Lyngdal

VERKSGÅRDEN PAAL BERG

Velkommen til Verksgården! En opplevelse i tid og tradisjon Hjertelig velkommen til Verksgården. Mer enn 100 års historie sitter i veggene i denne flotte bygningen som var Meråker Smelteverks representasjonsbolig. Verksgården er en bygning med mye sjarm og med vakker utsikt til fjell og skog. Her kan man slappe av i flott natur og la roen senke seg mens takene flyr. Området, med nærhet til fjell, vidde, skog og vann er også viktig i historien om norsk industri.

Asker

CRUISE-BÅTENE AS

Velkommen til Cruise-Båtene AS! I gang med planleggingen av årets sommerfest eller bedriftsarrangement? Velkommen til Konsept Oslofjord!

Oslo

HENRIKSENS FØRSTEHJELPSOPPLÆRING

Velkommen til Henriksen Førstehjelpsopplæring! Henriksen Førstehjelpsopplæring har som mål at flest mulig skal kunne livreddende førstehjelp. Ved å tilby godkjente kurs fra NRR og NFR håper vi at vi kan nå ut til så mange som mulig.

Sandnes

HÅNDVERKEREN KURS OG KONFERANSESENTER

Kurs og Konferansesenter

Oslo

KLM LAHNSTEIN AS

KLM-Lahnstein tilbyr egen lederutdanning, kurs og konferanser innenfor helse-, sosial, og pedagogiske fagområder. Vi leier også ut vår villa i Spania.

Farsund

HERRE-SKJELBRED

Planlegger du konfirmasjon eller større arrangement?

Andebu

G-G-CONSULTING GODRUN GAARDER

Det første vi bør kunne innrømme for oss selv er at vi ikke vet nok om hverandre og hverandres kultur.

NORSK LUTHERSK MISJONSSAMBAND

Velkommen Evjetun! Evjetun er et leirsted som er eid av Norsk Luthersk Misjonssamband (NLM). NLM bygde Evjetun på 60-tallet som et ledd i å tilveieskaffe et samlingssted for kretsens lag og foreninger.

Evje og Hornnes

Hankø Fjordhotel & Spa

Velkommen til Hankø Fjordhotell & SPA! Hankø Fjordhotell & SPA ligger vakkert til på øya Hankø i Oslofjorden, en drøy times kjøring fra Oslo og 12 km fra Fredrikstad. Det har vært hotell på Hankø siden 1877 og vi er svært stolte av vår interessante og fargerike fortid.

Fredrikstad

HOTELL REFSNES GODS AS

Velkommen til Hotell Refsnes Gods AS Refsnes Gods var et gods beliggende på Jeløya i Moss. I dag er det hotelldrift i hovedbygningen på det tidligere godset under navnet Hotell Refsnes Gods.

Moss

ELSE SPROSSA RØNNEVIG AS

Velkommen til Else Sprossa Rønnevig AS! Else "Sprossa" Rønnevig er forfatter og byggningsverner.

Lillesand

ORKELBOGEN FRILUFTSENTER AS

Orkelbogen Friluftssenter er et kurs- og konferransesenter som ligger på Kvikne. Gården passer godt til arrangementer, som bedriftssammlinger, bryllup, konfirmasjon, julebord, møtevirksomhet eller andre sammenkomster.

Tynset

JAKT- OG FISKESENTERET AS

Jakt- og Fiskesenteret er et kurs- og konferansested for jegere, fiskere og andre som ønsker et interessant opphold i flotte omgivelser.

Flå

TONMAR AS

Welcome to TonMar! TonMar is a Norwegian company established in 2005. It´s home town is Oslo and the company is wholly owned by Bernhard H. Hilmarsen. TonMar focuses on leadership development for executives and teams

Oslo

BRF GULLHOLMSBADEN

På vackra Gullholmen ligger Gullholmsbaden, vår stugby och konferensanläggning, i en fantastisk miljö! Gullholmsbaden är perfekt för dig som vill ha det lilla extra.

KRAPFOSS INDUSTRIER AS

Velkommen til Kias! Krapfoss Industrier As (Kias) ble etablert i 1954, som landets første attføringsbedrift. Kias er i dag en moderne attføringsbedrift, som i nært samarbeid med Nav skal gi et kvalitativt godt tilbud om avklaring av arbeidsevne, kompetanseheving og arbeidstrening i et bedriftsnært miljø. Hovedmålsetningen er formidling til ordinært arbeid eller utdanning.

Moss
1 - 22 av 22 resultater