EVIATE AS

Velkommen til Eviate! Eviate ble startet i 2009 av Joakim Eide, og het den gangen Tommejom Media. Siden 2012 har vi opperert under navnet Eviate og er i dag en godt etablert leverandør av lydutstyr, eventtjenester og underholdning på Sotra og i Bergen.

Fjell

Hankø Fjordhotell & Spa

Når du kommer til Hankø opplever du med det samme at hverdagens travelhet og bekymringer kommer i andre rekke. Her kommer din velvære først, og vi gjør alt for å imøtekomme dine ønsker og behov.

Fredrikstad

HOTEL TOLLBODEN AS

Clarion Collection Hotel Tollboden ligger sentralt i Strømsø bydel med et variert utvalg av butikker, restauranter og kafeer. Du finner også byens attraksjoner Drammens Museum, Spiraltoppen og Bragenes Torg i nærheten.

Drammen

VERKSGÅRDEN PAAL BERG

Velkommen til Verksgården! En opplevelse i tid og tradisjon Hjertelig velkommen til Verksgården. Mer enn 100 års historie sitter i veggene i denne flotte bygningen som var Meråker Smelteverks representasjonsbolig. Verksgården er en bygning med mye sjarm og med vakker utsikt til fjell og skog. Her kan man slappe av i flott natur og la roen senke seg mens takene flyr. Området, med nærhet til fjell, vidde, skog og vann er også viktig i historien om norsk industri.

Asker

HÅNDVERKEREN KURS OG KONFERANSESENTER

Kurs og Konferansesenter

Oslo

HERRE-SKJELBRED

Planlegger du konfirmasjon eller større arrangement?

Andebu

GREFSENKOLLEN DRIFT AS

VELKOMMEN TIL GREFSENKOLLEN! Grefsenkollen er laftet tømmer, historie og tradisjon i møte med en svært ambisiøs restaurant og fantastisk utsikt over byen og fjorden.

Oslo

HOTELL REFSNES GODS AS

Velkommen til Hotell Refsnes Gods AS Refsnes Gods var et gods beliggende på Jeløya i Moss. I dag er det hotelldrift i hovedbygningen på det tidligere godset under navnet Hotell Refsnes Gods.

Moss

BRF GULLHOLMSBADEN

På vackra Gullholmen ligger Gullholmsbaden, vår stugby och konferensanläggning, i en fantastisk miljö! Gullholmsbaden är perfekt för dig som vill ha det lilla extra.

1 - 9 av 9 resultater