Trenger du hjelp 
med interiør?

Jeg er interiør-designer og kan hjelpe deg med alt innen interiør; farger, materialer, møbler, styling og smarte løsninger. Kanskje trenger du en som ser hjemmet ditt med nye øyne?

Jeg kan bidra og være en sparringspartner, enten du bare trenger litt tips og råd for fornyelse av ett rom, eller skal totalrenovere hus, hytte eller kontor.

Man trenger ikke alltid kjøpe alt nytt når man pusser opp - en kombinasjon av gamle og nye ting kan gi et mer personlig interiør. Et begrenset budsjett kan være en spennende utfordring, sammen finner vi gode løsninger. Jeg er praktisk, opptatt av miljøet og liker redesign og gjenbruk.

Lampeskjerm med foto!
Jeg designer lampeskjermer med fotografi på, i forskjellige størrelser. Ta kontakt med meg hvis du har spørsmål om hva jeg har på lager eller hvis du lurer på noe annet. Er du på jakt etter en spesiell lampeskjerm? Ta kontakt så kan vi sammen komme fram til akkurat den lampeskjermen DU ønsker deg!

Jeg har min utdanning fra Parson's School of Design i New York og Westerdals i Oslo, og brenner for interiør og design! Lucy in the Sky design holder til på Majorstuen i Oslo. Jeg håper du tar kontakt for priser eller hvis det er noe annet du lurer på, og ønsker deg en strålende dag!

 

Vennlig hilsen Caroline Lucy

 

 

 

 

TV 2 Torget-referanse: 100325930

Kontakt

Telefon 926 46 545
Email Send epost
Nettside Klikk her

Sted

Adresse Jacob Aalls gate 38B
0364 OSLO
Kommune Oslo
Fylke Oslo
Land Norge
Del med andre