Unike trapper og smakfullt
interiør siden 1932

- ENESTÅENDE HÅNDVERK

Skal du bygge eller pusse opp bolig, og er på jakt etter en unik trapp til konkurransedyktig pris? Trappeprodusenten i Askvoll leverer innendørs trapper, spesialdesignende møbler og innredning over hele landet.

TRAPPER
Alle våre trapper er unike, noe som gjør planleggingsprosessen svært viktig. Når det gjelder valg av trapp finnes det nærmest utallige muligheter og løsninger. Det er du som kunde, og målene i trapperommet, som avgjør hvilken trapp som passer best til deg og ditt hus.

INTERIØR
Det er trappeproduksjon som er vår spesialitet, men kunnskapen og erfaringene vi har høstet gjennom snart 100 år kan selvsagt overføres til andre deler av møbelsnekkerfaget. Trappeprodusenten har i de senere årene levert interiørløsninger som holder samme høye kvalitet og fokus på detaljer som våre trapper. Om du ønsker innredning eller møbler spesialtilpasset ditt hus kan Trappeprodusenten hjelpe deg.

MATERIAL
Alle våre trapper og møbler produseres i gjennomfarget tre, noe som er en stor fordel i forhold til slitasje. Tresortene kan behandles med ulike typer fargenyanser, slik at de kan bli både mørkere og lysere.

VERKSTEDET
Vårt verksted inneholder en maskinpark som er spesialtilpasset trappeproduksjon og design av møbler i alle størrelser og fasonger.

VÅR HISTORIE
Agnar Ask er tredje generasjons trappeprodusent, og forvalter arven etter sin far og bestefar videre. Trappeprodusenten er Norges eldste produsent av trapper, og kunnskapen som har blitt tilegnet og ført videre gjennom generasjonene er en viktig faktor bak suksessen.

Mer utfyllende informasjon om oss og alle våre produkter finner du på vår nettside: trappeprodusenten.no

 

TV 2 Torget-referanse: 100326623

Kontakt

Telefon 979 56 442
Email Send epost
Nettside Klikk her

Sted

Adresse 6980 ASKVOLL
Kommune Askvoll
Fylke Sogn og Fjordane
Land Norge
Del med andre