VERDE Bente Stene Severinsen

Velkommen til Verde! Verde er et foretak som retter seg både mot det private markedet og mot næringslivet. Vi driver med hageplanlegging og vedlikehold. I tillegg utvikler vi unike borddekorasjoner og ulike former for plantedekor. Verde har mange erfarne samarbeidspartner som sikrer at alt arbeid som utføres gjøres av kvalitetsbevisste håndverkere.

Oslo

NOCOS LTD AS

Velkommen til knitted.no! Vi tilbyr: Klær Garn Pinner Oppskrifter Vi tilbyr også gavekort som kan brukes i nettbutikken.

Oslo

BRUNESET HAGESENTER Koldal

Her i hagesenteret får du alt mellom sommerblomer, stauder, busker og trær og utleige av Maskiner (mosefjerner,jordfres o.s.v). Du får godt utvalg av jord og gjødsel.

Fusa

GLAM - SKJØNNHET & VELVÆRE AS

GLAM - Skjønnhet & Velvære drives av Kristine Støvern. Kristine har tidligere jobbet hos We2 i Drammen. Nye og gamle kunder er hjertelig velkommen!

Drammen

BAMBUSSHOP.NO

Øko-vennlige klær trenger ikke å være kjedelig, de er stilige og har flotte farger som kan mikses og matches. Klær fra Witjuti er førstevalget til deg som ønsker å kle deg komfortabelt, men likevel stilig.

Asker

LIND'S URVERKSTED

Reparasjon av ur, gull- og sølvvarer

Nittedal

HELENES BLOMSTERVERKSTED

Engroshandel med blomster og planter

Ringsaker

TIRAZIS DA

TIRAZIS Vi uniformer til omsorg og helsesektoren i Norge.

Molde

PIANO SERVICE AS

Fagkunnskap og service er viktige nøkkelbegrep for oss, og derfor også noe som preger alt vi gjør.

Sandnes

SELBAK MANUFAKTUR & SKO

Butikkhandel med tekstiler og utstyrsvarer

Fredrikstad

Blomsterkroken Kafe

Velkommen til Blomsterkroken! Vi skreddersyr alt innen blomsterbinderi til alle anledninger. Flinke dekoratører som liker nye utfordringer! Vi står klar for å hjelpe, velkommen innom! Alt innen blomster Gaver og interiør

SIMPLIFY AS

- Revit Productivity Kit - Are you a Revit user or a Manager in a BIM project? Then RPK will be a worthwhile addition to your tools.

Bergen

Anita's BLOMSTERPRAKT

Velkommen til Anita's BLOMSTERPRAKT! Vi utfører oppdrag med blomster og design innenefor • Sorgbinderi • Bryllup • Selskaper • Arrangementer

Øvre Eiker

YAMIR BLOMSTER HANDEL & INTERIØR

Velkommen til YAMIR BLOMSTER HANDEL & INTERIØR Vi er et selskap som har spesialisert oss på planlegging av: • Bryllup • Dekorasjon • Service • Blomster og eksporttjenester • Interiørutforming og innredning • Blomstertjeneseter for hoteller, restauranter og hjem.

Oslo

MAREN VANGSNES HILLESTAD

Velkommen til Cosmopharma! Parabenfrie og mineraloljefrie hudpleieprodukter. Vi i Cosmopharma har 20 års erfaring innen salg av hudpleieprodukter fremstilt av "Naturens eget apotek"

Froland

INTERIØRDETALJ AS

Det er vi som er leverandøren av det geniale takmonterte tørkestativet!

Oslo

DYVEKES KAFFISTOVE AS

VELKOMMEN TIL DYVEKES KAFFISTOVE AS! Dette er plassen du skal komme til om du ønsker en hyggelig og trivelig atmosfære mens du nyter en kopp kaffe, ei kake eller en middag.

Hadsel

HILLEVÅG LAVPRIS AS

Vårt konsept er like enkelt som det er genialt. Med over 40 års erfaring og utrolig teft for smarte innkjøp, jobber vi i alle verdenshjørner for å slå kloa i de beste produktene og de råeste partiene av merke- og kvalitetsvarer.

Stavanger

CYBERSPACES AS

What you can do ...well, their is allot, so here is an overview : Casual gamers and socializer's Walk around with your avatar to explore spaces, socialize and play games.

Oslo

MADE IN FJORDS AS

Naturlig og ekte, laget for å brukes. Made in Fjords selger unike varmepakker i ull og skinn, samt nyttegjenstander i tre og stein, skapt av dyktige kunst-håndverkere langs norske fjorder.

Stordal

Nordic Products AS

Velkommen til Nordic LED! Har du en bedrift eller bolig som bruker gammel lys teknologi? Vår erfaring er din trygghet! Vi lagerfører alle varene som er vist i nettbutikken. Vårt mål er at enhver bestilling skal være effektuert og sendt ut fra oss i løpet av 24 timer.

Oslo

REMA 1000 - HOV

REMA 1000 HOV er nærbutikken for alle som bor, jobber, oppholder og passerer Hovlandsvegen.

Søndre Land

EL PRODUKTER AS

EL-produkter er et engros firma og leverer belysning til autoriserte el-installatører over hele Norge. Vi har mer enn 25 års erfaring i belysningsbransjen.

Ulstein

REDSKAPSBODEN.NO AS

Vi er Redskapsboden.no og vi selger kvalitetsprodukter til hus, hjem og hage.

TRATEC TEKNIKKEN AS

VELKOMMEN TIL TRATEC TEKNIKKEN! TRATEC TEKNIKKEN er en totalleverandør av elektro og rør med fokus på kvalitet til rett pris. Firmaet ble etablert i 2007, og holder til i Lundevågen Industriområde i Farsund kommune, Austadvika i Flekkefjord kommune og sentrum i Lyngdal kommune.

Farsund

ELIFE AS

Elife elsykler - Eneste norske elsykkelprodusent

Oslo

GULLSMIO AS

Velkommen til Gullsmio! Me held til på Bremnes, Bømlo og kan tilby: • Gåvekort • Bunadssølv • Gifteringar • Redesign • Reparasjonar

Bømlo

NOA NOA SANDEFJORD

Feminin dansk design for damer, barn og baby. Str. XS-XXL og 0-12 år.

Sandefjord

ULL OG BAMBUS AS

Velkommen til ULL OG BAMBUS AS! Dette er en drøm som jeg har båret på lenge. Jeg har i lang tid ønsket å starte min egen arbeidsplass i vårt eget hjem. Vi har to gutter som er grunnen til dette.

Bergen

VOICEASP AS

Vi er markedsleder i Norge og Danmark med produktet leseWEB 2.0. Vi har også store kunder i Sverige og Finland. Vi benytter kun synteser fra AcapelaGroup i Sverige som er kjent for å ha de beste syntesene i markedet. I disse dager introduserer vi også støtte for samisk og arabisk.

1 - 30 av 149 resultater