HVEM ER VI ?
Vi er Redskapsboden.no og vi selger kvalitetsprodukter til hus, hjem og hage.

Vår hovedsatsing er redskapsboder og mindre bygg som vil gjøre hagen til et ryddigere og hyggeligere sted å være. Vi står for kvalitet hele veien fra du kommer inn i nettbutikken til du har fått varen levert hjemme på din dør, eller på en av våre terminaler etter ditt ønske. En redskapsbod kan være løsningen om du mangler plass til hageverktøy, eller et anneks kan være ideelt dersom du ikke har plass til overnattingssgjester i huset. Og det fine er at det trenger ikke være vanskelig å komme i gang. Du kan få komplett byggesett med ferdig kappede materialer som er enkelt å montere, eller til og med ferdige vegger som bare må monteres sammen i hjørnene og med taket. Setter du av en helg kan du få hytte, lekestue eller bod på noen få dager. I tillegg kan du bestille en del redskapsboder ferdig montert. En redskapsbod - eller et anneks - kan gi plass til det og de du trenger plass til. Du kan til og med bruke den som hagestue.

Vi kan også skreddersy de fleste av våre boder etter ditt ønske hvis du ikke skulle finne en som allerede var ferdig fra oss.

Redskapsboden.no leverer både til private og til det offentlige.

Våren 2014 åpnet Redskapsboden.no Norges største utstilling på boder, anneks og lysthus i Vennesla, dette ligger i Vest-Agder og det vil bli mulighet og handle direkte fra vår utstilling, vi vil til en hver tid ha 30-40 bygg utstilt. Velkommen skal du være.

bilde

Hos oss gjør du en 100% trygg handel, vi samarbeider med Visa og Mastercard, Posten/bring og flere andre store som ønsker og gi deg den beste og tryggeste mulige netthandel som eksisterer. Skulle du ha spørsmål er det bare og ta kontakt, vi er her for deg.

TV 2 Torget-referanse: 100326540

Kontakt

Telefon 37 17 97 17
Email Send epost
Nettside Klikk her

Sted

Adresse Vigeland Brugs veg 21
4708 VENNESLA
Land Norge
Del med andre