Mobile Worker

Mobile Worker leverer digitale prosjektstyringsverktøy for bygg- og anleggsbedrifter.

Bergen

SKODD AS

Skodd is a software company established in Trondheim 2013. Skodd has expertise primarily ?within Microsoft .Net application development.

Trondheim

VOICEASP AS

Vi er markedsleder i Norge og Danmark med produktet leseWEB 2.0. Vi har også store kunder i Sverige og Finland. Vi benytter kun synteser fra AcapelaGroup i Sverige som er kjent for å ha de beste syntesene i markedet. I disse dager introduserer vi også støtte for samisk og arabisk.

THETA DEVELOPMENT AS

HADocs – Handling Automation of Documents, from Theta Development AS, simplifies the document management process for your company.

Bergen

YOUBLOB AS

Learn, Build & Socialize...the easy way

Stavanger

MELBØ DATA

Melbø Data tilbyr tjenester som generell datahjelp, kurs innen IT, og utvikling av WordPress nettsider for enkeltpersoner og små bedrifter.

Lillehammer

VOICEASP AS

VoiceASP as er et norsk aksjeselskap eid av de ansatte samt styremedlemmer. VoiceASP ble startet i 2005 av personer med bred erfaring innen taleteknologi. Bedriften har utviklet seg til å bli markedsleder i Norge innen området WEB-baserte tekst-til-tale løsninger og Taleportaler via telefon.

FACTLINES AS

FACTLINES er verktøyet som gjør det enkelt å oppfylle nye krav ved offentlige anskaffelser – både som direkte leverandør og som underleverandør eller produsent. Blant våre kunder finner du NHO Reiseliv Innkjøpskjeden, Helse Sør-Øst og Oslo kommune.

Oslo

JOHNET DATASYSTEMER AS

JohNET Datasystemer ble etablert av Bjørn Johnsrud i 1988. 27 år i bransjen… JohNET Datasystemer ble etablert av Bjørn Johnsrud i 1988, og har siden den gang utviklet seg til en solid bedrift som omsetter produkter og tjenester for nesten 30 millioner kroner.

Gran
1 - 9 av 9 resultater