Mobile Worker

Mobile Worker leverer digitale prosjektstyringsverktøy for bygg- og anleggsbedrifter.

Bergen

SKODD AS

Skodd is a software company established in Trondheim 2013. Skodd has expertise primarily ?within Microsoft .Net application development.

Trondheim

VOICEASP AS

Vi er markedsleder i Norge og Danmark med produktet leseWEB 2.0. Vi har også store kunder i Sverige og Finland. Vi benytter kun synteser fra AcapelaGroup i Sverige som er kjent for å ha de beste syntesene i markedet. I disse dager introduserer vi også støtte for samisk og arabisk.

THETA DEVELOPMENT AS

HADocs – Handling Automation of Documents, from Theta Development AS, simplifies the document management process for your company.

Bergen

YOUBLOB AS

Learn, Build & Socialize...the easy way

Stavanger

MELBØ DATA

Melbø Data tilbyr tjenester som generell datahjelp, kurs innen IT, og utvikling av WordPress nettsider for enkeltpersoner og små bedrifter.

Lillehammer

VOICEASP AS

VoiceASP as er et norsk aksjeselskap eid av de ansatte samt styremedlemmer. VoiceASP ble startet i 2005 av personer med bred erfaring innen taleteknologi. Bedriften har utviklet seg til å bli markedsleder i Norge innen området WEB-baserte tekst-til-tale løsninger og Taleportaler via telefon.

FACTLINES AS

FACTLINES er verktøyet som gjør det enkelt å oppfylle nye krav ved offentlige anskaffelser – både som direkte leverandør og som underleverandør eller produsent. Blant våre kunder finner du NHO Reiseliv Innkjøpskjeden, Helse Sør-Øst og Oslo kommune.

Oslo

JOHNET DATASYSTEMER AS

JohNET Datasystemer ble etablert av Bjørn Johnsrud i 1988. 27 år i bransjen… JohNET Datasystemer ble etablert av Bjørn Johnsrud i 1988, og har siden den gang utviklet seg til en solid bedrift som omsetter produkter og tjenester for nesten 30 millioner kroner.

Gran

ADVENTURE FORGE AS

Velkommen til Adventure Forge! Adventure Forge er et utviklingsfirma for digitale spill og opplevelser, med spesialkompetanse innen 3D og animasjon.

Steinkjer

OMEGA TDS AS

Leverandør av smarte løsninger innen tele, data, sikkerhet og styringssystemer.

Tønsberg

NORNIR AS

Nornir is an operator company for low power devices and active Radio Frequency Identification (RFID) units.

Oslo

PROAWARE AS

Empowering Organizations. The analytic tool involving human capital in future aware change processes

Tromsø

SØGNE DATA Yngvar Kristensen

Velkommen til Søgne Datahjelp – Ditt lokale dataverksted. Trenger du hjelp med din PC? Søgne Datahjelp holder til på linnegrøvan i Søgne og driver med datahjelp,til private og små bedrifter. Ti års erfaring med kundesupport og IT tjenester

Søgne

PC Vakta

Velkommen til PC Vakta! PC Vakta finner løsninger på dine behov innen alt av IT systemer. Ring oss på 948 34 908

Hobøl

CORETREK AS

CoreTrek er en ledende leverandør av komplette internettløsninger. Et norsk selskap som leverer løsninger basert på egenutviklet publiseringsverktøy – CorePublish.

Sandefjord

OMNI SA

Welcome to to OMNI! OMNI is a network of experts within electronics and software development and production. We have experience from development and production of products operating in rough environments.

Lindesnes

Omegabutikken

Velkommen til Omegabutikken! Vi leverer smarte og driftssikre IKT løsninger, hvor vi ivaretar drift og vedlikehold for våre kunder. Vi leverer komplette løsninger, med fokus på enkelt brukergrensesnitt. Det vil være mulighet for administrasjon, utskrift av logger og rapporter på alle våre anlegg.

Tønsberg

NETTMEIS

Nettmeis er et lite foretak som designer og får utviklet nettsteder for små og mellomstore bedrifter. Vi har spesialisert oss på prosjektstyring i design og utvikling av Wordpress, og kan skilte med firma presentasjons-nettsteder og nettbutikker. Formålet er å hjelpe kunder til å få et flott og funksjonelt nettsted med dokumentert trafikkøkning og henvendelser/salg. NB. Ikke alle nettsteder vi har utviklet finnes på referanser. Ta kontakt for mer informasjon.

Oslo
1 - 19 av 19 resultater