MOSOFT AS

Mobil programvare og kompetanse for prosjekt- og entreprenørbedrifter. Vårt mål er å hjelpe deg med å bruke tiden på arbeid, ikke papirarbeid

Modalen

SIMPLIFY AS

- Revit Productivity Kit - Are you a Revit user or a Manager in a BIM project? Then RPK will be a worthwhile addition to your tools.

Bergen

SKODD AS

Skodd is a software company established in Trondheim 2013. Skodd has expertise primarily ?within Microsoft .Net application development.

Trondheim

Ampersand

We here at Ampersand are all about Open Source. With years of experience in the field, we feel confident enough to say that open source software will, and likely already does, empower many aspects of your organisation.

Stryn

DATADOKTOR'N GLEN CARLSEN

Velkommen til Datadoktor`n! Vi er en liten nyoppstartet bedrift på Herøya i Porsgrunn. Vi reparerer alt fra knuste skjermer til virusinfeksjoner - mobiltelefon, nettbrett eller datamaskiner.

Porsgrunn

SALES CONSULTING

- din IT rådgiver

Trondheim

VOICEASP AS

Vi er markedsleder i Norge og Danmark med produktet leseWEB 2.0. Vi har også store kunder i Sverige og Finland. Vi benytter kun synteser fra AcapelaGroup i Sverige som er kjent for å ha de beste syntesene i markedet. I disse dager introduserer vi også støtte for samisk og arabisk.

POSC CAESAR ASSOCIATION

POSC Caesar Association (PCA) is a non-profit global-standardization member organization that shall promote the development of open specifications to be used as standards for enabling the interoperability of data, software and related matters.

Bærum

FLUESMEKKERN / HOFFART RETAIL

Trenger du hjelp eller info? Vi hjelper deg med daglige utfordringer hjemme, både teknisk og praktisk. Hvis Java slutter å fungere og TV-boksen skal monteres, eller møbler trenger å monteres, kan du ringe oss.

Oslo

MOBILDATA FAGERNES

KLART DET VIRKER Sjekke eposten mens du venter på boarding? Samkjøre kalenderfunksjonen på mobil, hjemme-PC og jobb-laptop? Data og mobiltelefoni forenes mer og mer, og moderne teknologi åpner for nye og effektive måter å jobbe på.Elektrovarer til hus og hytte får du hos oss på Fagernes med over 30 år i bransjen.

Nord-Aurdal

THETA DEVELOPMENT AS

HADocs – Handling Automation of Documents, from Theta Development AS, simplifies the document management process for your company.

Bergen

PCEXPRESSEN.NO

Ditt verksted for IT og Tele produkter i Skien. 1 års garanti og lang erfaring. Send ditt produkt til oss via post - vi returnerer samme dag.

Skien

YOUBLOB AS

Learn, Build & Socialize...the easy way

Stavanger

MELBØ DATA

Melbø Data tilbyr tjenester som generell datahjelp, kurs innen IT, og utvikling av WordPress nettsider for enkeltpersoner og små bedrifter.

Lillehammer

ENIRA ØST AS

Enira skal være den meste effektive, fremtidsrettede og markedsledende tavleprodusenten på Østlandet.

Øvre Eiker

VOICEASP AS

VoiceASP as er et norsk aksjeselskap eid av de ansatte samt styremedlemmer. VoiceASP ble startet i 2005 av personer med bred erfaring innen taleteknologi. Bedriften har utviklet seg til å bli markedsleder i Norge innen området WEB-baserte tekst-til-tale løsninger og Taleportaler via telefon.

SYNTEL AS

Vi har som mål å tilby bedriftskunder tilgang til data og telefoni produkter som effektiviserer arbeidsdagen til de ansatte. En del av en effektiv hverdag er blant annet å kunne forholde seg til så få leverandører som mulig.

Enebakk

CERVINO CONSULTING AS

Velkommen Cervino Consulting! Nå toppen med hjälp av oss Matterhorn (tyska), Monte Cervino (italienska) eller Mont Cervin (franska), är ett berg i penninska Alperna på gränsen mellan Schweiz och Italien. Dess topp är 4478 meter (14.690 ft) hög, vilket gör den till en av de högsta topparna i Alperna.

Oslo

JPC AS

Velkommen til JPC! Vi finner en IT nettverksløsning tilpasset ditt behov, etablerer den og tar ansvar for drift! Etter mange år i bransjen vet vi hva som fungerer, og sammen finner vi en løsning som passer ditt behov. IT-systemer skal være stabilt tilgjengelig for alle ansatte – uansett tid og sted.

Oslo

FACTLINES AS

FACTLINES er verktøyet som gjør det enkelt å oppfylle nye krav ved offentlige anskaffelser – både som direkte leverandør og som underleverandør eller produsent. Blant våre kunder finner du NHO Reiseliv Innkjøpskjeden, Helse Sør-Øst og Oslo kommune.

Oslo

CUBE AS

Selskapets formål er å skape og utvikle tjenester for relevant virtuell samhandling for bedrifter, organisasjoner, grupper og enkeltpersoner.

Røyken

JOHNET DATASYSTEMER AS

JohNET Datasystemer ble etablert av Bjørn Johnsrud i 1988. 27 år i bransjen… JohNET Datasystemer ble etablert av Bjørn Johnsrud i 1988, og har siden den gang utviklet seg til en solid bedrift som omsetter produkter og tjenester for nesten 30 millioner kroner.

Gran

ADVENTURE FORGE AS

Velkommen til Adventure Forge! Adventure Forge er et utviklingsfirma for digitale spill og opplevelser, med spesialkompetanse innen 3D og animasjon.

Steinkjer

MARTHINUSSEN ENTERPRISE

Velkommen til Marthinussen Enterprise! Jeg holder til i Olsvik og tilbyr: • Pc-hjelp • Nettside

Bergen

VIDI AS

Nye digitale løsninger - vil du være med?

Bergen

BØPCTEK BEN-ANDRE BØ

Velkommen til BøPCtek! BøPCtek er en bedrift som løser PC-relaterte problemer og utfordringer folk måtte ha i Jæren-området. Vi kan også hjelpe dere med å anskaffe ny PC eller andre IT-produkter. Ta gjerne kontakt om det noe du lurer på. Vi holder til sentralt på Nærbø.

OMEGA TDS AS

Leverandør av smarte løsninger innen tele, data, sikkerhet og styringssystemer.

Tønsberg

NORNIR AS

Nornir is an operator company for low power devices and active Radio Frequency Identification (RFID) units.

Oslo

PROAWARE AS

Empowering Organizations. The analytic tool involving human capital in future aware change processes

Tromsø

SØGNE DATA Yngvar Kristensen

Velkommen til Søgne Datahjelp – Ditt lokale dataverksted. Trenger du hjelp med din PC? Søgne Datahjelp holder til på linnegrøvan i Søgne og driver med datahjelp,til private og små bedrifter. Ti års erfaring med kundesupport og IT tjenester

Søgne
1 - 30 av 49 resultater