PETXL AS

Vi skal etablere Norges største dyrebutikk for alle kjæledyr og hest. Største utvalg og laveste priser på alt du trenger.

Stavanger

ZOLA HUND OG KATT

Dyrebutikk på Askøy utenfor Bergen og nettbutikk sm fører produkter som: dr clauder, arrak, reddingo, eqdog, chuckit...

Askøy

Skiptvet Dyrepensjonat

Vi tilbyr pass av alle lovlige kjæledyr. Ta kontakt for priser på andre kjæledyr enn hund og katt Vi legger vekt på hyggelig service og et komfortabelt opphold for Deres kjæledyr.

Skiptvet

STENBERG HUNDESENTER

Stenberg hundesenter tar imot hunder for dagpark, pensjon og dressur. Vi trener opp stående fuglehunder, apporterende hunder, blodspor, ettersøk og dressurarbeid etter eierens behov.

Vestre Toten

STALLBODEN INGEDAL

Utstyr til hest og rytter..

Sarpsborg

STØREN DYREPENSJONAT Anita Tangstad

Velkommen til Støren Dyrepensjonat! Støren Dyrepensjonat har plass til 30-40 hunder, samt 22 plasser for katter. Vi har aircondition i hundestallen.

Midtre Gauldal

VILOMIX NORWAY AS

Vilomix producerer vitamin- og mineralblandinger til husdyr og har eksport til hele verden.

Ringerike

FISK,TING OG TANG

Velkommen til Fisk. Ting og tang! Fisk.Ting og tang er en fysisk butikk som holder til i Vadsø sentrum. Det begynte med en overtakelse av en eksisterende dyrebutikk, å det ble raskt tatt inn litt interiør fra Black Design.

Vadsø

Toves Kattepensjonat

Hos oss kan du føle deg trygg på at dine dyrebare har det trygt og godt. Vi er kattepensjonatet med fokus på trygghet og kos. Beliggende mellom Sandefjord og Larvik. Vi ønsker små og store katter velkommen til et koselig og veltilpasset kattepensjonat i vakre omgivelser i Sandefjord.

Sandefjord

MOAM AS

Vi driver med Innovasjon innenfor helse hos hund. Det vil komme oppdateringer og undersøkelser som vil hjelpe oss videre i prosessen, jo flere jo bedre:)

Nøtterøy

HANNES ARK ERIKSEN

Jeg jobber nå som dyretolk og healer, og har funnet min veg. I februar 2013 var jeg ferdig utdannet dyretolk etter 2,5 år på Sigra dyretolkskole, drevet av Sissel Grana, med 3 innledende kurs før selve skolen. Se kursbevis på www.hannesark.no

Rælingen

Hovslager Børtveit

Hovslager Børtveit Har FAGBREV. eg reiser rundt og skor og verker Hester i hordaland. Er å treffe på mob nr 95077233. holder til på Osterøy.

Masfjorden

GAMLEBYEN DYREKLINIKK LAURENCE BARTON

Gamlebyen Dyreklinikk er et lokalt tilbud til dyreeiere i Oslo Sentrum. Hos oss får dyret ditt en fast veterinær. Vi har en helhetlig tilnærming til hver pasient, og utfører det meste innen utredning og behandling.

Oslo

TO GODE NABOER ANS

Velkommen til To gode naboer! Even på Øvre Rud og Øyvind på Søndre Strønes To Gode naboer ble etablert i 2001 av Even Enger og Øyvind Strønes, og startet med en liten produksjon av høy. Etter hvert overtok de hver sin nabogård og produksjonen er senere øket gradvis. I 2007 sto det ferdig en ny høytørke og lagerbygning på 2000m2. Bedriften ble med det en av Norges største produsenter av høy. Produksjonen har etter dette ligget på opp mot 1000 tonn høy i året.

Trøgstad

VETERINÆRENE NEDRE HALLINGDAL DA

Veterinærene Nedre Hallingdal kan tilby en rekke tjenester for produksjonsdyr, hest, hund og katt.

Gol

STOKKE DYREPENSJONAT

Koselig dyrepensjonat beliggende i fredelige omgivelser i skogen.

Stokke

KAMPERHAUG GÅRD BUTIKK

Her finner du det meste til hunden din! Vi har spesialisert oss på utstyr til store hunderaser, men har selvfølgelig utstyr til alle dyr.

Halden

Drøbak Hundehotell As

Hundehotell med fantastiske fasiliteter for din hund. Her kan hunder komme for opphold i alt fra noen timer til flere måneder. Hundene disponerer store løpegårder på dagtid og romslige soverom om natten.

Frogn

THE NORWEGIAN POLO CLUB

The Norwegian Polo Club is Norway's first and only Polo club. Established with the specific aim of introducing Polo to Norway we welcome existing players and those with a desire to learn more about this exciting sport in Norway.

Moss

Benedikte Endresen Rideundervisning

- Jeg er praktisk talt født inn i sporten, og satser for fullt på hest, forteller Benedikte Serigstad Endresen, som følger tett på i pappa Stein sine fotspor. Benedikte har ridd seg opp til å bli en av Norges håpefulle unge ryttere!

Sandefjord

BRITT-HELENE DYRETOLK MEDIUM BRITT-HELENE JOHANSEN HESTETUN

Velkommen til Dyretolk Britt-Helene Johansen! Dyretolk Britt-Helene Johansen har siden 2005 hjulpet folk med sine healende og klarsynte evner. Hennes spesialiteter er bruk av hvit magi.

Årdal

MARBLES AS

Sparkesykler med store hjul, både for voksne og barn. Sparkesykling er moro for alle som vil ut og bevege seg litt på en sunn og gøyal måte.

Stavanger

STARGATE PETSHOP AS

Velkommen til Stargate Petshop! Stargate Petshop er et lite AS, etablert på 90'tallet. Firmaet består av Hilde og Cathrine, vi bestreber å kunne tilby et rikt utvalg kvalitetsvarer til kjæledyrene våre.

Larvik

STALL GRYTA

Stall Gryta er eit lite shetlandsponni stutteri. Godkjendt av NPA. Vi avler snille barnevenlige ponnier av den gamle shetlandsponnitypen. Vi har også litt bevaringsavl på den trua rasen nordlandshest/lyngshest.

Naustdal

DYRNATURLIGVIS

DyrNaturligvis - det naturlige valget for sunn dyrehelse.

Stavanger

MALANI BRODERING OG DESIGN V/ NINA FLAGLIEN

Velkommen til Malani! Vi har et bredt utvalg av utstyr til hest og hund. I tillegg har vi et stort sortiment av klær fra diverse leverandører. Vi profilerer på tøy og en rekke andre artikler som biler, hengere, stellekofferter o.l gjennom trykking og brodering.

Sigdal

Sørkedalen Sprang og Dressur

Ringerike Gård ligger i idylliske omgivelser ytterst i Sørkedalen. Her er det rikelig med plass for hesten å bevege seg på, enten det er innebane, utebane, paddock eller stort fantastisk beite. Her er det har plass til alle som verdsetter hesten sin og som setter hestens velferd først. Vi tar imot konkuranserryttere og de som trives best på rolige turer. Et fullverdig ridesenter med plass til 40 private hester.

Oslo
1 - 27 av 27 resultater