Velkommen til Kadioglu Construction & Real Estate!

Visningstur til Tyrkia

Å kjøpe fast eiendom er en stor og betydningsfull avgjørelse, spesielt hvis du bestemmer deg for å kjøpe eiendom/bolig i utlandet. Som oftest har kjøperen begrenset med tid og et stort utvalg av fast eiendom å velge mellom. Det vil selvfølgelig være nyttig å kunne se boligene på internett i kataloger, brosjyrer og på bilder og videoklipp. Moderne teknologi gjør at vi kan tilby visuell informasjon av høy kvalitet, men det er ikke alltid dette viser alle faktiske forhold; derfor tilbyr vi også visningsturer til Tyrkia.

En visningstur gir deg muligheten til å bli kjent med stedet og se de forskjellige eiendommene som ligger ute for salg. Du får også mer kunnskap om Alanya, beliggenheten til eiendommene, og du kan føle på hvordan livet er på plassen, byen og det aktuelle området av Tyrkia.

Kadioglu tilbyr disse tjenestene:

- Møte deg på flyplassen, transport til hotellet;
- Opphold på et hotell i byen ,eller i leiligheten 3-4 dager;
- Besøke eiendommen(e);
- Råd vedrørende å kjøpe eiendom;
- Råd vedrørende eiendomsmarkedet i Alanya;
- Transport tilbake til flyplassen

Under besøket vil du bli ledsaget av en lisensiert eiendomsmegler fra vår organisasjon. Vedkommende vil svare på alle dine spørsmål, gi råd i prosessen med kjøp av fast eiendom og tilby eiendomsmeglingstjenester etter kjøpet.

En slik tur vil hjelpe deg å danne et objektivt bilde av eiendommene du har sett på og finne ut hvilket nivå av kvalitet og stil du foretrekker i boligen din i Tyrkia. Hvis du kjøper eiendom gjennom vårt selskap, vil selskapet dekke alle dine reisekostnader fullt ut, inkludert fly, transport og overnatting.

Les mer her!

 

For mer informasjon se vår nettside!

TV 2 Torget-referanse: 100234870
Oppdatert : 27.02.2015

Kontakt

Telefon 91826520
Email Send epost
Nettside Klikk her

Sted

Adresse 2817 GJØVIK
Kommune Gjøvik
Fylke Oppland
Land Norge
Del med andre
;