HOFF SNEKKERVERKSTED AS

Innredningsentreprenør - TOTALLEVERANDØR AV FAST INVENTAR TIL PRIVAT OG OFFENTLIG SEKTOR

Skedsmo

KARLSEN FOTO

Fotografering av bryllup, dåp, konfirmasjon, sport, fritid, kultur og modell/ portrett.

Haugesund Luftfoto

Velkommen til Haugesund Luftfoto AS! Når du trenger bilder fra luften. Vi i Haugesund Luftfoto AS startet med foto fra luftet allerede i 1999 og har tilegnet oss høy kompetanse innen luftfoto, film og utstyr. Vi tar bilder og film fra luften med profesjonelt utstyr. Vi har meget god erfaring og alle tillatelser for å kunne levere et godt produkt.

Haugesund

KJELL KRISTIANSEN MALINGKOMPETANSE AS

Innvendig og utvendig maleoppdrag med høy kvalitet til avtalt tid og fast pris.

Sarpsborg

LIND'S URVERKSTED

Reparasjon av ur, gull- og sølvvarer

Nittedal

VIDAR HEFTE AS

Tømrer / Snekker

Voss

GUDMUNDUR RUNAR KRISTMANNSSON

Murer / Flislegging

Klepp

FOTOGRAF CHRISTIAN JOHANNESSEN

Velkommen til Fotograf Christian Johannessen! Jeg holder til i Bergen og tilbyr en rekke tjenester innen fotografering. Firmaet ble startet i 2010 og jeg har isden den gang hatt en rekke fornøyde kunder.

Bergen

HELGE KORNELIUSSEN

Jeg heter Helge og er bryllups og portrettfotograf som holder til i nydelige Vesterålen.

Hadsel

SUNNMØRE MILJØSERVICE AS

Sunnmøre Miljøservice AS er lokalisert på Nord-Vestlandet og leverer renseløsninger til de fleste avløpsbehov der kommunale løsninger ikke finnes. Vi leverer også rør , rørdeler , fiberduk og geosynteter

Sykkylven

Leirvik Elektro AS

Vi påtar oss alle typer oppdrag innen installasjon, montasje og vedlikehold av elektriske anlegg.

Stord

AV HATLESTAD

Velkommen til Av Hatlestad! Tjenester innen luftfoto/video (drone oppdrag) til eiendomssalg og/eller reklame(foto/video redigering). AV Hatlestad har også salg avn Forever Living Products Scandinavia som er Aloe Vera baserte produkter innenfor hudpleie, kroppspleie og trening. AV Hatlestad har også salg av kunst.

Karmøy

FENIX BYGG MATEUSZ SZLODA

VELKOMMEN FENIX BYGG MATEUSZ SZLODA! • Små oppussingsarbeid • Snekker • Tømrer og malertjenester • Flislegging • Betongarbeid • Oppsetting av lettvegger, og rydding.

Oslo

WORLD WIDE WORKERS NORWAY AS

Vi leverer ytelser til en lang rekke onshore og offshore bransjer, og vi løser både spesialiserede og traditionelle sveiseoppgaver i alle materiale grupper i Norge og resten av verden.

Stavanger

MEMO FOTO & DESIGN

Fotograf og grafisk design. Fotograferer nyfødt babyer og barn i alle aldre. Konfirmasjoner og spesielle anledninger. Designer Logoer, små brosjyrer ol.

Fet

FRODE BRING

Vi tar på oss små og store oppdrag, og lover god service og konkurranse dyktige priser.

Nord-Aurdal

EIKER BYGG & MEMBRAN AS

Spesialist på papp og folie. Tekker terasser, våtrom, tak, torvtak, radonsperre.

Nedre Eiker

TORBJØRN ANMARKRUD

Tømmermester

Oslo

SKARPNES AS

NORSK KLIMA + SKRÅTAK = SANT Laget på Sørlandet, dekker hele Norge

Grimstad

EL PRODUKTER AS

EL-produkter er et engros firma og leverer belysning til autoriserte el-installatører over hele Norge. Vi har mer enn 25 års erfaring i belysningsbransjen.

Ulstein

TORBJØRN NESLAND

Velkommen til Byggfirma Torbjøn Nesland! Torbjørn Nesland har drevet byggefirma i 25 år og har meget godt rykte, refferanser og fornøyde kunder.

Mandal

BYGGMESTER BERRE AS

Vi leverer alle tømrertjenester!

Namsos

A.BAS TRANSPORT AS

Velkommen til ABAS Transport AS! ABAS Transport AS tilbyr en rekke transport- og logistikk tjenester for privatpersoner og bedrifter.

Lier

BENCE CONSULTING

Som bryllupsfotograf og portrettfotograf gjør jeg mitt beste for at du skal bli fornøyd.

Nord-Aurdal

SJØVOLL GARDSAG BJARNE OLAV SJØVOLL

VELKOMMEN TIL SJØVOLL GARDSAG! Me jobber for og levere kvalitet og dimmensjoner som ein ikkje finner i dei vanligste trehandelbutikkene. Me levere og selfølgelig standard dimensjoner og det du eventuelt måtte ønske. Ein kan også komme med tømmer og leige oss på time basis for og skjære tømmeret til det ein måtte ønske.

Bømlo

TRATEC TEKNIKKEN AS

VELKOMMEN TIL TRATEC TEKNIKKEN! TRATEC TEKNIKKEN er en totalleverandør av elektro og rør med fokus på kvalitet til rett pris. Firmaet ble etablert i 2007, og holder til i Lundevågen Industriområde i Farsund kommune, Austadvika i Flekkefjord kommune og sentrum i Lyngdal kommune.

Farsund

ASKIM STENINDUSTRI AS

Velkommen til Askim Stenindustri! Vi har et av Nordens mest moderne produksjonslinjer og største produksjonsmiljø for benkeplater. Vi bearbeider stein til inne og utemiljø samt gravstener.

Askim

QUICK INSTALL AS

Quick install er et selskap som startet i april 2013, men har lang erfaring i bransjen. Målet vårt er å bli en betydelig aktør i det norske markedet for standard LED-belysning.

Kristiansand

IDEHUS REFSETH BYGG AS

Velkommen til RefsethBygg Idehus! Vi Utfører: • Alt innen tømmer arbeid. • Godkjent for våtrom. • Betong, flis m/mere • Sparkling,malig og legging av tapet • Hus, hytte og garasje kataloger. - Ta kontakt

Midtre Gauldal

GULLSMIO AS

Velkommen til Gullsmio! Me held til på Bremnes, Bømlo og kan tilby: • Gåvekort • Bunadssølv • Gifteringar • Redesign • Reparasjonar

Bømlo
1 - 30 av 195 resultater