HOFF SNEKKERVERKSTED AS

Innredningsentreprenør - TOTALLEVERANDØR AV FAST INVENTAR TIL PRIVAT OG OFFENTLIG SEKTOR

Skedsmo

KARLSEN FOTO

Fotografering av bryllup, dåp, konfirmasjon, sport, fritid, kultur og modell/ portrett.

Haugesund Luftfoto

Velkommen til Haugesund Luftfoto AS! Når du trenger bilder fra luften. Vi i Haugesund Luftfoto AS startet med foto fra luftet allerede i 1999 og har tilegnet oss høy kompetanse innen luftfoto, film og utstyr. Vi tar bilder og film fra luften med profesjonelt utstyr. Vi har meget god erfaring og alle tillatelser for å kunne levere et godt produkt.

Haugesund

KJELL KRISTIANSEN MALINGKOMPETANSE AS

Innvendig og utvendig maleoppdrag med høy kvalitet til avtalt tid og fast pris.

Sarpsborg

LIND'S URVERKSTED

Reparasjon av ur, gull- og sølvvarer

Nittedal

VIDAR HEFTE AS

Tømrer / Snekker

Voss

GUDMUNDUR RUNAR KRISTMANNSSON

Murer / Flislegging

Klepp

FOTOGRAF CHRISTIAN JOHANNESSEN

Velkommen til Fotograf Christian Johannessen! Jeg holder til i Bergen og tilbyr en rekke tjenester innen fotografering. Firmaet ble startet i 2010 og jeg har isden den gang hatt en rekke fornøyde kunder.

Bergen

HELGE KORNELIUSSEN

Jeg heter Helge og er bryllups og portrettfotograf som holder til i nydelige Vesterålen.

Hadsel

SUNNMØRE MILJØSERVICE AS

Sunnmøre Miljøservice AS er lokalisert på Nord-Vestlandet og leverer renseløsninger til de fleste avløpsbehov der kommunale løsninger ikke finnes. Vi leverer også rør , rørdeler , fiberduk og geosynteter

Sykkylven

MEMO FOTO & DESIGN

Fotograf og grafisk design. Fotograferer nyfødt babyer og barn i alle aldre. Konfirmasjoner og spesielle anledninger. Designer Logoer, små brosjyrer ol.

Fet

TORBJØRN ANMARKRUD

Tømmermester

Oslo

SKARPNES AS

NORSK KLIMA + SKRÅTAK = SANT Laget på Sørlandet, dekker hele Norge

Grimstad

EL PRODUKTER AS

EL-produkter er et engros firma og leverer belysning til autoriserte el-installatører over hele Norge. Vi har mer enn 25 års erfaring i belysningsbransjen.

Ulstein

BYGGMESTER BERRE AS

Vi leverer alle tømrertjenester!

Namsos

A.BAS TRANSPORT AS

Velkommen til ABAS Transport AS! ABAS Transport AS tilbyr en rekke transport- og logistikk tjenester for privatpersoner og bedrifter.

Lier

BENCE CONSULTING

Som bryllupsfotograf og portrettfotograf gjør jeg mitt beste for at du skal bli fornøyd.

Nord-Aurdal

SJØVOLL GARDSAG BJARNE OLAV SJØVOLL

VELKOMMEN TIL SJØVOLL GARDSAG! Me jobber for og levere kvalitet og dimmensjoner som ein ikkje finner i dei vanligste trehandelbutikkene. Me levere og selfølgelig standard dimensjoner og det du eventuelt måtte ønske. Ein kan også komme med tømmer og leige oss på time basis for og skjære tømmeret til det ein måtte ønske.

Bømlo

TRATEC TEKNIKKEN AS

VELKOMMEN TIL TRATEC TEKNIKKEN! TRATEC TEKNIKKEN er en totalleverandør av elektro og rør med fokus på kvalitet til rett pris. Firmaet ble etablert i 2007, og holder til i Lundevågen Industriområde i Farsund kommune, Austadvika i Flekkefjord kommune og sentrum i Lyngdal kommune.

Farsund

ASKIM STENINDUSTRI AS

Velkommen til Askim Stenindustri! Vi har et av Nordens mest moderne produksjonslinjer og største produksjonsmiljø for benkeplater. Vi bearbeider stein til inne og utemiljø samt gravstener.

Askim

QUICK INSTALL AS

Quick install er et selskap som startet i april 2013, men har lang erfaring i bransjen. Målet vårt er å bli en betydelig aktør i det norske markedet for standard LED-belysning.

Kristiansand

JACOBSEN BJØRN ARILD

Vi er spesialisert på gulvsliping, behandling og vedlikehold av alle typer tregulv. Vi farger, oljer og lakker etter dine ønsker og behov.

Larvik

Pettersen Håndtverksenter as

Fasade og takarbeider

TECE NORGE AS

Vi leverer systemer for tappevann, gulvvarme og avløp: TECElogo push-in system for rør i rør og alupex, TECEflex rørsystem, TECEfloor gulvvarmesystem og UNILØP avløpssystem.

Ski

MANDELID RØR AS

DIN LOKALE RØRLEGGER Vi utfører alle typer rørleggertjenester, og er også totalleverandør av komplette bad og våtrom. La oss hjelpe deg med installasjon av varmepumper, gulvvarme, vanlig utstyrsmontering og serviceoppdrag. Vi kommer gjerne hjem til deg på befaring.

Steinkjer

LØFLO INSTALLASJON AS

VELKOMMEN TIL LØFLO INSTALLASJON AS! Vi er en totalleverandør av installasjons- og elektrotjenester. Vi påtar oss alt fra små installasjonsoppdrag til prosjektering og montering av større anlegg.

Stryn

URSPESIALISTEN AS

Urspesialisten utfører alle typer reparasjoner på alle typer ur, fra armbåndsur og helt opp til veggur. Batteriskift utføres mens du venter, det gjelder selvfølgelig også gullur og dykkerur. Vanntette klokker blir trykktestet slik du kan stole på at du kan bade eller ha klokken i vann.

Arendal

MOYS MALERFIRMA

I Moys Malerfirma tilbyr vi alt av tjenester innen maling, beising og tapetsering.

Grimstad

ENERGO WOJCIECH ZARZECKI

Energo har en rik kunnskap basert på mangeårig praksis innenfor byggebransjen. Vi har moderne teknisk utstyr som muliggjør raskt og profesjonelt arbeid.

Sandnes

DAR MALERFIRMA

Dar Malerfirma utfører alt av malertjenester innen privat- og næringsmarkedet i Kristiansand og omegn.

Kristiansand
1 - 30 av 151 resultater