SAGA AUTOPROTECT AS

Vi har understellsbehandlet biler i over 30 år. Vi er medlem av Norsk Antirustforening og benytter i dag produkter fra Mercasol. www.sagaantirust.no

Oslo

DIAFORA IDRETT OG FRITID Torvik

Velkommen til OptimaSki! Vil du være med i et treningsfellesskap som gir deg mestringsfølelse, maksimal utholdenhetseffekt, idrettsglede og optimal teknikkutvikling, satt i system og tilpasset din hverdag. Vi vil hjelpe deg å prestere bedre på Vasaloppet og Birkebeinerrennet. Oskar Svärd og Optima ski teamet starter prosessen din NÅ; SIGN IN!

Meråker

ENIMED.NO AS

Enimed.no er importør og distributør av tekniske hjelpemidler og utstyr til fysikalsk medisin og rehabilitering.

Nittedal

STIFTELSEN VEIEN UT

Stiftelsen Veien Ut bruker naturens positive effekt sammen med profesjonelle terapeuter for å hjelpe rusavhengige til å leve et varig rusfritt liv.

Re

Hoderydder Line Strandvik

Jeg har bakgrunn som sivilingeniør innen HMS, og har i tillegg mange års erfaring som yogalærer og personlig veileder. Jeg kan lære deg å takle stress på jobben og få overskudd til fritiden

VESTFOLD AKUPUNKTURSKOLE DA

VELKOMMEN TIL VESTFOLD AKUPUNKTURSKOLE DA!

Nøtterøy

BARNEKREFTFORENINGEN

Barnekreftforeningen er en frivillig, landsdekkende organisasjon. Vi er en pådriver ovenfor myndigheter og sykehus for å bedre forholdene og rettighetene for kreftsyke barn og deres familier. Vi driver omfattende informasjonsvirksomhet om kreft hos barn ovenfor familier, barnehager, skoler og andre.

Oslo

RINGEN APOTEK AS

Velkommen til Ringen Apotek og Bandagist! Medisiner og sykepleieartiker under samme tak. Vi kombinerer farmasøytfaglig og sykepleiefaglig ekspertise for beste for kunder.

Ullensaker

TORGALMENNING 3B TANNLEGEPRAKSIS AS

Velkommen til Torgallmenningen 3B Tannlegepraksis! Vi er en tannlegepraksis som holder til på Torgallmenningen i Bergen sentrum. Vi tar gjerne i mot nye kunder og yter også akutthjelp.

Bergen

HELSELABEN AS

På Helselaben samarbeider ulike faggrupper på tvers av profesjonene for å tilby et helhetlig helsetilbud. Helselaben tilbyr manuellterapi, kiropraktikk, akupunktur og massasje. Ved behov for annen kompetanse samarbeider vi også med profesjoner utenfor klinikken, blant annet kjevespesialist og ernæringsfysiolog.

Hemsedal

STEPIO AS

STEPIO AS er en leverandør av 2.dre generasjonens utendørs treningsutstyr, med høy kvalitet som er spesielt utviklet til parker, treningsløyper, idrettsanlegg, skoler, universitet, eldresentre m.m. Våre produkter er designet og produsert for å imøtekomme stadig tøffere kvalitetskrav, forventninger til design og funksjonalitet samt tåle nordiske klima.

Sarpsborg

HØREAPPARATETS ENERGISENTER

Energikilden som gir DEG en bedre hørsel!

Grane

MILEX NORGE AS

Velkommen til Milex! Milex - helseprodukter siden 1997 Milex Norge har i snart 20 år levert helseprodukter for norske sykehus og gynekologiske klinikker. Vi tilbyr utvalgte spesialprodukter som er med å forbedre hverdagen for kvinnelige pasienter over hele Norge.

Haugesund

COLOSSEUM MANUELLTERAPI AS

Colosseum Manuellterapi AS utgjør den fysikalske avdelingen her ved Colosseumklinikken Medisinske Senter AS. Vi har et spesialisert tilbud innen fysikalsk behandling. Vi er alle utdannet fysioterapeuter, med videreutdanning/spesialisering innen ulike fagfelt.

Oslo

BENTE BØ HEILHEITSTERAPI

Velkommen til Bente Bø Heilheitsterapi! Bente Bø er utdannet Helhetsterapeut, og har studert medisinsk grunnstudium og helthetsterapi. Ved siden av helthetsterapi tilbyr hun massasje, aromaterapi, øre-akupunktur, soneterapi/fotsone og kost- og ernæringsveiledning.

Nord-Odal

AGDER VITENSKAPSAKADEMI

Vil du arbeide for menneskers helse og livskvalitet? Agder Vitenskapsakademi veileder deg som vil bli lege, tannlege eller sykepleier, eller studere fysioterapi, psykologi eller farmasi. Polske universiteter i Bydgoszcz, Gdansk, Poznan og Warszawa tilbyr kvalitetsutdanninger på engelsk. Vi veileder deg trygt fra søknad til studiestart.

Kristiansand

BUSHIDO KAMPSPORTSENTER AS

Bushido kampsportsenter ble etablert i Bergen Vest i 2008. Vi er tilsluttet World Federation of Ju-Jitsu, Krav Maga Global og World Traditional Martial Arts Society. Bergen Vest Kampsportklubb (Bushido) er en del av Bushido Kampsportsenter og er tilknyttet Norges Kampsportforbund, Norges Kickboxingforbund og Norges Idrettsforbund.

Bergen

HELSERIET AS

Velkommen til Sunkost Førde Helseriet As! Din lokale helsekostbutikk i Førde.

Førde

BODØ SENIOR DANS

Velkommen til Bodø Seniordans! Vi har dans hver onsdag fra kl 11:30 til kl 13:00- Sted: Tusenhjemmet Seniordans er en ringdans hvor alle kan være med, du trenger ikke partner.

Bodø

RINGEN REHABILITERINGSSENTER AS

Ringen Rehabiliteringssenter har avtale med Helse Sør-Øst og yter spesialisert rehabilitering overfor følgende pasientgrupper: Parkinson/parkinsonisme, Lunge/ Kols og Kreft.

Ringsaker

SYNTESE TERAPI & COACHING

PSYKOSYNTESE SAMTALETERAPEUT - PARTERAPEUT - ?MENTAL TRENER - INSTRUKTØR I MINDFULNESS - YOGALÆRER - KARRIEREVEILEDER

Asker

DYBVIK FOTTERAPI

Vi har helsefaglig kompetanse på fot og ankel. Vi jobber med å behandle og forebygge lidelser knyttet til hud, muskler, skjelett og negler.

Moss

HERBALIFE KNUT-OSKAR R. BLIX

Du kan også bli en av de tusenvis av mennesker som har suksess med våre vektkontrollprodukter. JA, du leste riktig: VEKT + KONTROLL !!!

Trondheim

HOTEL TOLLBODEN AS

Clarion Collection Hotel Tollboden ligger sentralt i Strømsø bydel med et variert utvalg av butikker, restauranter og kafeer. Du finner også byens attraksjoner Drammens Museum, Spiraltoppen og Bragenes Torg i nærheten.

Drammen

SEBBELOWS STIFTELSE

– senter for foreldre og barn Vi er et heldøgnssenter der foreldrene selv har omsorgen for sine barn. Vi er en tverrfaglig sammensatt personalgruppe der alle har relevant barnefaglig utdanning. I tillegg til miljøterapeuter som jobber i turnus, er det ansatt to psykologspesialister som jobber i utredningsteamene.

Oslo

FRISKIS&SVETTIS TØNSBERG-NØTTERØY

Vi har 18 treninger av varierende intensitet - du finner oss i flotte lokaler på Nye Færder VGS! Vi er en frivillig idrettsforening med 40 funksjonærer.

Tønsberg

HJELP TIL HJELP AS

Velkommen til hjelptilhjelp.no! Er du blant dem som synes det bør bli enklere å lete etter psykisk hjelp og som ønsker en portal med nyttig informasjon om psykisk helse? Da har du funnet fram til riktig nettside!

Fjell

BAKKE, SENTER FOR MESTRING OG REHABILITERING AS

Privat rehabiliteringsinstitusjon i spesialisthelsetjenesten

Halden

FJÆRVIK KLINIKKEN AS

Velkommen til Fjærvik Klinikken! Sentralt på Solli Plass, i hjertet av Oslo Vest, finner du Fjærvik Klinikken. En topp moderne og nyskapende tannklinikk – med fokus på og utdannelse i å behandle pasienter med tannlegeskrekk.

Oslo

Kabel Kassa

Velkommen til Kabelkassa! Kabelkassa staret som ett lite prosjekt som har spiret å grodd ut til noe større. Målet er å kunne drive gjenvinning av kabel enkelt nok til at kundene blir fornøyd og effektivt nok til at firmaet går godt.

Tjøme
1 - 30 av 32 resultater