LIV-HILVEIG.COM AS

Jeg startet å jobbe med helse og velvære fordi jeg var opptatt av å utvikle meg og bli et bedre menneske, både for meg selv og min familie.

Meløy

HUDLEGEKONTORET AKUTTEN

Hudlegekontoret Akutten er en privatklinikk uten driftstilskudd som tilbyr diagnostikk og behandling av hudsykdommer som acne(kviser), psoriasis, eksemsykdommer, og også fjerning av føflekker, pigmentflekker, solskadet hud og hudkreft.

Tromsø

DIAFORA IDRETT OG FRITID Torvik

Velkommen til OptimaSki! Vil du være med i et treningsfellesskap som gir deg mestringsfølelse, maksimal utholdenhetseffekt, idrettsglede og optimal teknikkutvikling, satt i system og tilpasset din hverdag. Vi vil hjelpe deg å prestere bedre på Vasaloppet og Birkebeinerrennet. Oskar Svärd og Optima ski teamet starter prosessen din NÅ; SIGN IN!

Meråker

LINNEA KOMPETANSESENTER AS

Linneablomsten ser tilsynelatende ut som en spinkel blomst. Det man ikke ser er det sterke rotsystemet som kobler blomstene sammen. Dette nettverket mellom Linneablomstene sørger for at de kan overleve i ganske utfordrende forhold. På samme måte har barna vi tar inn i våre fosterhjem et behov for et solid rotsystem. For å bygge dette nettverket rundt fosterbarnet, må vi være tilstede i alle de miljøene fosterforeldre og -barn oppholder seg i.

Tønsberg

AV HATLESTAD

Velkommen til Av Hatlestad! Tjenester innen luftfoto/video (drone oppdrag) til eiendomssalg og/eller reklame(foto/video redigering). AV Hatlestad har også salg avn Forever Living Products Scandinavia som er Aloe Vera baserte produkter innenfor hudpleie, kroppspleie og trening. AV Hatlestad har også salg av kunst.

Karmøy

ENIMED.NO AS

Enimed.no er importør og distributør av tekniske hjelpemidler og utstyr til fysikalsk medisin og rehabilitering.

Nittedal

STIFTELSEN VEIEN UT

Stiftelsen Veien Ut bruker naturens positive effekt sammen med profesjonelle terapeuter for å hjelpe rusavhengige til å leve et varig rusfritt liv.

Re

Hoderydder Line Strandvik

Jeg har bakgrunn som sivilingeniør innen HMS, og har i tillegg mange års erfaring som yogalærer og personlig veileder. Jeg kan lære deg å takle stress på jobben og få overskudd til fritiden

VESTFOLD AKUPUNKTURSKOLE DA

VELKOMMEN TIL VESTFOLD AKUPUNKTURSKOLE DA!

Nøtterøy

BARNEKREFTFORENINGEN

Barnekreftforeningen er en frivillig, landsdekkende organisasjon. Vi er en pådriver ovenfor myndigheter og sykehus for å bedre forholdene og rettighetene for kreftsyke barn og deres familier. Vi driver omfattende informasjonsvirksomhet om kreft hos barn ovenfor familier, barnehager, skoler og andre.

Oslo

RINGEN APOTEK AS

Velkommen til Ringen Apotek og Bandagist! Medisiner og sykepleieartiker under samme tak. Vi kombinerer farmasøytfaglig og sykepleiefaglig ekspertise for beste for kunder.

Ullensaker

TORGALMENNING 3B TANNLEGEPRAKSIS AS

Velkommen til Torgallmenningen 3B Tannlegepraksis! Vi er en tannlegepraksis som holder til på Torgallmenningen i Bergen sentrum. Vi tar gjerne i mot nye kunder og yter også akutthjelp.

Bergen

HELSELABEN AS

På Helselaben samarbeider ulike faggrupper på tvers av profesjonene for å tilby et helhetlig helsetilbud. Helselaben tilbyr manuellterapi, kiropraktikk, akupunktur og massasje. Ved behov for annen kompetanse samarbeider vi også med profesjoner utenfor klinikken, blant annet kjevespesialist og ernæringsfysiolog.

Hemsedal

SENTRUM TANNLEGESENTER AS

Velkommen til Sentrum Tannlegesenter! Sentrum Tannlegesenter er en topp moderne klinikk i hjertet av Oslo. Vi kan tilby deg de beste og mest moderne metodene-enten det gjelder forebyggende arbeid, tannbehandling og reparasjoner eller kosmetisk tannpleie.

Oslo

STEPIO AS

STEPIO AS er en leverandør av 2.dre generasjonens utendørs treningsutstyr, med høy kvalitet som er spesielt utviklet til parker, treningsløyper, idrettsanlegg, skoler, universitet, eldresentre m.m. Våre produkter er designet og produsert for å imøtekomme stadig tøffere kvalitetskrav, forventninger til design og funksjonalitet samt tåle nordiske klima.

Sarpsborg

HØREAPPARATETS ENERGISENTER

Energikilden som gir DEG en bedre hørsel!

Grane

MARBORG

MARBORG er en brukerorganisasjon på rusfeltet og har medlemmer med alle typer avhengighetsproblematikk. Også støttemedlemmer aksepteres. Organisasjonen jobber med langsiktig, systemrettet brukermedvirkning og individuell brukerstøtte, kurs og undervisning, samt drift av brukerrettede, brukerstyrte tiltak.

Tromsø

TYRKIATJENESTER AS

Velkommen til Tyrkiatjenester! Tyrkiatjenester Alanyaklinikken er ledende når det gjelder tannbehandlingsreiser Norge -Tyrkia.

Moss

MILEX NORGE AS

Velkommen til Milex! Milex - helseprodukter siden 1997 Milex Norge har i snart 20 år levert helseprodukter for norske sykehus og gynekologiske klinikker. Vi tilbyr utvalgte spesialprodukter som er med å forbedre hverdagen for kvinnelige pasienter over hele Norge.

Haugesund

LUNDBORGKLINIKKEN STAVANGER AS

VELKOMMEN TIL LUNDBORGKLINIKKEN! Vi er spesialister på optimal helse og bruk av innovativ medisinsk teknologi fra hele verden. Du har muligheten til å få en mer fullstendig og nøyaktig bilde av din helse og helseutfordringer du står overfor. Vår filosofi er å helbrede, stimulere og optimalisere kroppen på kroppens egne premisser og å være komplementære (alternativ) til den tradisjonelle helsevesenet .

Stavanger

Vossabia AS

Velkommen til Vossabia! Vossabia - Gardsprodusert naturleg hudpleie - heilskap gjennom helse, natur og kunnskap, fordi me bryr oss!

Voss

COLOSSEUM MANUELLTERAPI AS

Colosseum Manuellterapi AS utgjør den fysikalske avdelingen her ved Colosseumklinikken Medisinske Senter AS. Vi har et spesialisert tilbud innen fysikalsk behandling. Vi er alle utdannet fysioterapeuter, med videreutdanning/spesialisering innen ulike fagfelt.

Oslo

BENTE BØ HEILHEITSTERAPI

Velkommen til Bente Bø Heilheitsterapi! Bente Bø er utdannet Helhetsterapeut, og har studert medisinsk grunnstudium og helthetsterapi. Ved siden av helthetsterapi tilbyr hun massasje, aromaterapi, øre-akupunktur, soneterapi/fotsone og kost- og ernæringsveiledning.

Nord-Odal

AGDER VITENSKAPSAKADEMI

Vil du arbeide for menneskers helse og livskvalitet? Agder Vitenskapsakademi veileder deg som vil bli lege, tannlege eller sykepleier, eller studere fysioterapi, psykologi eller farmasi. Polske universiteter i Bydgoszcz, Gdansk, Poznan og Warszawa tilbyr kvalitetsutdanninger på engelsk. Vi veileder deg trygt fra søknad til studiestart.

Kristiansand

PLUSSHELSE AS

Vi er et privat helsesenter på Sjoa med et variert tilbud innenfor helserelaterte tjenester. Vi tilbyr undersøkelse, behandling, foredrag arbeidsplassvurdering og kurs.

Sel

GRIPEHANSKEN STIAN DALBRÅTEN JENSEN

Gripeeze gripehansker og Grip-Par golfhanske/vott reduserer belastningen i grepet, fingrene og armene ved utførelse av hverdagslige aktiviteter. Om det er renhold, hagearbeid, fritidsinteresser, idrett eller i arbeid, så reduseres belastningen i musklene og gjør det mulig å fortsette med aktivitetene.

Sandefjord

BUSHIDO KAMPSPORTSENTER AS

Bushido kampsportsenter ble etablert i Bergen Vest i 2008. Vi er tilsluttet World Federation of Ju-Jitsu, Krav Maga Global og World Traditional Martial Arts Society. Bergen Vest Kampsportklubb (Bushido) er en del av Bushido Kampsportsenter og er tilknyttet Norges Kampsportforbund, Norges Kickboxingforbund og Norges Idrettsforbund.

Bergen

HELSERIET AS

Velkommen til Sunkost Førde Helseriet As! Din lokale helsekostbutikk i Førde.

Førde

KSH Dans og trening

KSH Dans og trening! I samarbeid med Norges Danseforbund og Oslo Idrettskrets tilbyr vi dansekurs og danserelaterte aktiviteter og trening for alle aldersgrupper og nivåer på både Oppsal Arena og Veitvet Skole i høst.

FRØKEN DINGS AS

Velkommen til Frøken Ding! Hos Frøken Dings har vi spesialisert oss kun på injeksjonsbehandlinger. Vi tilbyr det nyeste innen rynkereduksjon med botulinumtoksin, (populært kalt Botox), Restylane og medisinske peelinger. Vi er alltid oppdatert på de nyeste behandlingsteknikkene og har gjennom årene utført tusenvis av behandlinger.

Bergen
1 - 30 av 126 resultater