ØRSTA KOMMUNE

Ørsta kommune er med 10.700 innbyggjarar den 4. største kommunen i Møre og Romsdal. Kommunen har ein variert arbeidsmarknad og næringsliv med mange kompetansearbeidsplassar.

Ørsta

STIFTELSEN OSLO KATEDRALSKOLE

Oslo katedralskole har lange tradisjoner. Opp gjennom historien har den overlevd både Svartedauen, 400-årsnatten, en union med Sverige, to verdenskriger og diverse bybranner. Siden kardinal Breakspere "så til skolen ved katedralen" har det gått mer enn 850 begivenhetsrike år.

Oslo

OPPLAND FYLKESKOMMUNE

Velkommen til Gausdal videregående skole Pierre de Coubertin! Vi kan tilby en ny, restaurert skole med distriktets flotteste idrettsanlegg. Beliggenheten er vakker – landlig og bynært.

Lillehammer

ANDØY KOMMUNE

Vi har øvet lenge på å ønske nettopp deg velkommen.

Andøy

PENSJONISTFORBUNDET MØRE OG ROMSDAL

Pensjonistforbundet er landets største organisasjon for pensjonister og har over 210 000 medlemmer landet over. Organisasjonen er partipolitisk nøytral og skal ivareta medlemmenes sosiale, økonomiske, helsemessige og kulturelle interesser.

Molde

PLUS-SKOLEN AS

Liker du å jobbe med hendene dine? Er du kreativ og mårettet? På Plus Skolen kan du utvikle dine kunstneriske evner og håndtverksteknikker i et kreativt miljø. Holder til i et bygg fra 1722, med moderne verksteder, elevbutikk og nyoppussede klasserom og elevrom.

Fredrikstad

HEDRUM HISTORIELAG

Hedrum historielags formål er å ta vare på og øke interessen for bygdas historie. For å nå det målet, har vi en rekke tiltak og aktiviteter i gang:

Larvik

OSLO KATEDRALSKOLE

Oslo katedralskole har lange tradisjoner. Opp gjennom historien har den overlevd både Svartedauen, 400-årsnatten, en union med Sverige, to verdenskriger og diverse bybranner. Siden kardinal Breakspere "så til skolen ved katedralen" har det gått mer enn 850 begivenhetsrike år.

Oslo

HELPING HANDS

Vi er to jenter som heter Daniélla og Yvonne, som har en felles drøm om å gjøre verden til et bedre sted. Vi jobber for å hjelpe fattige mennesker i verden, blant annet med å oppfylle deres grunnleggende behov. Vi kommer til å reise til forskjellige U-land og gjennomføre ulike prosjekter. En ting vi kan garantere, er at 100% av pengene går til formålet.

SUNNE KOMMUNER

Sunne kommuner er et nettverk av kommuner og fylkeskommuner som setter folkehelse høyt i sitt virke og samfunnsplanlegging. Vi er en del av WHO Healthy Cities, og jobber lokalt, nasjonalt og internasjonalt for å skape lokalsamfunn det er godt, sunt og trygt å leve i.

Oslo

HOTEL TOLLBODEN AS

Clarion Collection Hotel Tollboden ligger sentralt i Strømsø bydel med et variert utvalg av butikker, restauranter og kafeer. Du finner også byens attraksjoner Drammens Museum, Spiraltoppen og Bragenes Torg i nærheten.

Drammen

MIKKELGAMMEN AS

Din samiske opplevelsen på toppen av verdens nordligste by

Hammerfest

SEBBELOWS STIFTELSE

– senter for foreldre og barn Vi er et heldøgnssenter der foreldrene selv har omsorgen for sine barn. Vi er en tverrfaglig sammensatt personalgruppe der alle har relevant barnefaglig utdanning. I tillegg til miljøterapeuter som jobber i turnus, er det ansatt to psykologspesialister som jobber i utredningsteamene.

Oslo

MARKER BIBLIOTEK

På biblioteket kan du gratis låne bøker, lydbøker, film, språkkurs, tegneserier og tidsskrifter. Vi låner også ut digispiller og lesebrett. Vi fungerer også som opplysningstjeneste for kommune, fylke og stat.

Marker

MARKER KOMMUNE

I Marker kommune er det fint å bo - hos oss vil du føle deg hjemme fra første stund.

Marker

KIM CAMP & NORDIC SAFARI

Over 1500 safaris er gjennomført i all slags vær og føreforhold med personer fra alle kontinenter. Overnatting i telt i – 48 grader celsius i Nord-Finland til + 60 grader celsius i Turkana nord i Kenya. Ingen turer er avlyst grunnet dårlig vær. Vi har øvet personell og godt utstyr til førstehjelp, brannslukning og samband.

BUENAVENTURA AS

PFC – Personlig FruktbarhetsComputer

Sandnes

UTSIRA KOMMUNE

Den grønne øya 18 km vest i havet ut fra Haugesund.

Utsira

Norsk-Jernbanemuseum

Norsk Jernbanemuseum er Norges nasjonale jernbanemuseum og eiet av Jernbaneverket. Siden 1896 har museet hatt som oppgave å dokumentere jernbanens historie i Norge og dens rolle for utviklingen av det norske samfunnet. Museet ble startet av jernbanefolk og ligger i Hamar, kanskje jernbanebyen fremfor noen i Norge og ett av arnestedene for landets statsbaner.

Hamar

DRØMMEHAGEN BARNEHAGE

Vi vil møte hvert enkelt barns behov og ta deres undring på alvor.Barna skal trives, mestre, lære, og utvikles hos oss. Vi vil gi ditt barn gode hverdager, trygghet og omsorg, ispedd magiske øyeblikk.

Dønna

ÅDALSBRUK MOTORMUSEUM MONSBAKKEN

VELKOMMEN TIL ÅDALSBRUK MOTORMUSEUM MONSBAKKEN Museet for den motor interesserte! • Gamle kjøretæy • Motorsykler • Mopeder og scootere

Løten

RØST BRYGGEHOTELL AS

Opplev midnattsol, lofotfiske og en fantastisk kystnatur - Velkommen til Lofoten og Røst Bryggehotell

Røst

HAUGALAND ZOO

Velkommen til Haugaland Zoo! Haugaland Zoo er nå en 41 mål stor dyrepark med beliggenhet på Torvastad, Karmøy. Parken inneholder foreløpig pattedyr, fugler og reptiler – i ett stadig økende antall. Se alle dyrene i parken her!

Karmøy

GRANE KOMMUNE

Grane kommune er en innlandskommune med storslagen natur helt sør i Nordland fylke. Naturkvalitetene er overdådige og gir imuligheter for ypperste livs- og opplevelseskvaliteter. Friluftsliv, jakt og fiske har de aller beste betingelser i kommunen.

Grane

SVEIO KOMMUNE

 Sveio midt i leio Sveio kommune er ei halvøy som grensar mot Sletta og Bømlafjorden i vest og Ålfjorden i aust. Kommunen ligg i Hordaland fylke. Den har fastlandsgrense med kommunane Tysvær og Haugesund, som begge ligg i Rogaland fylke. Hovudferdselsåra på Vestlandet, kyststamvegen E39, gå...

Sveio

DE SAMISKE VIDEREGÅENDE SKOLER

Samisk Videregående skole Karasjok er en statlig videregående skole som gir tilbud til elever fra hele landet. Både norsktalende og samisktalende er hjertelig velkommen til å søke til vår skole.

Kárásjohka-Karasjok

BIRGIT STØVERUD

Aktivt dagtilbud i Eidsvoll, for barn unge og mennesker med funksjonshemninger. Mestring av aktiviteter og nærkontakt med dyr og natur gir glede og økt livskvalitet.

Eidsvoll

PROSJEKTVISION

Velkommen til Øvergaard Overnatting Øvergaard har rom og leiligheter 200 m fra sentrum i et herskaplig hus fra 1850, beliggende i et stille strøk uten gjennomgangstrafikk.

Lillehammer

ARENDAL KOMMUNE

Vår visjon: Varm, stolt og utadvent.

Arendal

Nore og Uvdal Kommune

Velkommen til Nore og Uvdal Kommune Jobbe og bo i Nore og Uvdal? Du er velkommen! Ideell kommune for de som ønsker godt arbeidsmiljø, lave boutgifter og rik tilgang på kultur og friluftsliv. Kommunen har to alpinbakker, flere lysløyper og oppkjørte løypetraseer vinterstid. Store utmarksområder...

Nore og Uvdal
1 - 30 av 30 resultater