GLAM - SKJØNNHET & VELVÆRE AS

GLAM - Skjønnhet & Velvære drives av Kristine Støvern. Kristine har tidligere jobbet hos We2 i Drammen. Nye og gamle kunder er hjertelig velkommen!

Drammen

HUDLEGEKONTORET AKUTTEN

Hudlegekontoret Akutten er en privatklinikk uten driftstilskudd som tilbyr diagnostikk og behandling av hudsykdommer som acne(kviser), psoriasis, eksemsykdommer, og også fjerning av føflekker, pigmentflekker, solskadet hud og hudkreft.

Tromsø

IRIS OG YOLANDA FRISØRSALONG

Velkommen til Hos Iris Frisør -Frisør i Skien, Telemark Vi er en liten frisørsalong som holder til i Skien. I vår salong kan du slappe av og nyte litt egentid, mens vi gjør deg fin og festklar. Vi har lang erfaring i bransjen, og tilbyr kvalitet og god service!

Skien

MAREN VANGSNES HILLESTAD

Velkommen til Cosmopharma! Parabenfrie og mineraloljefrie hudpleieprodukter. Vi i Cosmopharma har 20 års erfaring innen salg av hudpleieprodukter fremstilt av "Naturens eget apotek"

Froland

Negltekniker og Linergist Ann-Karhrin Greger

Negltekniker og Linergist Ann-Kathrin Müller, utdannet som negltekniker siden år 2000. Drevet for meg selv siden da, og holder nå til i Lillestrøm/Akershus.

Skedsmo

ENIMED.NO AS

Enimed.no er importør og distributør av tekniske hjelpemidler og utstyr til fysikalsk medisin og rehabilitering.

Nittedal

Massage Nordic

UNIK VANNMASSASJE HOS MASSAGE NORDIC MED KLÆRNE PÅ UTEN Å BLI VÅT! Kombinasjonen vann - varme - massasje gir en skånsom og unik effekt.

Sandefjord

MONNA LISA FRISØRTEAM

Med vårt profesjonelle frisørteam, er vi fokusert på kvalitet, service og velvære. Vi holder oss alltid oppdatert på de nyeste moter og trender.

Bergen

LILLIAN NATÅS

Velkommen til Din Hudterapeut! Jeg er utdannet hudterapeut og har vært i faget siden høsten-2000. Etter mange år som ansatt, valgte jeg å starte min egen virksomhet våren 2014.

Lindås

VESTFOLD AKUPUNKTURSKOLE DA

VELKOMMEN TIL VESTFOLD AKUPUNKTURSKOLE DA!

Nøtterøy

Creationwork

Vi har Utdannelser, Videreutdannelser og Kurs på alle nivåer.

VIVIANS HUDPLEIESALONG VIVIAN WAM FJELL

Velkommen til Wam Skin Success AS! Vi holder til i Kristiansand og tilbyr: • Dyktig på ansiktspleie • Vippe extensions • Massasje • Farge vipper/bryn • Voks & 11 års-erfaring på negldesign.

Kristiansand

TORGALMENNING 3B TANNLEGEPRAKSIS AS

Velkommen til Torgallmenningen 3B Tannlegepraksis! Vi er en tannlegepraksis som holder til på Torgallmenningen i Bergen sentrum. Vi tar gjerne i mot nye kunder og yter også akutthjelp.

Bergen

HELSELABEN AS

På Helselaben samarbeider ulike faggrupper på tvers av profesjonene for å tilby et helhetlig helsetilbud. Helselaben tilbyr manuellterapi, kiropraktikk, akupunktur og massasje. Ved behov for annen kompetanse samarbeider vi også med profesjoner utenfor klinikken, blant annet kjevespesialist og ernæringsfysiolog.

Hemsedal

EVA BERG -GRØNN FRISØR

Grønn og miljøvennlig frisørsalong i Hjørnegården på Orkanger.

Orkdal

SENTRUM TANNLEGESENTER AS

Velkommen til Sentrum Tannlegesenter! Sentrum Tannlegesenter er en topp moderne klinikk i hjertet av Oslo. Vi kan tilby deg de beste og mest moderne metodene-enten det gjelder forebyggende arbeid, tannbehandling og reparasjoner eller kosmetisk tannpleie.

Oslo

REINSVOLL FRISØRSENTER

Velkommen til Reinsvoll Frisørsenter! Vi er en frisørsalong som holder til på Reinsvoll. Hos oss får du klippet deg uansett anledning.

Vestre Toten

STYLIST SABA FARAO

I LOVE to make you feel beautiful. Styling for shoots, brides and Lashes - I do it all.

Oslo

BEAUTY BOOK

Velkommen til vår salong i Huitfeldtgate 24 i Larvik! Hos oss er det du som er i fokus, og vi gjør alt for å gi deg et positivt avbrekk i hverdagen. Vi legger vekt på de små detaljene, og lever for perfeksjonisme i alt vi gjør. Det vil du merke så fort du setter foten innenfor døren i vår freshe, nyoppussede salong på Torstrand.

Larvik

BELLY & BABY AS

Velkommen til Belly & Baby! VI TILBYR KURS I GRAVIDYOGA, BARSELYOGA, BABYMASSASJE OG BARSELDANS. GI BABYEN EN HARMONISK START PÅ LIVET!

Oslo

PLUSSHELSE AS

Vi er et privat helsesenter på Sjoa med et variert tilbud innenfor helserelaterte tjenester. Vi tilbyr undersøkelse, behandling, foredrag arbeidsplassvurdering og kurs.

Sel

BUSHIDO KAMPSPORTSENTER AS

Bushido kampsportsenter ble etablert i Bergen Vest i 2008. Vi er tilsluttet World Federation of Ju-Jitsu, Krav Maga Global og World Traditional Martial Arts Society. Bergen Vest Kampsportklubb (Bushido) er en del av Bushido Kampsportsenter og er tilknyttet Norges Kampsportforbund, Norges Kickboxingforbund og Norges Idrettsforbund.

Bergen

ERIKS HERREFRISØR

Dette er en av de få gode gammeldagse frisørsalongene,som er igjen. Interiøret i salongen er fra 1930-1940 tallet! Vi har kun Drop in.

Ski

JENNY FREDRIKSENS HUDPLEIE

VELKOMMEN TIL SANDESUND SPA! Velkommen hit til Sandesund Spa i Strandgaten 13 i Sarpsborg! Her tilbyr vi massasje, voksing, fotpleie, farging og forming av vipper og bryn, vippepermanent, figurformende wrapping, botox på forespørsel.

Sarpsborg

GUTTIS FRISØRSALONG

Vi holder til i Universitetsgaten 2 - 0164 Oslo ( i Pilestredet ) like ved St. Olavs plass. Alle med god kunnskap om alle typer hår!

Oslo

DYBVIK FOTTERAPI

Vi har helsefaglig kompetanse på fot og ankel. Vi jobber med å behandle og forebygge lidelser knyttet til hud, muskler, skjelett og negler.

Moss

HERBALIFE KNUT-OSKAR R. BLIX

Du kan også bli en av de tusenvis av mennesker som har suksess med våre vektkontrollprodukter. JA, du leste riktig: VEKT + KONTROLL !!!

Trondheim

FRISØRSTUO AS

VELKOMMEN TIL FRISØRSTUO AS! Vi er et team på 8 frisører. Vi er kreative og flinke fagfolk som setter kunden i fokus. Utfører behandlinger som klipp, farg, strip, div extensions, permanent med mer. Samt godt utvalg av produkter.

Vefsn

BAKKE, SENTER FOR MESTRING OG REHABILITERING AS

Privat rehabiliteringsinstitusjon i spesialisthelsetjenesten

Halden

FJÆRVIK KLINIKKEN AS

Velkommen til Fjærvik Klinikken! Sentralt på Solli Plass, i hjertet av Oslo Vest, finner du Fjærvik Klinikken. En topp moderne og nyskapende tannklinikk – med fokus på og utdannelse i å behandle pasienter med tannlegeskrekk.

Oslo
1 - 30 av 78 resultater