NIDAROS BLUES

Bluesfestival med lokale helter, norske toppnavn og internasjonale stjerner i Trondheim fra 19. - 23 april 2017.

Trondheim

ETNEMARKNADEN

Etnemarknaden er Vestlandets største kultur og handelsarrangement i sitt slag, med 200 utstillarar og ei fantastisk festivalscene. Me har ca 35-40.000 besøkende i løpet 4 dagar i byrjinga av august kvart år.

PIANO SERVICE AS

Fagkunnskap og service er viktige nøkkelbegrep for oss, og derfor også noe som preger alt vi gjør.

Sandnes

Borealis

Borealis er en festival for eksperimentell musikk. Det er et sted for eventyrlysten lytting, og her feirer vi musikken som ikke lar seg sette inn i velkjente rammer.

Bergen

HORNNES OG SANDBAKKEN SKOLES MUSIKKORPS

Hornnes Skoles Musikkorps er en gjeng engasjerte og glade barn og ungdommer som synes det er inspirerende og kjempemoro å spille i korps.

Sarpsborg

Bladet Evangelisten

Bladet Evangelisten er et upartisk evangelisk blad. Det kommer ut 20 ganger pr. år pluss et eget julehefte.

Kristiansand

Tippestudio

Velkommen til Tippestudio! Øk vinnersjansene dine hos Norsk Tipping! TippeStudio hjelper deg å sette opp tippesystemene dine. Siden tjenesten er svært enkel i bruk, trenger du ingen forkunnskaper om systemtipping for å komme i gang. Etter at du har levert inn systemene dine til Norsk Tipping, er det bare å sette seg godt til rette og følge med på vår unike resultatservice-tjeneste, som gir deg fortløpende tilbakemelding på hvor mange rette systemet ditt har.

Kristiansund

FITJAR FESTIVALFOREINING

- ein tradisjonsrik festival som verte arrangert kvart år! Me byr på kjende artistar og god stemning.

Fitjar

MADE IN FJORDS AS

Naturlig og ekte, laget for å brukes. Made in Fjords selger unike varmepakker i ull og skinn, samt nyttegjenstander i tre og stein, skapt av dyktige kunst-håndverkere langs norske fjorder.

Stordal

KARLSØYFESTIVALEN

Karlsøyfestivalen er en fest for og ei feiring av alle positive motkrefter! Den skal gjenspeile, gjenskape og fremme alle de alternative kreftene som kjemper for en annen og bedre verden preget av solidaritet, medfølelse og kjærlighet

Karlsøy

TRANSITEATRET-BERGEN

Transiteatret-Bergen arbeider i skjæringspunktet mellom musikk og teater med utviklingen av et samtidsorientert og kritisk eksperimentelt teater.

Bergen

STERKE SOM LØVETANN AS

Folkeopplysningens avis for alt innen psykisk, fysisk helse og rus.

Kristiansand

DIRDAL IDRETTSLAG

I Dirdal og omegn har det alltid vært mange folk som har vært opptatt av idrett og sport. Mange spilte nok fotball på marka hjemme på garden, eller gikk litt på ski på stølen, men alt var på fritt initiativ og sporadisk. Etterhvert som tiden gikk ble det klart at det var behov for å få de tilfeldige sportsbegivenhetene i mer organiserte former.

Gjesdal

JAN KÅRE MYKLEBUST

Jan Kåre Myklebust er en keramiker som jobber med dreid porselen. Funksjon er vesentlig i hans arbeider. Mange av hans arbeider har en kuttet kant som skaper en kontrast til den enkle og rene stilen som er kjennetegner arbeidene.

Bergen

Glazed and Amused

Glazed & Amused tilbyr deg å male på keramikk og på lerret. Vi har ca. 100 forskjellige keramikk-gjenstander og mengder med farger. Du vil også finne andre hjelpemidler som sjablonger, svamper, bøker for inspirasjon og andre ting til hjelp i prosessen. Lærretene er i forskjellige størrelser. Keramikk-gjenstandene er spisesikre.

Oslo

Skyggesiden Bar

Velkommen til Skyggesiden Bar! En Cocktail Bar der vi legger det lilla ekstra bak vær drink. Med områdets størsta utvalg av øl så er stømningen alltid på topp!

Oslo

STIFTELSEN HULEN

Velkommen til Nord-europas eldste rockeklubb! Hulen er et studentdrevet utested og konsertsted som holder til i Olav Ryes vei 48 i Bergen. Musikken har en hovedvekt på alternativ rock og pop, men også andre sjangre slipper til.

Bergen

EPICEVENT AS

Totalleverandør av eventutstyr.

Larvik

BODØ SENIOR DANS

Velkommen til Bodø Seniordans! Vi har dans hver onsdag fra kl 11:30 til kl 13:00- Sted: Tusenhjemmet Seniordans er en ringdans hvor alle kan være med, du trenger ikke partner.

Bodø

STAVERN-FESTEN

Stavern-Festen arrangeres den 15 og 16 Juli. Skråvika, Stavern. Musikk festival, med musikk i de fleste sjangere. Liker du DJ`s EDM, da er lørdagen din.

Larvik

GALLERI MY AS

Vi er et lite galleri som selger Litografier, akvareller, fotokunst, glasskunst og keramikk. Kom innom eller se gjennom et lite utvalg av bilder og bøker her. Galleriet har komplett rammeverksted med godt utvalg av rammer.

Narvik

GEILOJORDETS VENNER

Geilojordets venner skal arbeide for å skape og utvikle et levende bygdetun på Geilojordet og være et treffsted for besøkende med vekt på trivsel og kultur.

Hol

LYNGEN ROCK & REKER

En utefestival, som holdes på Lenangsøyra i Lyngen kommune i Troms. Lyngen Rock og Reker ble første gang arrangert i 2012, og har befestet seg som et av årets største høydepunkt i regionen.

Lyngen

Green Apple - Førti år med interiørdesign

Green Apple - Førti år med interiørdesign Bestill høstens store interiørbok! Green Apple har gleden av å lansere oppfølgeren til forrige boksuksess. Interiørdesignernes egne hjem" som solgte over 7000 eksemplarer! Denne gang feirer vi vårt eget 40 års jubileum med en praktfull bok på over 300 sider.«Green Apple - Førti år med interiørdesign» Gjennom 40 år har Green Apple fylt norske hjem, hytter og offentlige rom med møbler og tekstiler.

ELEFANTUS FORLAG

Velkommen til Elefantus Forlag! Vi er et lite forlag som har som mål å hjelpe nye og ukjente forfattere med å få oppfylt drømmen sin om å gi ut sin egen bok.

Moss

ADVENTURE FORGE AS

Velkommen til Adventure Forge! Adventure Forge er et utviklingsfirma for digitale spill og opplevelser, med spesialkompetanse innen 3D og animasjon.

Steinkjer

MARKER KOMMUNE KULTURMINNER OG MUSEER

Kulturminner og museer i Marker kommune.

Marker

TRUBADUR HÅVARD GJERSDAL VÅDE

Velkommen til Trubadur Håvard Gjersdal Våde Leie Trubadur Til Festen?

Oslo

NORSK BIBEL AS

Norsk Bibel kom med sin første utgave i 1988. I 2007 kom NB 88/07, en varsom revisjon av NB 88. Nynorskutgaven kom i 1994. Norsk Bibel er en konkordant bibeloversettelse («ord-for-ord oversettelse»).

Oslo

Norsk-Jernbanemuseum

Norsk Jernbanemuseum er Norges nasjonale jernbanemuseum og eiet av Jernbaneverket. Siden 1896 har museet hatt som oppgave å dokumentere jernbanens historie i Norge og dens rolle for utviklingen av det norske samfunnet. Museet ble startet av jernbanefolk og ligger i Hamar, kanskje jernbanebyen fremfor noen i Norge og ett av arnestedene for landets statsbaner.

Hamar
1 - 30 av 48 resultater