KARLSEN FOTO

Fotografering av bryllup, dåp, konfirmasjon, sport, fritid, kultur og modell/ portrett.

Haugesund Luftfoto

Velkommen til Haugesund Luftfoto AS! Når du trenger bilder fra luften. Vi i Haugesund Luftfoto AS startet med foto fra luftet allerede i 1999 og har tilegnet oss høy kompetanse innen luftfoto, film og utstyr. Vi tar bilder og film fra luften med profesjonelt utstyr. Vi har meget god erfaring og alle tillatelser for å kunne levere et godt produkt.

Haugesund

World Championships of Performing Arts

World Championships of Performing Arts Andrè Santagati og Kjetil Paulsen har fått jobben som official national directors Norge og Sverige for verdens største talentkonkurranse i scenekunst World championship of performing arts.

Oslo

PIANO SERVICE AS

Fagkunnskap og service er viktige nøkkelbegrep for oss, og derfor også noe som preger alt vi gjør.

Sandnes

JHA-AUDIO

JHA-audio leverer tjenester innen lyddesign, lydetterarbeid og oppdragsmusikk i hele Norge. Med lang erfaring fra store produksjoner fra både inn- og utland, leverer JHA-audio kvalitetslyd til konkurransedyktige priser.

Stavanger

HELGE KORNELIUSSEN

Jeg heter Helge og er bryllups og portrettfotograf som holder til i nydelige Vesterålen.

Hadsel

INSPIRO ARTS

Audio Visual Director - Project Manager - Photographer

Hurum

POSTMENN STRIPE AS

A full service post-production facility

Oslo

EVIATE AS

Velkommen til Eviate! Eviate ble startet i 2009 av Joakim Eide, og het den gangen Tommejom Media. Siden 2012 har vi opperert under navnet Eviate og er i dag en godt etablert leverandør av lydutstyr, eventtjenester og underholdning på Sotra og i Bergen.

Fjell

JACO Musikk

Instrumenter, rekvisita, noter, undervisningsmateriell Kom og se våre produkter i butikken, eller i vår nettbutikk.

Trondheim

MOVIEMASK AS

Din egen kino hvor som helst, når som helst.

Trondheim

OCTOCOPTERFILM

As a key grip with 20 years experience working on high end motion pictures and commercials, Bob Aas Carho is always looking for tools to make outstanding shots.

Røyken

SONIC PRODUCTIONS

Sonic Productions er enkelpersonsforetaket til musikkprodusent Klaas Snoek. Sonic Productions tilbyr diverse tjenester innen lydproduksjon, musikkproduksjon og komposisjon.

Oslo

LØVOLD LYD

Din leverandør! Løvold Lyd er et etterhvert godt kjent utleiefirma innenfor kompetanse, lyd, lys, scene, backline og alt annet man trenger for å gjennomføre et vellykket arrangement.

Gjemnes

ØVINGSLOKALER I BERGEN AS

ØIB tilbyr utleie av profesjonelle øvingslokaler i Bergen. Fokus er høy standard, store lokaler for et bedre lydbilde og ikke minst en høy øvingsfrekvens.

Bergen

RADIO ASKØY

Velkommen til Radio Askøy! Radio Askøy hadde sin første sending 2.mai 1997 og har både kontor og studio i Torvgarden på Øvre Kleppe. Vi sender torsdag, fredag og lørdag kveld fra kl.20.00 med programmer for voksne og de som har levd en stund.

Askøy

etphotography

Vi tar alt innen fotografi fra bryllupsjournalisme til studio og reklame.

Askøy

ROY MEDIÅS - RENT PERSPEKTIV

Film, foto, redigering av film og bilder. Droneoppdrag.

Levanger

EIVIND NILSEN

Clean Shot Photography tror på gode fotografier til fornuftige priser. For å få til dette holdes driftskostnadene nede, men bildene skal holde høy kvalitet. Er du likevel ikke fornøyd skal du heller ikke betale. Så greit er det, altså!

Oslo

PERIODIC

Periodic leverer det meste innen film og foto.

Målselv

NO FEAR TV PRODUCTION

Dronepilot og operatør med godkjent OperasjonsManual fra Luftfartstilsynet og egne droner. TV-fotograf med 21 års fartstid fra NRK (nyheter og flerkamera)

Oslo

CONSOLER MUSIC

Consoler Music Studio is a professional audio and music studio in Oslo, just off Alnabru and strømmsveien. We offer everything one would expect of a high-end digital recording studio at good prices. Our primary goal is to help artists and musicians to complete their creative vision.

Oslo

TV MAX THON

Velkommen til Tv Max! Direktesendinger og opptak Live video-overføring fra et seminar, en konferanse eller et møte? Produksjon av informasjonsfilmer eller opplæringsvideoer?

Asker

MOLDE NÆRRADIO AS

Radio PS Lytt til Radio PS - nettradio:Klikk her! Radio PS er en kristen nærradio med studio i Molde og hører til i Pinsemenigheten Sion - herav kommer navnet på radioen.

Molde

EGM AS

Eirik er lydtekniker med hovedfagfelt inne Film og TV lyd. Eirik har bachelor fra NISS sin Film og TV lyd linje. Bomopratør,Etterarbeid, utleie av utstyr

Lillesand

VIDEO TOTAL

Velkommen til Video Total! Video Total tilbyr en rekke tjenester innen filmproduksjon. Har du et event som trenger filmes eller en video for Kick off`s? Vidoe Total har utsyre og kunnskapen til nettopp disse type oppdrag

SKYTECH NORGE - RUNE NILSEN

Vi leverer alt dronefoto og video i sør norge! Enten du ønsker et luftfoto av din bolig, eller om du ønsker en presentasjonsvideo av ditt firma/prosjekt.

Lillesand

SANDVIKS BASS & BONGEL

Salg og custom bygging av bilstereo.

Steinkjer

B.J. KRISTIANSENS FOTO

VELKOMMEN TIL B.J. KRISTIANSENS FOTO! Jeg holder til i Stamsund og tilbyr en rekke tjenester innen fotografi.

Vestvågøy

MOET AUDIO AS

Velkommen til Moet Audio Norsk importør og nettside for salg av kvalitets Hi-Fi i to kanaler! På denne nettsiden finner du informasjon om hvilke merker vi fører, tester og hvordan du kommer i kontakt med oss. Vi har valgt å begrense oss til noen produkter som representerer noe unikt innen sitt prissegment. Alle våre produkter er anerkjente for ytelse og kvalitet, noe som bekreftes i tester og utmerkelser fra nasjonal og internasjonal fagpresse.

Sola
1 - 30 av 45 resultater