World Championships
of 
Performing Arts
 
Andrè Santagati og Kjetil Paulsen har fått jobben som official national directors Norge og Sverige for verdens største talentkonkurranse i scenekunst World championship of performing arts. 
 

www.wcopa.com

https://vimeo.com/180683557 

 Det er over 200 000 søkere til denne konkurransen fra over 50 land hvert år, og av disse blir ca. 1500 tatt med for å representere landet sitt foran 100 dommere fra underholdningsbransjen.

Det konkurreres i følgende kategorier?: Sang, dans, skuespill, modell, instrumental, grupper/band og diverse artisteri.

Sitater fra Wcopa hjemmeside: The only premiere international “Olympic - Style” Competition for performing arts with an emphasis on accurate professional “Hollywood” Entertainment industry education and experiences.

<This international meet is often cited as the official “Talent Olympics” for aspiring performers.>

http://www.wcopa.com/about-us/about-wcopa/item/152-wcopa-2015

Konkurransen foregår i Hollywood, USA hvert år og neste konkurranse er 30 juni. t.o.m 9. juli 2017. 

Vi har fått jobben med å plukke ut de beste talentene fra Norge og Sverige i alderen junior 16 år og nedover, samt senior 16 år og oppover. Disse må sende inn en audition tape med presentasjon til oss før vi velger ut de heldige. De utvalgte deltakerne får æren av å representere landet sitt i verdens største og eneste konkurranse i scenekunst og samtidig få muligheten til å vinne medaljer, stipender og kontrakter i underholdningsbransjen. Det vil være flere anerkjente dommere tilstede under hele konkurransen. Det kommer også flere produsenter, agenter, management osv som kommer til å følge med på konkurransen. Dette kan gi mulighet for deltakerne å få profilert seg.

Hva får talentene ut av dette?

Det deles ut totalt 400000 dollar i stipender. Av dette har hver enkelt deltaker mulighet å vinne mellom 2000 til 30000 dollar. 

Mulighet å bli tilbudt kontrakt.

Deltakerne får bli med på bransjetreff og vil møte folk fra verdens største underholdningsbransje i Hollywood. Her vil det være representanter fra  store castingbyråer, agenter, modellbyråer, filmbransje, musikkbransje osv. Tilstede.

Wcopa har tidligere samarbeidet med america's got talent og cirqi de solel som søker talenter blant deltakerne. 

Deltakere vil også delta på boot camp både i USA og Skandinavia hvor man vil jobbe med fagene sammen med profesjonelle coacher, både kjente og ukjente med lang bransjeerfaring.

Opplevelsen av Hollywood med andre talenter fra Skandinavia og resten av verden, sightseeing i Los Angeles. Hollywood exclusive experience, overraskelser, nettverksbygging og ikke minst det å oppleve underholdningsmekka Hollywood. 

Muligheten for å promotere seg internasjonalt.

http://wcopa.com/norway
https://www.facebook.com/wcopanorwayandsweden/ 
http://www.oblad.no/nyheter/nyheter/andr-28-skal-delta-i-america-s-got-talent/s/2-2.2610-1.7385127
http://www.nettavisen.no/dittoslo/jublende-glad-etter-hollywood-suksess/3423076422.html
http://hotelcaesar.wikia.com/wiki/Kristen
http://www.dagbladet.no/2012/06/05/kultur/americas_got_talent/world_championship_of_performing_arts/andre_santagati/21915634/

 

 

 

 

TV 2 Torget-referanse: 100326470

Kontakt

Telefon 90854214
Email Send epost
Nettside Klikk her

Sted

Adresse Smedstusvingen 3B
1178 OSLO
Kommune Oslo
Fylke Oslo
Land Norge
Del med andre