BAKERNES PARADIS AS

Bli med og opplev dette paradiset omringet av fjord og fjell. Vi arrangerer både kurs og konferanser, sommerfester og teambuilding for inntil 400 personer. Vi kan også tilby mange spennende aktiviteter tilpasset ditt arrangement.

Sandnes

LOSEN BRYGGE AS

Restauranter, Fastfood, is og brus, dusj/WC, handicaptoalett, vask, ferskvann, vaskerom, drivstoff og servicekontor.

Larvik

CARVE MANI DARIA MACKO

Carving av frukt og grønt.

Birkenes

DinNettMat.no

DinNettMat - Din Enklere Hverdag! Vi leverer mat til døra di!

Oslo

GLACIER AS

Glacier AS is a restaurant, bar and cafe in the city center of Odda, 2 minutes walk from the Bus station, city center and parking area, just opposite to the Hardanger Hotel.

Odda

WINEMOODS AS

Velkommen til Winemoods AS! Winemoods ble etablert i 2014 av Linda Frostestad. Linda har sin pasjon for ekte, rene og delikate kvalitetsviner etter å ha jobbet i bransjen i over 20 år. Vin-verdenen er fylt med vakre viner når man bare vet hvor man skal lete.

Bærum

SVST & BEST INVEST AS

Drift av hoteller, pensjonater og moteller med restaurant.

Oslo

Blomsterkroken Kafe

Velkommen til Blomsterkroken! Vi skreddersyr alt innen blomsterbinderi til alle anledninger. Flinke dekoratører som liker nye utfordringer! Vi står klar for å hjelpe, velkommen innom! Alt innen blomster Gaver og interiør

CFLOW FISH HANDLING AS

Cflow utvikler og produserer fiskehåndteringsutstyr til fiskeri- og havbruksnæringen. Vårt løfte er å tilføre våre kunder økt lønnsomhet i form av lavere svinn, bedre kvalitet og høyere pris på sitt råstoff.

Sula

CAFE E6 AS

Vi har kaffe, kaker og hjemmelaget middager, som reinkarbonader og kjøttkaker.

Sør-Varanger

Bakåsen lille

Velkommen til Bakåsen lille! Bakåsen lille er en Inn På Tunet tilbyder i Åsnes. Vårt tilbud retter seg mot barn, unge og voksne. Vi er også en besøksgård. Salg av gårdsprodukter.

Åsnes

SUNDBYTUNET BRYGGERI & DESTILLERI AS

Sundbytunet bryggeri & destilleri Etter oppstart 11.11.11 har produksjonen av håndtverksøl på Sundbytunet økt i volum og distribusjon. Etter en utvidelse i kapasiteten høsten 2015 er vi er nå å finne i butikk landet rundt via Asko, Vinmonopol og en rekke puber og restauranter. Vi brygger 10-12 sorter øl i klasse D og sterkøl året rundt, foruten våre sesongvarianter, sommer- og juleøl.

Ullensaker

MR BING

Mr Bing's mission is to introduce the world to traditional Northern Chinese street crepes (jianbing, ??) -- served hot & fresh in a modern 'China pop' environment.

Kongsberg

BARE BARISTA KAFFEBAR AS

bare barista har nå tre steder som ligger i: Øvregate, Øvre Langgate 44 - Haugar, Gråbrødrergaten 17 - Jernbanen, jernbanegaten 2

Tønsberg

DYVEKES KAFFISTOVE AS

VELKOMMEN TIL DYVEKES KAFFISTOVE AS! Dette er plassen du skal komme til om du ønsker en hyggelig og trivelig atmosfære mens du nyter en kopp kaffe, ei kake eller en middag.

Hadsel

NABOKJERRINGAN DA

Velkommen til Nabokjerringan! Her treffer du 2 nabokjerringer som er opptatt av lokalmat. Vi produserer spekepølser av dyr fra egne garder og selger i tillegg kjøtt.

Rollag

the ASIAN BAKERY

the ASIAN BAKERY Restaurant Xích Lô Eger har tilbyd gourmet vietnamesisk mat med et utsøkt vinkart og med oppmerksom service i over 15 år. Men eierne har alltid ønsket seg et konsept som minner om street food i hjemmelandet, Vietnam; spesielt bánh mì.

Oslo

Atelier Asian Tapas

Velkommen til Atelier Asian Tapas! Hvem vi er Atelier betyr workshop på fransk og hos oss betyr dette et gastronomisk møte mellom vietnamesisk gatemat og fransk matkunst. Vår tynnskårede saftige entrecôte på asiatisk vis, f.eks. Fransk bistromat i kledelig asiatisk drakt.

Oslo

Ragnas Hjemmebakeri

Her på Flaatten gård baker jeg litt av hvert.

Lardal

Xich lo

Velkommen til Xichlo! Kort fortalt Det er våre krydder som gir en ekte smak av Vietnam. Ingefær, sitrongress og chili brukes til fisken som i keiserbyen Hu?. Duften av koriander og vårløk er like pirrende som urter i markedene ved den mektige Mekongfloden. Smaken av tamarindsausen er frisk som de grønne Tamarindtrærne i Saigons mange alléer. Syrlig lime og hvitløk over tynne skiver av øksekjøtt minner om de delikate rettene i Hanoi.

Oslo

UNNIS KAFFEBAR

Skikkelig koselig café med sjel og personlighet.

Vardø

KAFFELADE GALLERIET AS

Velkommen til Kaffelade! Kaffelade er et sted der alle er velkomne til å slappe av, oppleve ro og samtidig nyte utsøkt kaffe, kaker og enkle retter i et intimt og hyggelig miljø.

Bergen

REMA 1000 - HOV

REMA 1000 HOV er nærbutikken for alle som bor, jobber, oppholder og passerer Hovlandsvegen.

Søndre Land

CHINATOWN MAJORSTUA

Vi tilbyr en rekke deilige retter innenfor kinesisk mat. Vår restaurant ligger sentralt til på majorstua, Valkyriegata 15.

Oslo

DONNAVINI AS

Vi ønsker å gjøre en forskjell

Frogn

TAJ MAHAL TANDOORI RESTAURANT AS

Velkommen til Tajmahal tandoori! Oppdag en kulinarisk nirvana og stort utvalg av indisk kultur som kan oppleves gjennom hennes mange regionale retter, fra Bombay og Delhi til Goa. Essensen av indisk mat ligger i det mangfoldet av krydder tilgjengelige og aromaer som genereres av deres bruk. Vi tilbyr autentisk mat syv dager i uken. Enten du er ny eller en langvarig kunde, vi ønsker deg velkommen til å oppleve det beste av Indisk mat.

Bergen

ROBSRUDJORDET GRILL AS

Vi er et anerkjent familiedrevet gatekjøkken som i over 25 år har hatt ett eneste mål: Å servere Norges beste hamburgere!

Lørenskog

AMERICAN STEAK HOUSE AS

Biffhus Stjørdal.

Stjørdal

LUTRO IN VITRO

Foredlingsbedrifta Lutro in Vitro, på Lutro i Ullensvang lever opp til det latinske namnet sitt, og puttar det beste garden har å by på rett i glaset.

Ullensvang

HAUGE AQUA SOLUTIONS AS

Hauge Aqua objective is to start, own, develop and operate business within aquaculture, develop new technology, offer counselling, nationally and internationally. The business is to be operated economically, socially and environmentally sustainable.

Lindås
1 - 30 av 103 resultater