BAKERNES PARADIS AS

Bli med og opplev dette paradiset omringet av fjord og fjell. Vi arrangerer både kurs og konferanser, sommerfester og teambuilding for inntil 400 personer. Vi kan også tilby mange spennende aktiviteter tilpasset ditt arrangement.

Sandnes

Blomsterkroken Kafe

Velkommen til Blomsterkroken! Vi skreddersyr alt innen blomsterbinderi til alle anledninger. Flinke dekoratører som liker nye utfordringer! Vi står klar for å hjelpe, velkommen innom! Alt innen blomster Gaver og interiør

CFLOW FISH HANDLING AS

Cflow utvikler og produserer fiskehåndteringsutstyr til fiskeri- og havbruksnæringen. Vårt løfte er å tilføre våre kunder økt lønnsomhet i form av lavere svinn, bedre kvalitet og høyere pris på sitt råstoff.

Sula

SUNDBYTUNET BRYGGERI & DESTILLERI AS

Sundbytunet bryggeri & destilleri Etter oppstart 11.11.11 har produksjonen av håndtverksøl på Sundbytunet økt i volum og distribusjon. Etter en utvidelse i kapasiteten høsten 2015 er vi er nå å finne i butikk landet rundt via Asko, Vinmonopol og en rekke puber og restauranter. Vi brygger 10-12 sorter øl i klasse D og sterkøl året rundt, foruten våre sesongvarianter, sommer- og juleøl.

Ullensaker

MR BING

Mr Bing's mission is to introduce the world to traditional Northern Chinese street crepes (jianbing, ??) -- served hot & fresh in a modern 'China pop' environment.

Kongsberg

BARE BARISTA KAFFEBAR AS

bare barista har nå tre steder som ligger i: Øvregate, Øvre Langgate 44 - Haugar, Gråbrødrergaten 17 - Jernbanen, jernbanegaten 2

Tønsberg

DYVEKES KAFFISTOVE AS

VELKOMMEN TIL DYVEKES KAFFISTOVE AS! Dette er plassen du skal komme til om du ønsker en hyggelig og trivelig atmosfære mens du nyter en kopp kaffe, ei kake eller en middag.

Hadsel

the ASIAN BAKERY

the ASIAN BAKERY Restaurant Xích Lô Eger har tilbyd gourmet vietnamesisk mat med et utsøkt vinkart og med oppmerksom service i over 15 år. Men eierne har alltid ønsket seg et konsept som minner om street food i hjemmelandet, Vietnam; spesielt bánh mì.

Oslo

Atelier Asian Tapas

Velkommen til Atelier Asian Tapas! Hvem vi er Atelier betyr workshop på fransk og hos oss betyr dette et gastronomisk møte mellom vietnamesisk gatemat og fransk matkunst. Vår tynnskårede saftige entrecôte på asiatisk vis, f.eks. Fransk bistromat i kledelig asiatisk drakt.

Oslo

Ragnas Hjemmebakeri

Her på Flaatten gård baker jeg litt av hvert.

Lardal

Xich lo

Velkommen til Xichlo! Kort fortalt Det er våre krydder som gir en ekte smak av Vietnam. Ingefær, sitrongress og chili brukes til fisken som i keiserbyen Hu?. Duften av koriander og vårløk er like pirrende som urter i markedene ved den mektige Mekongfloden. Smaken av tamarindsausen er frisk som de grønne Tamarindtrærne i Saigons mange alléer. Syrlig lime og hvitløk over tynne skiver av øksekjøtt minner om de delikate rettene i Hanoi.

Oslo

KAFFELADE GALLERIET AS

Velkommen til Kaffelade! Kaffelade er et sted der alle er velkomne til å slappe av, oppleve ro og samtidig nyte utsøkt kaffe, kaker og enkle retter i et intimt og hyggelig miljø.

Bergen

REMA 1000 - HOV

REMA 1000 HOV er nærbutikken for alle som bor, jobber, oppholder og passerer Hovlandsvegen.

Søndre Land

CHINATOWN MAJORSTUA

Vi tilbyr en rekke deilige retter innenfor kinesisk mat. Vår restaurant ligger sentralt til på majorstua, Valkyriegata 15.

Oslo

PHAN THAI

  Er du glad i asiatisk mat? Phan Thai er en asiatisk dagligvarebutikk og tilbyr en rekke matvarer fra det asiatiske kjøkken. Du finner oss i Gjesdalveien 23 i Sandnes, hvor vi tilbyr et variert utvalg av matvarer, bl.a. fra den thailandske mattradisjonen. Våre råvarer er av høyeste kvalitet, og imp...

Sandnes
1 - 15 av 15 resultater