1 - 7 av 7 resultater

Barnas Boutique AS

Velkommen til Barnas Boutique Barneklær fra 0-16 år. NB! Vi fører bukser med ekstra vidder.
23.01.2015 Hordaland Les mer...

NØSTETØY AV SUSANN

Strikkeklær til baby og barn. Gensere, luer, skjerf, dåpskjoler og mye mer! Alle produkter kan bestilles og sendes fra Askim.
06.01.2015 Østfold Les mer...

Kakle.net

Kakle er merkenavnet mitt. Jeg syr Kakleklær ? myke og behagelige klær til voksne og barn. Jeg bruker mye retrostoffer ? herlige, kule, sprelske stoffer fra det glade 70-tall.
05.12.2014 Buskerud Les mer...

Lille Panda

Lille Panda er en nettbutikk som selger klær og tilbehør i økologisk bomull, ull og bambus. Vi fører merkene Bamboo baBy, Piccalilly og Mole - Little Norway.
05.12.2014 Hedmark Les mer...

Miokids AS

  Velkommen til Miokids! Miokids er en nyoppstartet, familiedrevet nettbutikk som tilbyr klær og utstyr fra ledende merkevarebyggere innen baby- og barnemote. Henholdvis fra Paris, Istanbul og Izmir. Vår visjon er å kunne tilby et godt utvalg av moteriktige og unike klær for de minste. Vi ønsker at produktene skal være både behagelig og stilfullt å se på - en fornøyelse for både store og små. Produktene kjennetegnes av kvaliteten på stoffet. For oss er det viktig å kunne tilby de aller minste...
04.12.2014 Oslo Les mer...

Fairytale AS

Klesbutikken der eventyret fortsetter Ja, det er det de lover, Karin og Silvia. Det er ikke store butikken, men du verden så mye de har der. Kjente merkevarer og elegant design.
27.05.2014 Oslo Les mer...

GJESTAL AS

  Velkommen til Gjestal AS Gjestal AS er en av Norges ledende garngrossister. Vi holder til i Oltedal, ca. 40 km sør for Stavanger.Gjestal er stolte av å være en av Norges viktigste varemerker innen garn, design og trikotasje.Vår egenart er basert på seriøsitet, kvalitet og tillit i alle ledd. Vi leverer kvalitetsvarer med høy leveringsservice til riktig pris, - Merket Gjestal står for tradisjon og kunnskap, kvalitet og god designGjestal skal videreutvikle norsk strikkekultur. Spre...
10.01.2013 Rogaland Les mer...
Antall treff: 7. Viser 1 - 7

BedriftsSøk

Norge
Buskerud (1)
Hedmark (1)
Hordaland (1)
Oslo (2)
Rogaland (1)
Østfold (1)