LYKKELIG SOM LITEN AS

Lykkelig som liten er en legeutviklet serie med trygge og økologiske hudpleieprodukter for både store og små. Uten kortison, parabener eller andre miljøbelastende stoffer.

Trondheim

TEKSTILSTUA AS

Velkommen til Tekstilstua AS! Selger barneklær til gutter og jenter i alderen 0-16 år.

TIPII AS

Velkommen til Tipii! Tipii.no er en ny nettbutikk med barneklær og interiør. Vi har fokus på å finne nye skatter i tillegg til at vi vil føre mer kjente merker.

Trondheim

TILLY- barneklær

- en spennende verden av nydelige barneklær! Vårt ønske og mål er å være leverandør av barneklær med høy kvalitet, fantasifulle og praktiske plagg til våre minste barn. Det skal være en fin blanding av klær til hverdag og fest - og til en fornuftig pris.

Ringerike

www.dukkemor.no

Velkommen til Dukkemor - Hårpynt til små prinsesser. Vi tilbyr: • Hårpynt • Interiør • Jenteklær • Kostymer • 17. Mai

Barnas Boutique AS

Velkommen til Barnas Boutique Barneklær fra 0 16 år. NB! Vi fører bukser med ekstra vidder.

Bergen

Kakle.net

Kakle er merkenavnet mitt. Jeg syr Kakleklær – myke og behagelige klær til voksne og barn. Jeg bruker mye retrostoffer – herlige, kule, sprelske stoffer fra det glade 70 tall.

Kongsberg

Lille Panda

Lille Panda er en nettbutikk som selger klær og tilbehør i økologisk bomull, ull og bambus. Vi fører merkene Bamboo baBy, Piccalilly og Mole Little Norway.

Hamar

Miokids AS

  Velkommen til Miokids! Miokids er en nyoppstartet, familiedrevet nettbutikk som tilbyr klær og utstyr fra ledende merkevarebyggere innen baby og barnemote. Henholdvis fra Paris, Istanbul og Izmir. Vår visjon er å kunne tilby et godt utvalg av moteriktige og unike klær for de minste. Vi ønsker at ...

Oslo

Fairytale AS

Klesbutikken der eventyret fortsetter Ja, det er det de lover, Karin og Silvia. Det er ikke store butikken, men du verden så mye de har der. Kjente merkevarer og elegant design.

Oslo
1 - 10 av 10 resultater