Vi på Zen Klinikk har valgt et av de mest avanserte virknigsfulle produktserier på markedet i dag.Spiral Zen er para medisinsk (Cosmeceuticals) hudpleie, med det mener vi hudpleieprodukter som gir vitenskapelig dokumenterte resultater.Alle produkter er uten-Alle produkter er uten,parabener,SL,SLS-palmolje og er ikke testet på dyr. 

Forskningsbakgrunn
Produsenten Hlavin professional  har en ledende posisjon innen forskning og utvikling av ulike sammensetninger og som inneholder de siste nyvinningene,org ligger i forkant med sin unike forskning i verden i dag. Selskapet som ligger i Israel, ble etablert i 1973 av Dr.Ziska Hlavin og som nå blir ført videre av tredje generasjon som med egne forsknings team og internasjonalt samarbeide og interesse for hudens nydannings- og fornyelsesprosesser la grunnlaget for hudpleie serien Spiral Zen System med over 40 års dermatologisk forskning og utvikling. I dag er Spiral Zen hudpleie serie i over 20 land og selges via klinikker, spa og salonger med hudleger, cosmetologer, terapauter bak, i Norge markedsføres serien av BioZen Norge som vi på Zen Klinikk har et tett samarbeid med.. Ceo Dr Philip Halvin har motatt nasjonale og innternasjonale prestisjefulle priser for sitt innovative arbeide

Verdens mest avanserte hudpleie Technology, gjør Spiral Zen system " Different enough to be better" med resultater som viser en forskjell.
 
Produkt formler er utviklet ved hjelp av den mest avanserte naturlig hudpleie teknologi tilgjengelig på kloden. Hlavin samarbeider med kjemikere, biologer, botanikere leger over hele verden til å holde seg på toppen av de nyeste naturlig ingrediens funn, utvinning teknikker og bevaring Technologies, slik at vi kan gi deg den mest effektive produkter tilgjengelig i hudpleiemarkedet.. 

I øyeblikket har de mer enn 100 patenter på ulike sammensetninger og behandlinger, og de har søkt om enda flere. De har høstet nasjonal og internasjonal anerkjennelse og regnes som autoriteter innen utvikling og para medisinske produkter Forskningsresultatene deres er flere ganger publisert i ledende medisinske tidsskrifter.

Nytt utviklet hudpleiesystem
Spiral Zen tilbyr et komplett system av vitenskapelig utviklede, svært effektive hudpleieprodukter hvor hvert produkt innholder emugatorer  som stimulerer celle reseptorer med fokusert peptid levereing av aktive ingredienser med det siste innen bio energy, teknologi og innovasjon.Begrepet Dag og Natt krem er ikke noe vi benytter,huden trenger det den trenger når den trenger det enten det er natt eller dag,som kroppen trenger næring når den trenger det..Om din hud har en hudlidelse er produktenes mål att man etter en tids bruk går over til normal hud.Derfor er våre produkter laget for og normalisere hud ikke holde problemet i sjakk..dette er en helt nytt perspektiv på hudpleie pr i dag derfor er vi i dag verdens ledende og i front av utviklingen,og kan tilby produkter som kommer i fremtiden i dag.Spiral Zen hudpleiesystem er utviklet for å tilgodese behovene til deg som ønsker å utnytte fordelene og resultatene ved et  para medisinsk utviklet hudpleiesystem.


Alle hudtyper kan bruke Spiral Zen, også sensitiv hud. Det er kombinasjonen av vitenskap og natur  som gir det fantastiske resultatet. Produktene i Spiral Zen  hudpleiesystem er laget for å stimulere hudens naturlige prosess. Ved å fremskynde og stimulere cellefornyelsen, med nye celler som gir en klar og frisk utstråling. Resultatet blir en hud med et flottere, yngre og sunnere utseende.Produkten dekker alle hudtilstander og hudlidelser og kan brukes av alle kvinner og menn.

Spiral Zen hudpleie selges på vår klinikk og her i vår nettbutikk.Vi bruker også spesielt utviklete meget virkningsulle behandlings produkter fra Spiral Zen System.

TV 2 Torget-referanse: 100325787

Kontakt

Telefon 958 59 315
Email Send epost
Nettside Klikk her

Sted

Adresse Skedsmogata 3C
2000 LILLESTRØM
Kommune Skedsmo
Fylke Akershus
Land Norge
Del med andre