MOSOFT AS

Mobil programvare og kompetanse for prosjekt- og entreprenørbedrifter. Vårt mål er å hjelpe deg med å bruke tiden på arbeid, ikke papirarbeid

Modalen

SMART ØKONOMI AS

Autorisert regnskapsførerselskap

Fredrikstad

DALMAR MONEY TRANSFER AS

Stedet der du går for å veksle valuta til ferien din på en kjapp, sikker og enkel måte.

Oslo

BOOKKEEPER KONGSBERG AS

Bookkeeper er ditt lokale regnskapskontor, og tilbyr deg hele spekteret av tjenester. Med på kjøpet får du digitalt svært oppegående rådgivere som forstår din hverdag og hvordan du kan få bedre tid, bedre kontroll og bedre økonomi.

Kongsberg

TRYGG ØKONOMI AS

Vårt hovedmål er å få deg som er ung til å bli interessert i økonomi, fordi økonomien er grunnleggende viktig for alle menneskers velferd og liv.

Sandefjord

JOTRO REGNSKAP AS

Vi har lang erfaring med regnskapsførsel og oppdaterer oss på nye satser og følger med på utviklingen innen effektive løsninger for å bedre lønnsomheten i din bedrift.

Lørenskog

LEIF KIELSEN REGNSKAPSKONTOR

Vår virksomhet ble etablert i 1988 og vi er 7 ansatte i selskapet. Jeg har 40 års meget allsidig erfaring fra arbeid i norske og utenlandske selskaper med styrearbeid, ledelse, økonomiarbeid, regnskap, strategi og organisasjonsutvikling.

Sandnes

ALKRO REGNSKAP OG CONSULT AS

Alkro Regnskap og Consult AS er et regnskapførerselskap som har hovedkontor i Trondheim. Selskapet eies av revisjonsfirmaet Orkla Revisjon AS, og alle ansatte i Alkro Regnskap og Consult AS er autoriserte regnskapsførere/regnskapsførere som i tillegg til bokføring av regnskap og oppsett av årsregnskap innehar flere års arbeidsbakgrunn som revisorer.

Trondheim

KBI FINANCIAL MANAGEMENT AS

Velkommen til KBI Financial Management! Ny regnskapsfører? ... eller har dere bare behov for litt økonomisk bistand og veiledning? Vi tar oppdrag av alle størrelser og i alle bransjer! Ønsker dere påminnelse om frister og informasjon om regelsendringer?

Jevnaker

RK ACCOUNTING AS

Revisorkollegiet er et av Norges 15 største revisjons- og rådgivningsfirmaer. Vi har lokal forankring i Drammen, Kongsberg, Uvdal og Åmot, men dekker også Oslo/ Akershus og Østlandsområdet.

Drammen

TET TELEMARK AS

Tet tilbyr morgendagens løsninger innen økonomi, rådgivning og system. Vi forenkler og forbedrer din hverdag, slik at du kan ha fullt fokus på din kjernevirksomhet.

Tinn

JOTRO REGNSKAP AS

Jotro Regnskap har lang og solid erfaring innen; regnskap, bokføring og forretningsvirksomhet.

Lørenskog

STANGNÆS BRUK AS

Hyttetomter til salgs i Eidskog Kommune. Tomten selges fra 198 000 kr, inkl.strøm, vei, vann og avløp.

Eidskog

BOOKKEEPER AS

Bookkeeper er ledende på brukervennlige løsninger, og skal gjøre regnskap og økonomitjenester så enkelt, så tilgjengelig og så pedagogisk at det blir gøy for de ansvarlige i både bedriften og på regnskapskontoret. Vi tar vekk barrierer slik at ledere og ressurspersoner skal slippe å forholde seg til komplekse regnskapskonvensjoner.

Bergen

REGNSKAPSKONTORET KARMØY AS

VELKOMMEN TIL REGNSKAPSKONTORET KARMØY AS! Vi holder til i Karmøy og tilbyr alt innen regnskapstjenester.

Karmøy

KJELL HAVER REGNSKAPSSERVICE AS

Våre tjenester består av lønnskjøring, regnskapsføring og rapportering, årsoppgjør og rådgivning innenfor områdene regnskap, avgift og skatt. Vi utfører oppdrag både ute hos oppdragsgiver og i egne lokaler, alt avhengig av kundens ønsker og behov.

Sandnes

DINE ØKONOMER AS

Vi er 14 medarbeidere som har bred erfaring og formell kompetanse innen økonomi og ledelse fra forskjellige selskaper og bransjer. Vi er et frittstående selskap og velger hensiktsmessige systemer og løsninger til en hver tid, og bygger nettverk av fagkompetanse.

Skedsmo

VEKSTRA REGNSKAP AS

Regnskapskjeden Vekstra er en betydelig aktør i bransjen, med kontorer fra Nordland til Agder

Vennesla

ONLINE 24 AS

Velkommen til ONLINE24 AS! Online24 AS er en finansagent som formidler låneavtaler for DNB Finans, Collector Finans, yA Bank, Svea Finans, Komplett Bank og Bluestep.

SHERPA ØKONOMI AS

Vi tar oss av hele eller deler av økonomifunksjonen. Vi fyller roller som tradisjonelt har ligget hos intern økonomiavdeling eller hos ekstern regnskapsfører.

Oslo

MHK VEST AS

Velkommen til MHK VEST AS! Tjenester Her finner du en oversikt over MHK Vest AS sine tjenester: Regnskap Regnskapsprogram Lønn Lønnsprogram

HAMAR REGNSKAPSFORUM AS

Ikke vær urolig. Vi bidrar til styring og kontroll. Som kunde hos oss skal du kjenne at du hele tiden har kontroll. God kontroll gir bedre forutsetninger for riktig styring. Slik kan du konsentrere deg om selskapets kjernevirksomhet uten å bekymre deg for om du jobber etter feil faktagrunnlag.

Hamar

SIFFO AS

Velkommen til Siffo! Din regnskapsfører i Bodø. Vi er en et autorisert regnskapskontor som holder til i Bodø.

Bodø

ELLINGSBERG REGNSKAP

Et lite regnskapskontor hvor autorisert regnskapsfører Ole Anders Eikeland Ellingsberg er daglig leder og faglig ansvarlig. Firmaet er underlagt kontroll fra Kredittilsynet og frivillig kontroll fra NARF (Norges Autoriserte Regnskapsføreres Forening). I 2002 sluttet Ole Anders E. Ellingsberg hos sin daværende arbeidsgiver, siden 1994, for å satse på å bygge opp et eget regnskapskontor fra bunnen av.

Vennesla

HAGLAND FINANS AS

Hagland Finans tilbyr komplette regnskapstjenester, forretningsførsel og rådgivning.

Haugesund
1 - 25 av 25 resultater