FOR VELFERDSSTATEN

Kampanjen “Velferd uten profitt” er en partipolitisk uavhengig kampanje med mål om å sette en stopper for velferdsprofitørene i stortingsvalget 2017.

DIAFORA IDRETT OG FRITID Torvik

Velkommen til OptimaSki! Vil du være med i et treningsfellesskap som gir deg mestringsfølelse, maksimal utholdenhetseffekt, idrettsglede og optimal teknikkutvikling, satt i system og tilpasset din hverdag. Vi vil hjelpe deg å prestere bedre på Vasaloppet og Birkebeinerrennet. Oskar Svärd og Optima ski teamet starter prosessen din NÅ; SIGN IN!

Meråker

TEAM ULLEVÅLSETER

Team Ullevålseter - Med og uten hjelm

Oslo

Bladet Evangelisten

Bladet Evangelisten er et upartisk evangelisk blad. Det kommer ut 20 ganger pr. år pluss et eget julehefte.

Kristiansand

IMF-UNG (INDREMISJONSFORBUNDETS BARNE- OG UNGDOMSORGANISASJON)

Velkommen til ImF-UNG! ImF-UNG er Indremisjonsforbundets barne- og ungdomsorganisasjon.

Fjell

IL VALDER

IL Valder skal gjere Valderøya til en betre plass å bu. Kulturhuset kan leies til små og store selskap for inntil 75 personer.

Giske

SAFE I NORTH ATLANTIC

SAFE er et fagforbund for ansatte i energisektoren, til lands som til havs. Navnet er en forkortelse for Sammenslutningen av Fagorgniserte i Enaergisektoren, SAFE for enkelthets skyld

Bergen

MENIGHETEN BETANIA

Betania Rakkestad er en lokal og selvstendig pinsemenighet som holder til i Storgata 28. Vi tror på at Bibelen, Guds ord er sannhet og står fast til evig tid.

Rakkestad

BYGDØY BASKETBALLKLUBB

Bygdøy Basket har omkring 100 gutter og jenter i alderen 7-18 år, samt et damelag, i regelmessig trening, seriekamper og turneringer. Klubben har en lokal forankring på Bygdøy, men er selvfølgelig åpen for medlemmer også fra andre steder.

Oslo

SOTRA TURN & IDRETTSLAG

Velkommen til Sotra Turn & IL! Turngruppen ble startet i 1980 av Turid Soltvedt og Gunn Aga som en gruppe i fleridrettslaget Nest. I 2003 ble Nest-Sotra et Allianse-idrettslag og Nest-Sotra Turn et av de tre lagene her. Våren 2007 trakk vi oss ut fra allianseidrettslaget og heter nå Sotra Turn & Idrettslag. Vi har medlemmer i alderen 1-75 år og er det nest største idrettslaget i kommunen.

Fjell

ALPHA NORGE

Alpha er en rekke samlinger der du som deltaker kan utforske den kristne tro sammen med andre. Uten press, oppfølging eller overstyring.

Sandnes

BARNEKREFTFORENINGEN

Barnekreftforeningen er en frivillig, landsdekkende organisasjon. Vi er en pådriver ovenfor myndigheter og sykehus for å bedre forholdene og rettighetene for kreftsyke barn og deres familier. Vi driver omfattende informasjonsvirksomhet om kreft hos barn ovenfor familier, barnehager, skoler og andre.

Oslo

JON VEGARDS MINNE

Jon Vegard Lervågs minne! Jon Vegard Lervåg (1979-2011) omkom under terro­rangrepet på regjeringskvartalet i Oslo i 2011. Jon Vegard var utrustet med en kritisk og analytisk evne og en grunnleggende rettferdighetssans. Han mente at juristene selvsagt skulle utgjøre en forskjell, og var engasjert i Amnesty International, Rettspolitisk Forening og Gatejuristen - et lavterskeltilbud fra Kirkens Bymisjon.

PENSJONISTFORBUNDET MØRE OG ROMSDAL

Pensjonistforbundet er landets største organisasjon for pensjonister og har over 210 000 medlemmer landet over. Organisasjonen er partipolitisk nøytral og skal ivareta medlemmenes sosiale, økonomiske, helsemessige og kulturelle interesser.

Molde

DIRDAL IDRETTSLAG

I Dirdal og omegn har det alltid vært mange folk som har vært opptatt av idrett og sport. Mange spilte nok fotball på marka hjemme på garden, eller gikk litt på ski på stølen, men alt var på fritt initiativ og sporadisk. Etterhvert som tiden gikk ble det klart at det var behov for å få de tilfeldige sportsbegivenhetene i mer organiserte former.

Gjesdal

FELLESRÅDET FOR AFRIKA

– den nye norske nettsiden for nyheter, debatt, kommentarer og analyse om Afrika spørsmål.

Oslo

TERRAM PACIS

Provide opportunities for young people to advocate for human rights, democracy, peace, gender issues, humanitarian aid and an inclusive development.

Tromsø

NORTH SEA BAPTIST CHURCH

Velkommen til North Sea Baptist Church! North Sea Baptist Church has been serving the international community in Stavanger since 1973. Today we serve people from all over the world who come from a wide range of denominational backgrounds.

Stavanger

CELIAS - Dugnad til gode formål

Velkommen til Celias! Dugnad til gode formål! Dette er blitt en svært populær dugnad blant idrettslag, skoleklasser, andre lag og foreninger.

Lørenskog

MØRE OG ROMSDAL ARBEIDERPARTI

Arbeid for alle er det viktigste både for samfunnet og for det enkelte menneske.

Molde

BERGENS SVØMME CLUB

Vi er en av Norges største svømmeklubber med en stor Svømmeskole og treningspartier fra rekrutt til elite og jobber aktivt for å være Norges best drevne svømmeklubb.

Bergen

GROWING PEARL NORWAY

Growing Pearl Norway! Ønsker du å bidra, men vil være sikker på at din hjelp kommer frem til de som trenger det? Growing Pearl Norway er en frivillig organisasjon, som baserer seg på det frivillige og genuine engasjement. Vi har ingen ansatte eller styremedlemmer som får honorar.

Oslo

STUDENTSAMFUNNET I KONGSBERG

SiK er studentenes øverste sosiale organ ved Høgskolen i Buskerud, avdeling Kongsberg og er drevet av over 30 studenter på frivillig basis.

Kongsberg

HEDRUM HISTORIELAG

Hedrum historielags formål er å ta vare på og øke interessen for bygdas historie. For å nå det målet, har vi en rekke tiltak og aktiviteter i gang:

Larvik

UNITED OSLO

United Oslo er en ny kirke i hjertet av Oslo. Vi ønsker at United skal være en attraktiv, relevant og inkluderende kirke for mennesker som ikke vanligvis går i kirken. En kirke som gir svar, mening, håp og hjelp til det virkelige livet i hverdagen.

Oslo

NORDFJORD BIBELSENTER

et hjem fylt med Jesu kjærlighet, med trygghet og omsorg, tillit og trøst.

Selje

HELPING HANDS

Vi er to jenter som heter Daniélla og Yvonne, som har en felles drøm om å gjøre verden til et bedre sted. Vi jobber for å hjelpe fattige mennesker i verden, blant annet med å oppfylle deres grunnleggende behov. Vi kommer til å reise til forskjellige U-land og gjennomføre ulike prosjekter. En ting vi kan garantere, er at 100% av pengene går til formålet.

MULTIKULTURELT INITIATIV OG RESSURSNETTVERK (MIR)

et nettverk bestående av foreldre og foresatte til barn og unge med ulik etnisk og kulturell bakgrunn. Formålet med vårt arbeid er å bistå minoritetsfamilier med veiledning og rådgivning om skole, familieliv og norsk samfunnsliv.

Oslo

STIFTELSEN VÅR FRELSERS MENIGHETSHUS

Kirkevergen er arbeidsgiver for kirkelig ansatte, har ansvar for kirkebygg og kirkegårder og ivaretar kirkens økonomi.

Haugesund

BARN PÅ FLUKT

Barn på flukt med ønske om å se og støtte flyktningebarn der de trenger det mest.

Bergen
1 - 30 av 59 resultater