SIMPLIFY AS

- Revit Productivity Kit - Are you a Revit user or a Manager in a BIM project? Then RPK will be a worthwhile addition to your tools.

Bergen

BRAVODEN AS

Bravoden AS leverer innovativ forbrukerelektronikk og smarthussystemer av høy kvalitet. Våre bestselgere er smarte dørlåser og utendørs overvåkningskamera.

Askøy

VEIGUTTA AS

Totalleverandør innen Arbeidsvarsling.

Enebakk

HARALD LUND

Kontroll og sertifiseringer av løfteredskaper og fallsikring - kurs.

Nedre Eiker

BRANN-OG BYGGCONSULTING AS

Velkommen til Brann og Byggconsulting AS! Brann og Byggconsulting AS tilbyr brannteknisk prosjektering og har dette som det viktigste hovedområdet for prioriterte arbeidsoppgaver. I tillegg tilbyr vi andre arbeidsoppgaver som konstruksjonsteknikk og byggeleiing.

Nittedal

BRANN OG BEREDSKAP AS

Vaskeri for kontaminert beredskapsutstyr. De siste årene har det i brann og rednings korpsene vært stort fokus på økt sykdomsrisiko etter innsatser der den mann blir utsatt for røyk og forbrenningsgasser som inneholder kreftfremkallende stoffer. Som et ledd i dette har mange utarbeidet gode rutiner for behandling og renhold etter innsatser.

Oslo

BRANNRÅDGIVERNE AS

Branntekniske rådgivningstjenester

Asker

RÅD FOR VEDLIKEHOLD AV BRANNSLOKKEMATERIELL

Rådet tilbyr opplæring, eksamen og registrering for personer som vil utføre vedlikehold av håndslokkere etter NS 3910, brannslangetromler etter NS-EN 671-3 og vannbaserte slokkeanlegg etter NS-EN 12845 og NS-INSTA 900-1.

Oslo

SAFE-SUPPORT

- Din safebutikk i Møre og Romsdal

Sykkylven

SIGNALTECH AS

Signaltech AS driver innen elektrisk installasjonsarbeid.

Askøy

SMART OG MODERNE

Smart og Moderne er et selskap som tilbyr deg massevis av produkter for å forbedre din bekvemmelighet, design og sikkerhet i ditt hjem.

Drammen

4FRONT AS

4Front provides Engineering services, like FEED study, Conceptual desgin, Basic and detail enginerring.

Bergen

OMEGA TDS AS

Leverandør av smarte løsninger innen tele, data, sikkerhet og styringssystemer.

Tønsberg

REFLECTIL NORGE AS

Reflectil er et internasjonalt selskap som produserer og selger synbarhetsprodukter for personlig bruk. Reflectil Norge AS holder til på Ryen i Oslo.

Oslo

DIREKT AS

Vi leverer konsulenttjenester og bistand til bedrifter i bygge-og anleggsbransjen. Direkt AS skal bistå bedrifter i bygge-og anleggsbransjen med dokumentasjon og rådgivning med fokus på å effektivisere byggenæringen.

Bergen

HOME CONTROL AS

Vi er HomeControl Vi er en norsk Smarthus og strømsparings leverandør. I mer enn 10 år har vi utviklet Energisparingsløsninger som hjelper kunder med å redusere energiforbruket uten at det går på bekostning av komfoten.

Ås

TEND AS

Tend AS Visjonen til Tend AS er å tilby tjenester som øker tryggheten for at eiendommer og personer får raskt tilsyn dersom en kritisk situasjon skulle oppstå. Ved hjelp av Tend24 bygger du opp trygghetsnettverk av naboer og venner rundt eiendommer og personer. Dette nettverket engasjeres når en alarmsituasjon blir registrert av ditt alarmsystem. Rask aksjon er avgjørende for utfallet av en kritisk situasjon.

Kongsberg

CASUS SECURITY DA

Velkommen til Casus Security! Vi leverer og installerer sikkerhetsløsninger som elektronisk adgangskontroll, kameraovervåking, port-telefon, alarm og brannvarsling. Vi leverer til privat, små og mellomstore bedrifter.

Horten

PROACTIMA AS

Proactima leverer rådgivningstjenester, kurs og verktøy innen risikostyring, HMS-ledelse og samfunnssikkerhet.

Stavanger

NORSK SELSKAP FOR GJENNOPPLIVING A

Vårt formål er enkelt: Å redde flere liv! Norsk Selskap for Gjenoppliving AS jobber for å bidra til økt overlevelse ved akutt uventet hjertestans. Dette gjøres gjennom

Kristiansand

BYGG OG BRANNSIKRING BUSKERUD AS

Vi har mange års erfaring! Vi har jobbet med brannsikring siden 1997. Firmaet har i dag 8 ansatte.

Drammen

DALEN BRANNVERN VAKT REDNING

Dalen Brannvern Vakt Redning driver med brannforebyggende arbeid, rett og slett hindre at brann oppstår.

Kragerø

VECTROCON AS

Vectrocon er et tradisjonelt vaktselskap med et bredt tjenestespekter.

Oslo

TELEMARK VAKTSELSKAP AS

Velkommen til Telemark Vaktselskap! Siden 1989 da selskapet gikk under navnet Midt-Telemark Vaktselskap, har vi levert sikkerhetsløsninger til privatpersoner og bedrifter.

Sauherad

DRAUG AS

Trygg i Spania og i Norge. Trygg overalt. Endelig en trygghetsalarm du kan ta med deg overalt! Safemate fungerer alle steder med mobildekning, dvs. nesten hele verden! Enkelt og oversiktlig med kun 1 (ett) abonnement. Bor du deler av året i Spania kan du ta med deg Safemate - uten å måtte foreta deg noe.

Lillehammer

TRYGG OG SIKKER AS

Trygg og Sikker Med god og kyndig veiledning, kurs og kvalitetsprodukter gjør vi deg tryggere i hjemmet og på jobben. Vi sikrer din hverdag!

Rælingen

NORDIC SAFETY AS

HMS- opplæring, utstyr, kontroll, dokumentasjon og personell.

Førde

PUBLIC SECURITY OSLO AS

Public Security AS er et selskap med lang og bred erfaring innen vakt- og sikringstjenester i Norge. Våre medarbeidere har kompetanse fra både privat og offentlig sektor, og grunnleggerne bak selskapet har siden 1994 jobbet i sikkerhetsbransjen.

Oslo

DASIC AS

Vi leverer tilpassede sikkerhetssystemer for de fleste bransjer og områder. Gjennom en årrekke har vi levert og installert løsninger etter kundens ønsker og behov.

Oslo

BERGEN PENGESKAPSERVICE BJØRN AUSTGULEN

Velkommen til BERGEN PENGESKAPSERVICE! Bergen Pengeskapservice er eiet og blir drevet av Bjørn Austgulen, som har mer enn 25 års erfaring fra bransjen.

Bergen
1 - 30 av 31 resultater