SASIRO AS

Utdanning, forskning og kompetanseheving har en sentral posisjon i Samfunnssikkerhetssenteret i Rogaland (SASIRO), som er Rogaland brann og redning IKS (RBR) sitt øvelsessenter i Sandnes kommune.

Sandnes

BALLETTSKOLE SVANESJØEN, KATRINA STEWART

Velkommen til Ballettskole Svanesjøen! Ballettskole Svanesjøen på Gjøvik tilbyr dansetimer for barn og voksne. Ballettskole Svanesjøen på Gjøvik er drevet av høyskoleutdannet dansepedagog Katrina Stewart.Ballettskole Svanesjøen ønsker å tilby ballett- og dansetimer av høy kvalitet og dermed gi elevene kunnskap de kan ha glede av for resten av livet.

Gjøvik

HVITSTEN NATURBARNEHAGE SA

Hvitsten Naturbarnehage er en privat barnehage som eies av de foreldre som til enhver tid har barna sine her. Barnehagen har en lang tradisjon i Hvitsten med oppstart som park allerede i 1969. I 1995 ble den godkjent som heldagsbarnehage.

Vestby

STIFTELSEN OSLO KATEDRALSKOLE

Oslo katedralskole har lange tradisjoner. Opp gjennom historien har den overlevd både Svartedauen, 400-årsnatten, en union med Sverige, to verdenskriger og diverse bybranner. Siden kardinal Breakspere "så til skolen ved katedralen" har det gått mer enn 850 begivenhetsrike år.

Oslo

OPPLAND FYLKESKOMMUNE

Velkommen til Gausdal videregående skole Pierre de Coubertin! Vi kan tilby en ny, restaurert skole med distriktets flotteste idrettsanlegg. Beliggenheten er vakker – landlig og bynært.

Lillehammer

Blindern videregående skole

Velkommen til Blindern videregående skole! Blindern videregående skole er en videregående skole med Studiespesialisering og IB, og for skoleåret 2014-2015 også danselinjene fra Fagerborg.

Oslo

VESTFOLD AKUPUNKTURSKOLE DA

VELKOMMEN TIL VESTFOLD AKUPUNKTURSKOLE DA!

Nøtterøy

ALPHA NORGE

Alpha er en rekke samlinger der du som deltaker kan utforske den kristne tro sammen med andre. Uten press, oppfølging eller overstyring.

Sandnes

VEIGUTTA AS

Totalleverandør innen Arbeidsvarsling.

Enebakk

Creationwork

Vi har Utdannelser, Videreutdannelser og Kurs på alle nivåer.

DANIELSEN INTENSIVGYMNAS

Det er aldri for sent å ta et steg videre sammen med oss!

Bergen

PLUS-SKOLEN AS

Liker du å jobbe med hendene dine? Er du kreativ og mårettet? På Plus Skolen kan du utvikle dine kunstneriske evner og håndtverksteknikker i et kreativt miljø. Holder til i et bygg fra 1722, med moderne verksteder, elevbutikk og nyoppussede klasserom og elevrom.

Fredrikstad

Intercare AS

Opplæring av helsefagarbeider, legemiddel håndtering, terapeutisk berøring og grunnleggende førstehjelp.

Ålesund

HARALD LUND

Kontroll og sertifiseringer av løfteredskaper og fallsikring - kurs.

Nedre Eiker

IOGT HAUGESUND

Velkommen til IOGT BARNEHAGEN! IOGT BARNEHAGEN ble startet i august 2005. Pr. dags dato har vi 51 hele plasser i alderen 0-6 år. Vi har to avdelinger. Lønneberget er en 3-6 års avdeling med 37 barn (12 av disse er på utegruppa), og Snekkerbua er en 0-3 års avdeling med 14 barn.

Haugesund

BARNAS NATURBARNEHAGE DA

Barnas Naturbarnehage er en privateid barnehage, som ble startet høsten 2012. Naturbarnehagen er godkjent for 12 plasser for barn i alderen 0- 5 år. Hovedbasen vår ligger på "Gamlehaugen" på Svennevik, med skogen og Barnas Dyrepark som nærmeste nabo. Vi har flere flotte turområder, men vi har blant annet en base med gapahuk og bålplass i et flott skogsholdt, som gir barna motoriske utfordringer.

Lindesnes

FLERFAGLIG OPPLÆRINGSKONTOR I LOFOTEN SA

Et fyrtårn i fagopplæring! Alle kan, med rett opplæring. FOKLO: «Fleksibel Opplæring med Kunnskap, Latter og Omsorg»

Vestvågøy

AGDER VITENSKAPSAKADEMI

Vil du arbeide for menneskers helse og livskvalitet? Agder Vitenskapsakademi veileder deg som vil bli lege, tannlege eller sykepleier, eller studere fysioterapi, psykologi eller farmasi. Polske universiteter i Bydgoszcz, Gdansk, Poznan og Warszawa tilbyr kvalitetsutdanninger på engelsk. Vi veileder deg trygt fra søknad til studiestart.

Kristiansand

MERIKROKEN BARNEHAGE SA

Velkommen til Merikroken barnehage! Merikroken barnehage er en foreldredrevet barnehage på vestsiden av Lierdalen. Barnehagen ligger naturskjønt og landlig til ca 5 km fra Lierbyen på vei mot Sylling. Barnehagen leier lokaler i Sjåstad sanitetshus, tidligere Meren skole. Vår visjon er: "Alle skal bli sett og hørt"

Lier

ÅRBOGEN BAARNEHAGE

Motto for barn: Trygghet gir mestring og glede! Motto for personalet: Med hjertet for faget! Barnehagen ligger helt perfekt plassert. Uteområdet vårt består av et idrettsanlegg på mange mål.

Nedre Eiker

INTERNATIONAL SCHOOL TELEMARK

International School Telemark is a popular and quality learning environment open to all students. We use English as the teaching medium and the world class International Baccalaureate programmes as the curriculum. The school offers students from Grade 1 to Grade 10 a rich understanding of Telemark, Norway and Norwegian culture, and also a means to engage in English and other languages. Our students come from a wide variety of backgrounds and cultures, including many who are Norwegian.

Porsgrunn

OSLO KATEDRALSKOLE

Oslo katedralskole har lange tradisjoner. Opp gjennom historien har den overlevd både Svartedauen, 400-årsnatten, en union med Sverige, to verdenskriger og diverse bybranner. Siden kardinal Breakspere "så til skolen ved katedralen" har det gått mer enn 850 begivenhetsrike år.

Oslo

KSH Dans og trening

KSH Dans og trening! I samarbeid med Norges Danseforbund og Oslo Idrettskrets tilbyr vi dansekurs og danserelaterte aktiviteter og trening for alle aldersgrupper og nivåer på både Oppsal Arena og Veitvet Skole i høst.

SOFT - Samarbeidsorganet for tilkomstteknikk

Samarbeidsorganet for tilkomstteknikk (SOFT) er en bransjeorganisasjon for leverandører og brukere av arbeid i tau (tilkomstteknikk).

Bergen

BODØ SENIOR DANS

Velkommen til Bodø Seniordans! Vi har dans hver onsdag fra kl 11:30 til kl 13:00- Sted: Tusenhjemmet Seniordans er en ringdans hvor alle kan være med, du trenger ikke partner.

Bodø

KVINNER I UTRADISJONELLE YRKER

HVA VIL DU BLI? Er du handy? Vil du utnytte det i utdannelse og jobb? Det hangler ikke om kjønn, det handler om hva du har lyst til. Er du åpen for et annerledes valg, har du et hav av spennende yrker å velge blant.

Trondheim

STIFTELSEN SOLSIKKEN STEINERBARNE- HAGE

Barnehagen holder til i en gammel trebygning fra århundreskiftet på Oksvald, i Støpsvei 31 og er den eldste steinerbarnehagen på Nesodden. Det er en 5-avdelings barnehage. Vi har tre avdelinger med barn fra 3-7 år og to med barn fra 1-3 år. Villrosen og Skogstjernen er våre avdelinger ved Steinerskolen på Skoklefall.

Nesodden

STIFTELSEN TOUCH OF DANCE

Danseverket er et dansesenter som jobber for et levende dansemiljø i Nittedal

Nittedal

GLAMOUR LASHES NORGE

Glamour Lashes Norge er en totalleverandør av vippe extensions til proffmarkedets, vi utfører også behandlingen i vår salong. Vi jobber med å organisere kurs for mindre grupper og individuelle.

Oslo

STIKLESTAD GÅRDS- OG FRILUFTSBARNEHAGE AS

Stiklestad Gårds- og Friluftsbarnehage er en privateid heldagsbarnehage som startet opp 18. august 2008 av eierne Tom Anders Hansen og Hanne Marte Nervik Myrvold. Barnehagen drives i henhold til Rammeplan for barnehagens innhold og oppgaver, Barnehageloven og forskrifter, retningslinjer og årsplan som til en hver tid er gjeldende.

Verdal
1 - 30 av 87 resultater