BALLETTSKOLE SVANESJØEN, KATRINA STEWART

Velkommen til Ballettskole Svanesjøen! Ballettskole Svanesjøen på Gjøvik tilbyr dansetimer for barn og voksne. Ballettskole Svanesjøen på Gjøvik er drevet av høyskoleutdannet dansepedagog Katrina Stewart.Ballettskole Svanesjøen ønsker å tilby ballett- og dansetimer av høy kvalitet og dermed gi elevene kunnskap de kan ha glede av for resten av livet.

Gjøvik

STIFTELSEN OSLO KATEDRALSKOLE

Oslo katedralskole har lange tradisjoner. Opp gjennom historien har den overlevd både Svartedauen, 400-årsnatten, en union med Sverige, to verdenskriger og diverse bybranner. Siden kardinal Breakspere "så til skolen ved katedralen" har det gått mer enn 850 begivenhetsrike år.

Oslo

OPPLAND FYLKESKOMMUNE

Velkommen til Gausdal videregående skole Pierre de Coubertin! Vi kan tilby en ny, restaurert skole med distriktets flotteste idrettsanlegg. Beliggenheten er vakker – landlig og bynært.

Lillehammer

VESTFOLD AKUPUNKTURSKOLE DA

VELKOMMEN TIL VESTFOLD AKUPUNKTURSKOLE DA!

Nøtterøy

ALPHA NORGE

Alpha er en rekke samlinger der du som deltaker kan utforske den kristne tro sammen med andre. Uten press, oppfølging eller overstyring.

Sandnes

VEIGUTTA AS

Totalleverandør innen Arbeidsvarsling.

Enebakk

PLUS-SKOLEN AS

Liker du å jobbe med hendene dine? Er du kreativ og mårettet? På Plus Skolen kan du utvikle dine kunstneriske evner og håndtverksteknikker i et kreativt miljø. Holder til i et bygg fra 1722, med moderne verksteder, elevbutikk og nyoppussede klasserom og elevrom.

Fredrikstad

IOGT HAUGESUND

Velkommen til IOGT BARNEHAGEN! IOGT BARNEHAGEN ble startet i august 2005. Pr. dags dato har vi 51 hele plasser i alderen 0-6 år. Vi har to avdelinger. Lønneberget er en 3-6 års avdeling med 37 barn (12 av disse er på utegruppa), og Snekkerbua er en 0-3 års avdeling med 14 barn.

Haugesund

BARNAS NATURBARNEHAGE DA

Barnas Naturbarnehage er en privateid barnehage, som ble startet høsten 2012. Naturbarnehagen er godkjent for 12 plasser for barn i alderen 0- 5 år. Hovedbasen vår ligger på "Gamlehaugen" på Svennevik, med skogen og Barnas Dyrepark som nærmeste nabo. Vi har flere flotte turområder, men vi har blant annet en base med gapahuk og bålplass i et flott skogsholdt, som gir barna motoriske utfordringer.

Lindesnes

AGDER VITENSKAPSAKADEMI

Vil du arbeide for menneskers helse og livskvalitet? Agder Vitenskapsakademi veileder deg som vil bli lege, tannlege eller sykepleier, eller studere fysioterapi, psykologi eller farmasi. Polske universiteter i Bydgoszcz, Gdansk, Poznan og Warszawa tilbyr kvalitetsutdanninger på engelsk. Vi veileder deg trygt fra søknad til studiestart.

Kristiansand

MERIKROKEN BARNEHAGE SA

Velkommen til Merikroken barnehage! Merikroken barnehage er en foreldredrevet barnehage på vestsiden av Lierdalen. Barnehagen ligger naturskjønt og landlig til ca 5 km fra Lierbyen på vei mot Sylling. Barnehagen leier lokaler i Sjåstad sanitetshus, tidligere Meren skole. Vår visjon er: "Alle skal bli sett og hørt"

Lier

ÅRBOGEN BAARNEHAGE

Motto for barn: Trygghet gir mestring og glede! Motto for personalet: Med hjertet for faget! Barnehagen ligger helt perfekt plassert. Uteområdet vårt består av et idrettsanlegg på mange mål.

Nedre Eiker

OSLO KATEDRALSKOLE

Oslo katedralskole har lange tradisjoner. Opp gjennom historien har den overlevd både Svartedauen, 400-årsnatten, en union med Sverige, to verdenskriger og diverse bybranner. Siden kardinal Breakspere "så til skolen ved katedralen" har det gått mer enn 850 begivenhetsrike år.

Oslo

SOFT - Samarbeidsorganet for tilkomstteknikk

Samarbeidsorganet for tilkomstteknikk (SOFT) er en bransjeorganisasjon for leverandører og brukere av arbeid i tau (tilkomstteknikk).

Bergen

BODØ SENIOR DANS

Velkommen til Bodø Seniordans! Vi har dans hver onsdag fra kl 11:30 til kl 13:00- Sted: Tusenhjemmet Seniordans er en ringdans hvor alle kan være med, du trenger ikke partner.

Bodø

STIKLESTAD GÅRDS- OG FRILUFTSBARNEHAGE AS

Stiklestad Gårds- og Friluftsbarnehage er en privateid heldagsbarnehage som startet opp 18. august 2008 av eierne Tom Anders Hansen og Hanne Marte Nervik Myrvold. Barnehagen drives i henhold til Rammeplan for barnehagens innhold og oppgaver, Barnehageloven og forskrifter, retningslinjer og årsplan som til en hver tid er gjeldende.

Verdal

DOXA STI

Menighet, misjon og bibelskole

Stokke

HOP KOMPETANSESENTER AS

Hop kompetansesenter holder forkurs til fagprøve i nevnte faggrupper hvis det er behov for dette. Vi har erfarne instruktører med mange års erfaring i de forskjellige fagene, og vi tilrettelegger for alt som har med fagprøven å gjøre.

Askøy

KARI MARGRETHES PIANOSKOLE

Jeg tar imot pianoelever i alle aldre:-))) Musikk er glede:-)))

Gjesdal
1 - 19 av 19 resultater