SASIRO AS

Utdanning, forskning og kompetanseheving har en sentral posisjon i Samfunnssikkerhetssenteret i Rogaland (SASIRO), som er Rogaland brann og redning IKS (RBR) sitt øvelsessenter i Sandnes kommune.

Sandnes

BALLETTSKOLE SVANESJØEN, KATRINA STEWART

Velkommen til Ballettskole Svanesjøen! Ballettskole Svanesjøen på Gjøvik tilbyr dansetimer for barn og voksne. Ballettskole Svanesjøen på Gjøvik er drevet av høyskoleutdannet dansepedagog Katrina Stewart.Ballettskole Svanesjøen ønsker å tilby ballett- og dansetimer av høy kvalitet og dermed gi elevene kunnskap de kan ha glede av for resten av livet.

Gjøvik

HVITSTEN NATURBARNEHAGE SA

Hvitsten Naturbarnehage er en privat barnehage som eies av de foreldre som til enhver tid har barna sine her. Barnehagen har en lang tradisjon i Hvitsten med oppstart som park allerede i 1969. I 1995 ble den godkjent som heldagsbarnehage.

Vestby

STIFTELSEN OSLO KATEDRALSKOLE

Oslo katedralskole har lange tradisjoner. Opp gjennom historien har den overlevd både Svartedauen, 400-årsnatten, en union med Sverige, to verdenskriger og diverse bybranner. Siden kardinal Breakspere "så til skolen ved katedralen" har det gått mer enn 850 begivenhetsrike år.

Oslo

OPPLAND FYLKESKOMMUNE

Velkommen til Gausdal videregående skole Pierre de Coubertin! Vi kan tilby en ny, restaurert skole med distriktets flotteste idrettsanlegg. Beliggenheten er vakker – landlig og bynært.

Lillehammer

VESTFOLD AKUPUNKTURSKOLE DA

VELKOMMEN TIL VESTFOLD AKUPUNKTURSKOLE DA!

Nøtterøy

ALPHA NORGE

Alpha er en rekke samlinger der du som deltaker kan utforske den kristne tro sammen med andre. Uten press, oppfølging eller overstyring.

Sandnes

VEIGUTTA AS

Totalleverandør innen Arbeidsvarsling.

Enebakk

PLUS-SKOLEN AS

Liker du å jobbe med hendene dine? Er du kreativ og mårettet? På Plus Skolen kan du utvikle dine kunstneriske evner og håndtverksteknikker i et kreativt miljø. Holder til i et bygg fra 1722, med moderne verksteder, elevbutikk og nyoppussede klasserom og elevrom.

Fredrikstad

IOGT HAUGESUND

Velkommen til IOGT BARNEHAGEN! IOGT BARNEHAGEN ble startet i august 2005. Pr. dags dato har vi 51 hele plasser i alderen 0-6 år. Vi har to avdelinger. Lønneberget er en 3-6 års avdeling med 37 barn (12 av disse er på utegruppa), og Snekkerbua er en 0-3 års avdeling med 14 barn.

Haugesund

BARNAS NATURBARNEHAGE DA

Barnas Naturbarnehage er en privateid barnehage, som ble startet høsten 2012. Naturbarnehagen er godkjent for 12 plasser for barn i alderen 0- 5 år. Hovedbasen vår ligger på "Gamlehaugen" på Svennevik, med skogen og Barnas Dyrepark som nærmeste nabo. Vi har flere flotte turområder, men vi har blant annet en base med gapahuk og bålplass i et flott skogsholdt, som gir barna motoriske utfordringer.

Lindesnes

AGDER VITENSKAPSAKADEMI

Vil du arbeide for menneskers helse og livskvalitet? Agder Vitenskapsakademi veileder deg som vil bli lege, tannlege eller sykepleier, eller studere fysioterapi, psykologi eller farmasi. Polske universiteter i Bydgoszcz, Gdansk, Poznan og Warszawa tilbyr kvalitetsutdanninger på engelsk. Vi veileder deg trygt fra søknad til studiestart.

Kristiansand

MERIKROKEN BARNEHAGE SA

Velkommen til Merikroken barnehage! Merikroken barnehage er en foreldredrevet barnehage på vestsiden av Lierdalen. Barnehagen ligger naturskjønt og landlig til ca 5 km fra Lierbyen på vei mot Sylling. Barnehagen leier lokaler i Sjåstad sanitetshus, tidligere Meren skole. Vår visjon er: "Alle skal bli sett og hørt"

Lier

ÅRBOGEN BAARNEHAGE

Motto for barn: Trygghet gir mestring og glede! Motto for personalet: Med hjertet for faget! Barnehagen ligger helt perfekt plassert. Uteområdet vårt består av et idrettsanlegg på mange mål.

Nedre Eiker

OSLO KATEDRALSKOLE

Oslo katedralskole har lange tradisjoner. Opp gjennom historien har den overlevd både Svartedauen, 400-årsnatten, en union med Sverige, to verdenskriger og diverse bybranner. Siden kardinal Breakspere "så til skolen ved katedralen" har det gått mer enn 850 begivenhetsrike år.

Oslo

SOFT - Samarbeidsorganet for tilkomstteknikk

Samarbeidsorganet for tilkomstteknikk (SOFT) er en bransjeorganisasjon for leverandører og brukere av arbeid i tau (tilkomstteknikk).

Bergen

BODØ SENIOR DANS

Velkommen til Bodø Seniordans! Vi har dans hver onsdag fra kl 11:30 til kl 13:00- Sted: Tusenhjemmet Seniordans er en ringdans hvor alle kan være med, du trenger ikke partner.

Bodø

STIKLESTAD GÅRDS- OG FRILUFTSBARNEHAGE AS

Stiklestad Gårds- og Friluftsbarnehage er en privateid heldagsbarnehage som startet opp 18. august 2008 av eierne Tom Anders Hansen og Hanne Marte Nervik Myrvold. Barnehagen drives i henhold til Rammeplan for barnehagens innhold og oppgaver, Barnehageloven og forskrifter, retningslinjer og årsplan som til en hver tid er gjeldende.

Verdal

DOXA STI

Menighet, misjon og bibelskole

Stokke

HOP KOMPETANSESENTER AS

Hop kompetansesenter holder forkurs til fagprøve i nevnte faggrupper hvis det er behov for dette. Vi har erfarne instruktører med mange års erfaring i de forskjellige fagene, og vi tilrettelegger for alt som har med fagprøven å gjøre.

Askøy

KARI MARGRETHES PIANOSKOLE

Jeg tar imot pianoelever i alle aldre:-))) Musikk er glede:-)))

Gjesdal

VID vitenskapelige høgskole

Bli student på VID – da får du jobb etter studiene. VID vitenskapelige høgskole er landets nest største private høgskole med 3300 studenter, fordelt på fire studiesteder: Bergen, Oslo, Sandnes og Stavanger. Til sammen har vi 480 års kompetanse innen helse- og sosialfag, samfunns- og kulturfag, pedagogikk, ledelse, diakoni og teologi. Vi har 50 ulike studietilbud.

Oslo

AS NIPRO NORD-ODAL

Nipro Nord-Odal er en vekstbedrift som ligger sentralt plassert på Sagstua i Nord-Odal. Det hele startet på Granerud industriområde i januar 1987.

Nord-Odal

MARKER KOMMUNE BARNEHAGER

Barnehagetilbudet i Marker dekkes av 1 kommunal og 3 private barnehager.

Marker

MARKER SKOLE

Marker kommune har en grunnskole: Marker skole.

Marker

FILADELFIA MUSIKKSKOLE AS

Velkomen til Filadelfia Musikskole Filadelfia Musikkskole er en skole for hele Kristiansand-område. Siden oppstart våren 2011 har skolen tilbudt musikkundervisning av høy kvalitet. Vi ønsker at barn, ungdom, og voksne skal oppleve motivasjon, spilleglede, utvikling, og mestringsfølese. Det å gi eleven tilpasset undervisning etter eget ønske, interresser og ferdigheter er noe som vektlegges.

Kristiansand

DIREKT AS

Vi leverer konsulenttjenester og bistand til bedrifter i bygge-og anleggsbransjen. Direkt AS skal bistå bedrifter i bygge-og anleggsbransjen med dokumentasjon og rådgivning med fokus på å effektivisere byggenæringen.

Bergen

NORSK BIBEL AS

Norsk Bibel kom med sin første utgave i 1988. I 2007 kom NB 88/07, en varsom revisjon av NB 88. Nynorskutgaven kom i 1994. Norsk Bibel er en konkordant bibeloversettelse («ord-for-ord oversettelse»).

Oslo

STIFTELSEN ADMINISTRATIVT FORSKNINGSFOND VED NORGES HANDELSHØYSKOLE

Verdiskapende Samarbeid - AFF er Norges største ledelse- og organisasjonsutviklingsmiljø med 50 kompetente medarbeidere fordelt på kontorer i Bergen, Oslo, Stavanger og København.

Oslo

HENRIKSENS FØRSTEHJELPSOPPLÆRING

Velkommen til Henriksen Førstehjelpsopplæring! Henriksen Førstehjelpsopplæring har som mål at flest mulig skal kunne livreddende førstehjelp. Ved å tilby godkjente kurs fra NRR og NFR håper vi at vi kan nå ut til så mange som mulig.

Sandnes
1 - 30 av 42 resultater