DIAFORA IDRETT OG FRITID Torvik

Velkommen til OptimaSki! Vil du være med i et treningsfellesskap som gir deg mestringsfølelse, maksimal utholdenhetseffekt, idrettsglede og optimal teknikkutvikling, satt i system og tilpasset din hverdag. Vi vil hjelpe deg å prestere bedre på Vasaloppet og Birkebeinerrennet. Oskar Svärd og Optima ski teamet starter prosessen din NÅ; SIGN IN!

Meråker

M/B RØSTHAVET

Opplevelses fisketurer

Bodø

SKYVOSS AS

Velkommen til Skyvoss. Vi er den nye fallskjermbutikken på Vestlandet og vi har vårt hovedsete på Voss. Nylig har vi lansert vår nettbutikk, www.skyvoss.no og vi tilbyr salg, utleige og vedlikehold av fallskjermutstyr for fallskjermhoppere i Norge.

Voss

SKIGAARD AS

Velkommen til Skigaard AS! Vi holder til i Fjelhammar og tilbyr handel innen sports- og fritidsutstyr.

Lørenskog

PAAL AAGAARD SVØMMEKONSULT AS

svømmekurs og vannaktiviteter.

Trondheim

LOFOTEN RENT A BOAT AS

Opplev Lofoten fra sin beste side i egen båt. Lofoten Rent A Boat AS tilbyr utleie av båter fra 14 til 24 fot, vi fokuserer på driftssikre båter og din sikkerhet til sjøs.

Vågan

ØSTFOLDBADET

Attraksjoner av alle slag! Komplett badeland med aktiviteter for store og små, velkommen!

Askim

IL VALDER

IL Valder skal gjere Valderøya til en betre plass å bu. Kulturhuset kan leies til små og store selskap for inntil 75 personer.

Giske

FJELLGUIDEN ALTEVATN AS

Fjellguiden Altevatn har et helårlig attraktivt tilbud til friluftsfolk som vil ha en helt spesiell naturopplevelse.

Bardu

TURBOPOWER AS

Turboladere for alle typer kjøretøy og maskiner!

Kongsberg

ARENDAL SENIORBOWLERE

Velkommen til Arendal Seniorbowlere! Vi er et bowlinglag som holder til i Arendal. Vår forening er relativt ny, men vi har allerede deltatt i turnering i Kristiansand og i Oslo.

Arendal

ARDOR AS

Velkommen til Ardor Hesteutstyr! Riktig utstyr er viktig for samspillet med hesten din! Nå dine mål med klær fra Kerrits. Her får du bukser, jakker og gensere som er designet for komfort og praktisk bruk. De er superstretchy og sydd av stoffer som føles som en god klem mot huden.

Skedsmo

ÅSANE BOWLING & EVENTSENTER AS

Velkommen til Åsane Bowling & Eventsenter As! Vi holder til i Åsane og tilbyr: • Bowling • Shuffleboard • Bar • Airhockey • Multi simultaor med Golf • Fotball og skytte simulatorer

Bergen

RINGEN APOTEK AS

Velkommen til Ringen Apotek og Bandagist! Medisiner og sykepleieartiker under samme tak. Vi kombinerer farmasøytfaglig og sykepleiefaglig ekspertise for beste for kunder.

Ullensaker

HELGØYA KLATREPARK AS

Velkommen til Helgøya Klatrepark! Helgøya Klatrepark ligger i naturskjønne omgivelser på vestsiden av vakre Helgøya, som er Norges største innlandsøy og ligger midt i Mjøsa, i Ringsaker Kommune. Fra Brumunddal er det en halv time å kjøre, fra Oslo 2 timer og fra Lillehammer/Sjusjøen 1 time.

Ringsaker

ELIFE AS

Elife elsykler - Eneste norske elsykkelprodusent

Oslo

STIFTELSEN SKIFESTIVALEN

Hol Kommune har, tradisjonen tro, den store glede å ønske deltakere og ledere velkommen til Geilo og Skifestivalen 2017.

Oslo

HELSELABEN AS

På Helselaben samarbeider ulike faggrupper på tvers av profesjonene for å tilby et helhetlig helsetilbud. Helselaben tilbyr manuellterapi, kiropraktikk, akupunktur og massasje. Ved behov for annen kompetanse samarbeider vi også med profesjoner utenfor klinikken, blant annet kjevespesialist og ernæringsfysiolog.

Hemsedal

DIRDAL IDRETTSLAG

I Dirdal og omegn har det alltid vært mange folk som har vært opptatt av idrett og sport. Mange spilte nok fotball på marka hjemme på garden, eller gikk litt på ski på stølen, men alt var på fritt initiativ og sporadisk. Etterhvert som tiden gikk ble det klart at det var behov for å få de tilfeldige sportsbegivenhetene i mer organiserte former.

Gjesdal

ABRACADABRA CYCLEWEAR

Vi er en liten familiebedrift som holder til på Harestua utenfor Oslo. Vårt mål er å lage sykkelklær og produkter som inspirere deg til aktivitet.

Lunner

STEPIO AS

STEPIO AS er en leverandør av 2.dre generasjonens utendørs treningsutstyr, med høy kvalitet som er spesielt utviklet til parker, treningsløyper, idrettsanlegg, skoler, universitet, eldresentre m.m. Våre produkter er designet og produsert for å imøtekomme stadig tøffere kvalitetskrav, forventninger til design og funksjonalitet samt tåle nordiske klima.

Sarpsborg

Travel2football AS

Velkommen til Travel2football! Hos oss i Travel2football kan du selv bestille billetter til de råeste og beste fotballkampene i England og Spania.

Rælingen

CELIAS - Dugnad til gode formål

Velkommen til Celias! Dugnad til gode formål! Dette er blitt en svært populær dugnad blant idrettslag, skoleklasser, andre lag og foreninger.

Lørenskog

BERGENS SVØMME CLUB

Vi er en av Norges største svømmeklubber med en stor Svømmeskole og treningspartier fra rekrutt til elite og jobber aktivt for å være Norges best drevne svømmeklubb.

Bergen

EQUESTER AS

Velkommen til Equester! Equester AS ble opprettet i januar 2016, og eies og drives av Aleksander Maarnes og Rebecca Alstad. Nettsiden ble lansert 1 juni 2016.

Trøgstad

VEIDEMANSREISER AS

Gleda av å kombinere eigen lidenskap for jakt - og samtidig kunne tilby kvalitetsjakt for andre, har vore ein mangeårig draum for meg som jeger, skyttar og friluftsmenneske. Gjennom Veidemann Jaktreiser er dette blitt ein realitet. Med eit bein planta i norske jaktradisjonar, og med det andre i røtene mine på Balkan, har eg saman med teamet mitt bygt opp eit jaktreisetilbod vi håpar du finn interessant. Og kanskje aldri så lite unikt?

Årdal

VESTKANT TRIAL

Her er det plass til alle uansett ambisjoner og prestasjoner hver av oss har. Det er heldigvis ikke en Reservebenk i Trial.

Bergen

VELOSTRADA

Stort utvalg av karbonhjul - Høy kvalitet og lave priser.

Enebakk

BUSHIDO KAMPSPORTSENTER AS

Bushido kampsportsenter ble etablert i Bergen Vest i 2008. Vi er tilsluttet World Federation of Ju-Jitsu, Krav Maga Global og World Traditional Martial Arts Society. Bergen Vest Kampsportklubb (Bushido) er en del av Bushido Kampsportsenter og er tilknyttet Norges Kampsportforbund, Norges Kickboxingforbund og Norges Idrettsforbund.

Bergen

KSH Dans og trening

KSH Dans og trening! I samarbeid med Norges Danseforbund og Oslo Idrettskrets tilbyr vi dansekurs og danserelaterte aktiviteter og trening for alle aldersgrupper og nivåer på både Oppsal Arena og Veitvet Skole i høst.

1 - 30 av 124 resultater