DIAFORA IDRETT OG FRITID Torvik

Velkommen til OptimaSki! Vil du være med i et treningsfellesskap som gir deg mestringsfølelse, maksimal utholdenhetseffekt, idrettsglede og optimal teknikkutvikling, satt i system og tilpasset din hverdag. Vi vil hjelpe deg å prestere bedre på Vasaloppet og Birkebeinerrennet. Oskar Svärd og Optima ski teamet starter prosessen din NÅ; SIGN IN!

Meråker

M/B RØSTHAVET

Opplevelses fisketurer

Bodø

LOFOTEN RENT A BOAT AS

Opplev Lofoten fra sin beste side i egen båt. Lofoten Rent A Boat AS tilbyr utleie av båter fra 14 til 24 fot, vi fokuserer på driftssikre båter og din sikkerhet til sjøs.

Vågan

ØSTFOLDBADET

Attraksjoner av alle slag! Komplett badeland med aktiviteter for store og små, velkommen!

Askim

IL VALDER

IL Valder skal gjere Valderøya til en betre plass å bu. Kulturhuset kan leies til små og store selskap for inntil 75 personer.

Giske

FJELLGUIDEN ALTEVATN AS

Fjellguiden Altevatn har et helårlig attraktivt tilbud til friluftsfolk som vil ha en helt spesiell naturopplevelse.

Bardu

TURBOPOWER AS

Turboladere for alle typer kjøretøy og maskiner!

Kongsberg

ARENDAL SENIORBOWLERE

Velkommen til Arendal Seniorbowlere! Vi er et bowlinglag som holder til i Arendal. Vår forening er relativt ny, men vi har allerede deltatt i turnering i Kristiansand og i Oslo.

Arendal

ARDOR AS

Velkommen til Ardor Hesteutstyr! Riktig utstyr er viktig for samspillet med hesten din! Nå dine mål med klær fra Kerrits. Her får du bukser, jakker og gensere som er designet for komfort og praktisk bruk. De er superstretchy og sydd av stoffer som føles som en god klem mot huden.

Skedsmo

ÅSANE BOWLING & EVENTSENTER AS

Bowling - Shuffleboard - Bar - Airhockey - Multi simulator med Golf - Fotball og skyte simulatorer

Bergen

RINGEN APOTEK AS

Velkommen til Ringen Apotek og Bandagist! Medisiner og sykepleieartiker under samme tak. Vi kombinerer farmasøytfaglig og sykepleiefaglig ekspertise for beste for kunder.

Ullensaker

HELGØYA KLATREPARK AS

Velkommen til Helgøya Klatrepark! Helgøya Klatrepark ligger i naturskjønne omgivelser på vestsiden av vakre Helgøya, som er Norges største innlandsøy og ligger midt i Mjøsa, i Ringsaker Kommune. Fra Brumunddal er det en halv time å kjøre, fra Oslo 2 timer og fra Lillehammer/Sjusjøen 1 time.

Ringsaker

HELSELABEN AS

På Helselaben samarbeider ulike faggrupper på tvers av profesjonene for å tilby et helhetlig helsetilbud. Helselaben tilbyr manuellterapi, kiropraktikk, akupunktur og massasje. Ved behov for annen kompetanse samarbeider vi også med profesjoner utenfor klinikken, blant annet kjevespesialist og ernæringsfysiolog.

Hemsedal

DIRDAL IDRETTSLAG

I Dirdal og omegn har det alltid vært mange folk som har vært opptatt av idrett og sport. Mange spilte nok fotball på marka hjemme på garden, eller gikk litt på ski på stølen, men alt var på fritt initiativ og sporadisk. Etterhvert som tiden gikk ble det klart at det var behov for å få de tilfeldige sportsbegivenhetene i mer organiserte former.

Gjesdal

STEPIO AS

STEPIO AS er en leverandør av 2.dre generasjonens utendørs treningsutstyr, med høy kvalitet som er spesielt utviklet til parker, treningsløyper, idrettsanlegg, skoler, universitet, eldresentre m.m. Våre produkter er designet og produsert for å imøtekomme stadig tøffere kvalitetskrav, forventninger til design og funksjonalitet samt tåle nordiske klima.

Sarpsborg

Travel2football AS

Velkommen til Travel2football! Hos oss i Travel2football kan du selv bestille billetter til de råeste og beste fotballkampene i England og Spania.

Rælingen

VEIDEMANSREISER AS

Gleda av å kombinere eigen lidenskap for jakt - og samtidig kunne tilby kvalitetsjakt for andre, har vore ein mangeårig draum for meg som jeger, skyttar og friluftsmenneske. Gjennom Veidemann Jaktreiser er dette blitt ein realitet. Med eit bein planta i norske jaktradisjonar, og med det andre i røtene mine på Balkan, har eg saman med teamet mitt bygt opp eit jaktreisetilbod vi håpar du finn interessant. Og kanskje aldri så lite unikt?

Årdal

VESTKANT TRIAL

Her er det plass til alle uansett ambisjoner og prestasjoner hver av oss har. Det er heldigvis ikke en Reservebenk i Trial.

Bergen

BUSHIDO KAMPSPORTSENTER AS

Bushido kampsportsenter ble etablert i Bergen Vest i 2008. Vi er tilsluttet World Federation of Ju-Jitsu, Krav Maga Global og World Traditional Martial Arts Society. Bergen Vest Kampsportklubb (Bushido) er en del av Bushido Kampsportsenter og er tilknyttet Norges Kampsportforbund, Norges Kickboxingforbund og Norges Idrettsforbund.

Bergen

Kjersti Andersens Herbashop

Velkommen til Kjersti Andersens Herbashop! Forestill deg selv på ditt aller beste... Har du lyst til å yte ditt aller beste? I bedre form og ivrig etter å komme videre? ... Alt er mulig!

Ullensaker

BODY&SOUL DA

Velkommen til Body & Soul Vi holder til i Hønefoss og tilbyr: Kosttilskudd, Treningsklær og Treningsutstyr. Nyheter tilbake i butikk! Stabbelsgt 6a, 3510 Hønefoss.

Ringerike

KLINGA SKYTTERLAG

Klinga skytterlag er et aktivt lag.

Namsos

RUNBAG AS

RunBag is a low profile design carry solution that meet operational needs in high demanding environments!

Bærum

FRISKIS&SVETTIS TØNSBERG-NØTTERØY

Vi har 18 treninger av varierende intensitet - du finner oss i flotte lokaler på Nye Færder VGS! Vi er en frivillig idrettsforening med 40 funksjonærer.

Tønsberg

AREALCONSULT AS

Landsdekkende leverandør, hoved-importør av møbler og aktivitetsutstyr -og anlegg til det offentlige og private næringsliv.

Bergen

Brandbu Sport A/S

Velkommen til Brandbu Sport! Brandbu Sport AS er en sportsforretning som har sin opprinnelse helt tilbake til 1940 årene. Den ble startet av Nils Aschim som et lite sykkelmonteringsverksted. Senere ble det landbruksmaskiner og sportsartikler hånd i hånd.

Gran

KAYAK VOSS DA

Noregs beste kajakkskule

Voss

STALLBODEN INGEDAL

Utstyr til hest og rytter..

Sarpsborg

HOVDEN BYGG & NATURSERVICE AS

Bygging av hus - Hytter - Restaurering av eldre bygg etc - Preparantservice - Utstopping av fugler og dyr - Kursvirksomhet

Lyngdal

GOPAD AS

Velkommen til GOPAD! GOPAD har lang erfaring med kajakker og SUP. Vi hjelper deg gjerne å velge riktig utstyr! Vår nettbuttikk er basert i Trondheim og Oslo. I samarbeid med Trondheimkajakk og SUPschool tilbyr vi padleturer og padleopplæring med profesjonelle instruktørerer.

Trondheim
1 - 30 av 50 resultater