PEISMESTEREN AS

Peismesteren AS er et av Vestlandets største firma på montering av peiser, piper, ovner, rehabiliteringer av piper o.l.

Sandnes

BUSKERUD BIOBRENSEL DA

Velkommen til Buskerud Biobrensel! Produksjon og salg av fyringsbriketter, eventuelt også andre brenselstyper og tilgrensa virksomhet.

Modum

OLE LEIRVIK

En varmepumpe er en fremragende investering, men det er også en stor investering. Derfor bør du velge en installatør, som har riktig kompetanse og som er medlem av Varmepumpeordningen – den gir deg nemlig garanti.

Namsos

OLAV ANDREAS BELLAND

Velkommen til Belland Montørservice! Vi holder til i Lillesand, men monterer over hele Sørlandet og andre deler av landet. Vi har flere års erfaring fra montering av parabolanlegg, samt salg, service og montering av varmepumper.

Arendal

REDSKAPSBODEN.NO AS

Vi er Redskapsboden.no og vi selger kvalitetsprodukter til hus, hjem og hage.

DIRDAL IDRETTSLAG

I Dirdal og omegn har det alltid vært mange folk som har vært opptatt av idrett og sport. Mange spilte nok fotball på marka hjemme på garden, eller gikk litt på ski på stølen, men alt var på fritt initiativ og sporadisk. Etterhvert som tiden gikk ble det klart at det var behov for å få de tilfeldige sportsbegivenhetene i mer organiserte former.

Gjesdal

MANDELID RØR AS

DIN LOKALE RØRLEGGER Vi utfører alle typer rørleggertjenester, og er også totalleverandør av komplette bad og våtrom. La oss hjelpe deg med installasjon av varmepumper, gulvvarme, vanlig utstyrsmontering og serviceoppdrag. Vi kommer gjerne hjem til deg på befaring.

Steinkjer

UPPSETE FJELLSTOVE

Fjellstova ligger ved Upsete stasjon langs Bergensbanen. I naturskjønne omgivelser øverst i Upsetedalen, 880 meter over havet. Vi tilbyr overnatting i atmosfære fra 1950-70-tallet, og serverer tradisjonell norsk frokost og middag. Fra Upsete er det fine turmuligheter for fjellvandrere i alle aldre i fjellheimen mellom Sognefjorden og Hardangerfjorden.

Aurland

ENERGIKOMFORT AS

Over 1000 varmepumper – lang erfaring Får du høye strømregninger vinterstid, og ønsker å økonomisere ditt varmeforbruk? Da burde du vurdere en varmepumpe.

Etne

MIKKELGAMMEN AS

Din samiske opplevelsen på toppen av verdens nordligste by

Hammerfest

OLJEMEGLEREN

Oljemegleren selger billig fyringsolje og parafin i Oslo, akershus og buskerud, Bærum, Asker, Lillestrøm, Skedsmo, jessheim, Drammen, Nittedal og egentlige hele området rundt Oslo og tilstøtende fylker som Østfold, Vestfold, Akershus, Buskerud. Antagelig fyringsolje med den aller billigste pris.

Oslo

SYLJESET'S ANTIKK-OVN

sylinderovner, etasjeovner, vedkomfyrer, vindovner, bileggere, empire-ovner, rokokko-ovner, antikke kaminer og peiser, hytteovner, magasinovner, kokeovner, samt noen nyere koks-/vedovner.

Elverum

INGENIØR JAN M JANSEN

Velkommen til Ingeniør Jan M. Jansen! Ingeniør Jan M. Jansen ble stiftet i 1988, basert på mange års erfaring i prosjektering og levering av maskiner og anlegg til trebearbeidende industri.

Lillehammer

SMART OG MODERNE

Smart og Moderne er et selskap som tilbyr deg massevis av produkter for å forbedre din bekvemmelighet, design og sikkerhet i ditt hjem.

Drammen

RINGVOLL VVS AS

Fagkunnskap, Kvalitet og Trygghet

Hobøl

Ørastranda Camping

Velkommen til Ørastranda Camping! Øra en familievennligcampingplass som ligger idyllisk til ved vestfjorden, ca 10 km syd for Tønsberg sentrum. Alle plassene har utsikt mot sjøen og er vestvendt.

Nøtterøy

STANGNÆS BRUK AS

Hyttetomter til salgs i Eidskog Kommune. Tomten selges fra 198 000 kr, inkl.strøm, vei, vann og avløp.

Eidskog

KIM CAMP & NORDIC SAFARI

Over 1500 safaris er gjennomført i all slags vær og føreforhold med personer fra alle kontinenter. Overnatting i telt i – 48 grader celsius i Nord-Finland til + 60 grader celsius i Turkana nord i Kenya. Ingen turer er avlyst grunnet dårlig vær. Vi har øvet personell og godt utstyr til førstehjelp, brannslukning og samband.

Visit Värnamo

Visit Värnamo Värnamo, mitt i Sydsverige, erbjuder design, natur och äventyr i en härlig blandning. Strosa i Apladalen, titta på design på Bruno Mathsson Center, Källemo och Vandalorum, vandra på Store Mosse Nationalpark eller lev vilda västern-liv på High Chaparral!

KLONTEIG VATNEDALEN DA

Fine hyttetomter nær Gaustadtoppen!

Tinn

NORSK HUSISOLERING AS

Totalisolatør av nye bygg med blåseisolasjon Vi er ett av Norges største og eldste isoleringsfirma som isolerer nye og gamle hus med Paroc og Knauf blåseisolasjon.

Nes

KOMPLETT ELEKTRO

Velkommen til Komplett Elektro! Komplett-Elektro er spesialisert på xComfort og leveres til boliger med strøm som hovedkilde til oppvarming, kan man forvente 20- 40% besparelse på strømutgiftene til oppvarming. I tillegg får du støtte fra Enova til installasjon av systemet.

Oslo
1 - 22 av 22 resultater